Dex Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Zdravím, pánové, <br /><br />už delší dobu přemýšlím o doplnění svých IWC Pilot Chrono na kůži o něco, v čem bych mohl do bazénu a pak rovnou v obleku do práce. Pár nápadů bych měl (RLX Submariner - obávám se, že mi budou na zápěstí 20 cm malé; Omega Moonwatch - líbí se mi spíš na kůži :-(; IWC Aquatimer - to už není moc do obleku), ale nic není úplně bez otazníků.<br /><br />Budu velmi vděčný za rozptylování obav i za úplně nové tipy.<br /><br />Díky předem!<br />
gougy Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Moonwatch do bazénu nebrat, možná nové speedy bicompax?
sashator Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 (upraveno) A přemýšlel jsi o Aqua Terrách? Podle mého jsou to opravdu velké univerzály- wr 150 bohatě na plavání stačí a k obleku padnou taky jak ulitý. Starší verze se dělala v 42.2 mm a vizuálně nepůsobí vůbec malým dojmem...s novým kalibrem se dělají tyto i ve 43mm Upraveno 1. srpna 2013 uživatelem sashator
sibirnaya Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 IWC aquatimer vintage. mam rad stejnou znacku komba nebo trebas aquatimery ty minuly, ty jsou takovy decentni..
honza71 Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 (upraveno) No na zápěstí 20cm jsou ideální Girard-Perregaux Sea Hawk 1000M. Pod manžetu košile do obleku se vejdou v pohodě a na tvý tlapě budou i takový hodinky vypadat jak RLX Datejust na nějakým chroustovi. P.S. Fakt tím nic nesleduji :-)P.P.S. Taky bych volil Omega AT Upraveno 1. srpna 2013 uživatelem honza71
USER47 Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 (upraveno) Pokud ti Submarinery přijdou do obleku ok a vadí ti akorát velikost, co třeba Grand Seiko SBGA031? Jsou neokoukaný, WR200m, titan, inhouse Spring Drive, velikost 44,2mm bez korunky...Osobní zkušenost ovšem nemám.:-Dhttp://www.seiyajapan.com/collections/grand-seiko/products/s-sbga031 Upraveno 1. srpna 2013 uživatelem USER47
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 (upraveno) Běž do PO,potápky a do obleku taky ok.Samo do BIG na obr jsou 42. Upraveno 1. srpna 2013 uživatelem Daemonultimate
Kex Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Perrelet Turbine Toxic?Perrelet Turbine Diver?Blancpain 50 Fathoms?
Dex Odesláno 1. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Moonwatch do bazénu nebrat, možná nové speedy bicompax? Myslis, ze by 50M nestacilo? Snad by to melo byt na plavani v pohode, alespon podle navodu, nikam neskacu a ani se nepotapim. Nove Speedy mi moc nerikaji, chybi mi tam ten pribeh.
Dex Odesláno 1. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 A přemýšlel jsi o Aqua Terrách? Podle mého jsou to opravdu velké univerzály- wr 150 bohatě na plavání stačí a k obleku padnou taky jak ulitý. Starší verze se dělala v 42.2 mm a vizuálně nepůsobí vůbec malým dojmem...s novým kalibrem se dělají tyto i ve 43mm Uz jsem se na ne dival i v realu a nic mi to nerika :-(. Kazdopadne diky.
pebe Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 taky bych sed ržel stejné značky, takže Ingenieur
Dex Odesláno 1. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 IWC aquatimer vintage. mam rad stejnou znacku komba nebo trebas aquatimery ty minuly, ty jsou takovy decentni.. Mas pravdu, dival jsem se na IWC Aquatimer Vintage, to je ale trochu pres rozpocet, i na GST, tam se trochu bojim, kde je rozumne sehnat. Mimochodem, u Tebe jsem doufal, ze me budes presvedcovat, ze 40 mm je dost :-).
sashator Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Uz jsem se na ne dival i v realu a nic mi to nerika :-(. Kazdopadne diky.V tom případě bych souhlasil se sibirem ci s pebem a zůstal bych u IWC- kolik si tak zhruba dáváš rozpočet?
Dex Odesláno 1. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Běž do PO,potápky a do obleku taky ok.Samo do BIG na obr jsou 42. Zkousel jsem oboje, male jsou male ... no a velke velke. Hodne jsem je chtel, ale ani jedny mi nesedi. Asi to budu muset zkusit jeste jednou, fotka je rozhodne motivacni.
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 (upraveno) Zkousel jsem oboje, male jsou male ... no a velke velke. Hodne jsem je chtel, ale ani jedny mi nesedi. Asi to budu muset zkusit jeste jednou, fotka je rozhodne motivacni.Máš stejnej problém,ale já ruku 18,s dvackou musej big jít,ale ta vejška,ta vejška...Co brejtle SOH Upraveno 1. srpna 2013 uživatelem Daemonultimate
Dex Odesláno 1. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Perrelet Turbine Toxic?Perrelet Turbine Diver?Blancpain 50 Fathoms? Perrelet jsou na me moc ulet, do prace kazdopadne a Blancpain uplne mimo rozpocet :-(. Jinak ale pekne.
Dex Odesláno 1. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Uz jsem se na ne dival i v realu a nic mi to nerika :-(. Kazdopadne diky.V tom případě bych souhlasil se sibirem ci s pebem a zůstal bych u IWC- kolik si tak zhruba dáváš rozpočet?Rekneme od 50 (racionalni rozhodnuti, abych mel 2x v tydnu co nosit) po 100 (propadnuti chronobundusu)
Dex Odesláno 1. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Zkousel jsem oboje, male jsou male ... no a velke velke. Hodne jsem je chtel, ale ani jedny mi nesedi. Asi to budu muset zkusit jeste jednou, fotka je rozhodne motivacni.Máš stejnej problém,ale já ruku 18,s dvackou musej big jít,ale ta vejška,ta vejška...Co brejtle SOH Prave, ta vejska :-(. Jinak SOH docela jo, az na ten mesh.
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Prave, ta vejska :-(. Jinak SOH docela jo, az na ten mesh.řemen?Co ML Pontos,tah,guma,strap,řemen,nato,barevný modifikace,vnitřní lunetatříručka i chrono,trochu sportovnější,ale proč ne
Dex Odesláno 1. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Prave, ta vejska :-(. Jinak SOH docela jo, az na ten mesh.řemen?Co ML Pontos,tah,guma,strap,řemen,nato,barevný modifikace,vnitřní lunetatříručka i chrono,trochu sportovnější,ale proč ne Remen ne, kuze to nevydrzi a cokoli jineho do obleku moc nejde. ML hodne zajimavy, diky. Musim se na ne zajit podivat nazivo. Nejvic se mi libi ten na oranzovem Nato, coz je zase mimo ucel :-(.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se