Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, v předchozích vláknech jsem to vzal za špatný konec, od té doby jsem si něco i načetl... Než oživovat staré vlákna, rád bych založil nové. Těch 10k je vrcní strop, pokud budou nějaké odpovídající levnější, je to jen dobře. 

Požadavky: 

Využití: Chtěl bych sportovní hodinky. Trávím v sedle MTB nesmysl času takže by měly zvládat lehlé otřesy několikrát týdně. Když už se rozbiju při sjezdu já, byl bych rád, kdyby se nerozbily ony. 

Už jsem se smířil s tím, že do práce budu nosit hodinky jiné, ale pokud by byl kompromis mezi nošení ke košili a ke sportovním věcem, bude to jen velké plus. 

Rozměr nevím. Ruce mám docela normální ale jsem hubený a vysoký  :)

Sklíčko - podle toho co jsem se dočetl minerální popř. safírové. Nikdy jsem hodinky nijak nepoškrábal ani s min. sklíčkem a nehodlám s tím nějak začínat. 

Řemínek: Vzhledem k využití asi ocel. popř. materiál který vypadá dobře, ale něco vydrží. Rozhodně ne kůže. 

Vodotěsnost: Neřeším, nejsem potápka :-) Můžu si je vzít do bazénu, ale nemusím. 

Co ještě chci: Upouštím od toho, aby byly řízené rádiem, ale pokud budou, zase jen velké plus. Rozhodně nechci natahovací. Pokud to budou automaty, řízené baterkou nebo solárně napájené mi je jedno. Chtěl bych více ciferníku, nemusí být nutně chrono. Na cifernících se může ukazovat výdrž baterie, den v týdnu... cokoliv. Ale aby tam byly. (Asi je to šílené ale mně se to líbí)

Hodinky musí mít překlápěcí kalendář. Nechci vždycky začátkem měsíce řešit, jestli mám posunout hodinky o den dopředu nebo dozadu. Klidně může být kalendář digitální v digitální části. Dokonce kombinace Analog / digitál vítám a vzhledem k požadavkům to vypadá jako jediná možnost. 

Moc mi nenadávejte  :)

Díky moc za rady. 

• Odpovědi 82
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Radius
Odesláno

Tak vzhledem k otřesům quarz, chrono a tah? Vyber něco od Casia, tam kápneš i na rádiový. Seiko, Citizen... 

Odesláno

G-Shock/Traser...jedno z toho...dokonce se najdou i tací, kteří je vezmou k obleku a no problem...ale na to musí být člověk ta správná "tlama" :)

Odesláno

G-Shock/Traser...jedno z toho...dokonce se najdou i tací, kteří je vezmou k obleku a no problem...ale na to musí být člověk ta správná "tlama" :)

Trasery nemají překlápěcí datumovku nebo jenom špatně hledám? 

Odesláno (upraveno)
Odesláno

Trasery nemají překlápěcí datumovku nebo jenom špatně hledám? 

čoveče, asi netuším co si představuješ pod pojmem "překlápěcí datumovka"? :) Jestli tím myslíš, že nebudeš muset hlídat datum na konci a začátku nového měsíce, tak to máš na mysli komplikaci zvanou "perpetual calendar"...mívají ho mechanické hodinky s cenovkou, která já násobkem Tvého budgetu. Ale jestli ho mají i nějaké baterkáče fakt nevím, třeba někdo poradí...

Odesláno (upraveno)

Bacha. Stacil by Annual Calendar. To si neplette s perpetualem, coz je u mechanik HH komplikace.

Perpetual Calendar maj tusim nektery kinetic Seika. Mozna to spis ale bude Annual Calendar bez prestupnych roku, nevim, nemek jsem.

Jinak jedine radiem rizeny hodinky, nic jinyho se samo od sebe nesteluje.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Z toho, co som tu videl, tak by som bral tie Sectory. Tiez jazdim na biku, ako ty, vid foto.

Teď nevím jaké myslíš :-) Jinak bike pěkný. Na mě ale malej rám. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...