Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na kolo si pořiď spíš něco jako tohle, bude to výrazně praktičtější a stojí to pár korun.

post-987-0-68780500-1369384766.jpg

K tomu si pořiď normální hodinky na jiný příležitosti a nebudeš muset dělat kompromisy.

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

casio-edifice-wave-ceptor-ecw-m300edb-1a

Casio Edifice ECW-M300EDB-1AER

Vítěz :-) Teď otázka, kde je koupit :) Jestli ČR nebo přes ebay a nějaký stát v EU. 

z těchto postovaných možností bude nákup v ČR absolutně nejdražší možností. Doporučuji ebay, pokud se ti podaří najít tento model za zajímavou cenu s dodáním z EU, tak o to lépe....

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

no tvl, na čtyřech stranách řešíš hodinky na horáka, ptáš se jako malý dítě a nakonec vybereš těžký ocelový krávy na tahu.

jo, to je super volba, to si to s nima hezky užiješ :D

Odesláno

můžu já za to, že se mi líbí a jsou cenově dostupné?

je to tvoje volba, ale zápěstí bude trpět.

na kolo plasťáky (třeba ty g-shocky jak jsi vybral), nebo hodinky s ocelovým pouzdrem, ale na textilním nebo gumovém řemenu.

Odesláno (upraveno)

Už mi to nedá a musim něco napsat, pokud chceš hodinky na sport, tyhle velký těžký kovový Casia jsou poněkud zvláštní volba. Taky kdo dneska vozí hodinky na kole? (Když nevezmu v potaz pulsmetry.) Nemáš snad cyclocomputer?

Pořiď si hodinky dvoje, jedny reprezentativní na normální nošení a jedny strikně na sport. Věř mi, že to bude nejlepší volba. Do 10k se i tak můžeš v pohodě vejít a neboj se, že bys oboje nevyužil. Mě osobně se osvědčily třeba Timexy http://www.hodinky.cz/timex/?urceni%5B%5D=13597&urceni%5B%5D=13596&urceni%5B%5D=13598&radit%5Bprodej%5D=1&rada=12221&typ=&styl= Zvládnou v pohodě všechno včetně plavání a na kole nebo při běhání ani nebudeš vědět, že je máš na ruce. Kromě toho to nebude vypadat tak nepatřičně, jako tyhle 48-milimetrový mostra.

Upraveno uživatelem Kluk jako buk
Odesláno

clo z UK? Trochu mimo, ne?

Frostie, týpkovi doporučíš nákup mimo ČR a když se normálně zeptá, uděláš z něj blbce?

GFlion: z UK clo neplatíš pokud vím...každopádně, tohle opravdu není nejlepší volba na sport, chlapi mají recht...jak jsem radil na začátku, šel bych do G-Shocků když už...

Odesláno

Ja nosim hodinky na bike :)

Tak aspoň pověz jaký... :)

Taky jsem je dřív na kolo vozil, ale kromě toho, že mi to kazilo opálení na levý ruce, tak to bylo úplně zbytečný, takže jsem od toho nakonec úplně upustil. Pokud hodinky na kolo, tak jedině nějaký vyloženě sportovní nebo pulsák (a i ten se často vozí na řidítkách). Toť můj názor, ale je to otázka spíš na bike-forum. :)

Odesláno (upraveno)

Na bike forum ani moc nie. Tam chalani moc hodinky nenosia a ak nosia, tak nie su taki fanatici, ako tu :D

Ci mam ruku neopalenu o 3 cm vyssie, alebo nizsie, ma nespasi, kedze nosim rukavice :)  To by si potom v lete nemohol nosit hodinky vobec :)

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

a bike forum ani moc nie. Tam chalani moc hodinky nenosia a ak nosia, tak nie su taki fanatici, ako tu :D

Ci mam ruku neopalenu o 3 cm vyssie, alebo nizsie, ma nespasi, kedze nosim rukavice :)  To by si potom v lete nemohol nosit hodinky vobec :)

Jde o to, že když máš jen rukavice, tak je hranice opálení krásně ostrá, kdežto pod hodinkama je rozmazaná. Těžko se to takhle někomu vysvětluje, jde o styl... :D Bike-forum proto, že tady moc aktivních cyklistů nebude, a všichni dokola furt budou doporučovat imho naprosto zbytečně velký a nepraktický G-shocky. Když už hodinky na kolo, tak malý, funkční, se sportovním vzhledem, bez zbytečnýho plastu a kovu navíc, něco ve stylu těch triathlonů od Timexu. Ale ať chlapec rozhodne sám... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...