Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechal som sa presvedčiť preferovaním značky FORTIS na tomto fóre a objednal som si konečne aj ja nové hodinky - takže mám hodinky na denné nosenie, šport, prácu, ...

fullsize5.jpg

A to som ich vôbec nevidel fyzicky. Dúfam, že s nimi budem tak spokojný, ako sa mi páčia na webových stránkach. Čo na ne poviete? Keď mi ich poštár prinesie, určite ich nafotím (keď zistím, ako sa to vkladá na tieto stránky). A potom ešte ku nim pridať niečo na slávnostnejšie príležitosti ...

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo pěkný, líbí se mi.

Ještě víc bych je ocenil v chronografu, ale dobrý.

Kde jsi je objednal a kolik koštujou oproti našem cenám?

Přeji štěstí při přechodu hranice, ať ti nenapálí clo a dph.

Odesláno

Ďakujem. To Jerryl: Chronograf si chcem kúpiť v nejakom elegantnom prevedení k obleku ... Fortis som si neobjednal cez internet, ale telefonicky na dobierku od jedného obchodného zástupcu. A cena by mala byť s dohodnutou zľavou 33900SKK (25900CZK).

• po 2 týdnech...
Odesláno

Takze konecne mi v pondelok dorazili. Prvy dojem - nadherny kus hodin. Tak velke hodinky som este nemal /42mm bez korunky/. V ruke su dost tazke - celokovovy remienok a puzdro vzbudzuju respekt. Na ruke vyzeraju uzasne - stale si musim vyhrnat rukav, aby bolo na ne vidno. Displej je nadherny, vkusne rucicky a cislice pod roznymi uhlami su raz modre alebo cierne. Najkrajsi pohlad sa mi vzdy naskytne pri soferovani, ked lavou rukou drzim volant. Odchylka zatial dost velka +13 sec./den. Inak maximalna spokojnost a skvely pocit. Vrelo odporucam!

Este by som potreboval od odbornikov zodpovedat par dotazov:

1. moze sa casom odchylka na novych hodinach zlepsit?

2. ak by to bolo mozne upravit fyzicky, nepoznate dobreho hodinara v okoli Trnavy, Bratislavy?

3. preco vyrobca neodporuca hodinky nastavovat medzi 20.00 hod. a 02.00 hod.?

A este zopar obrazkov /ospravedlnujem sa za kvalitu/:

Odesláno
2. ak by to bolo mozne upravit fyzicky, nepoznate dobreho hodinara v okoli Trnavy, Bratislavy?

Ale nieeee, člen chronomag fóra a blízko Trnavy. Odkial si človeče? Nie sme susedia :D .... BTW kde si ich kupoval ? (ebay, e-shop ?)

Odesláno

To Saboter: Byvam na Spiglsali. A kupil som ich priamo od ceskeho dovozcu - cez hranice to asi moze aj napriamo predavat, kedze na Slovensku nemame vlastneho - inak len cez obchodnikov. V BA mali tuto znacku v Auparku, ale pred cca 1 mesiacom ju prestahovali do Polusu.

Odesláno

Sa mi zda, ze som tu niekde na fore cital o tom nastavovani hodiniek...medzi tou 20:00 a 02:00 sa prehadzuje datum a den (na niektorych hodinkach to trva aj par hodin) na hodinkach, takze ked ich nastavujes v tom case, pracuje zrovna aj ta cast strojceku, ktora ma na starosti datum a den...a bolo by lepsie nastavovat cas ked je to v klude...aspon takto nejak som to pochopil ja. Ak to zle chapem, opravte ma niekto... :)

Odesláno

To BRAŇO

Paráda, přemýšlím o velice příbuzném modelu Fortis 645.10.12 L1 B-42 Flieger, day-date (kožený pásek), váhal jsem právě kvůli výšce pouzdra... Jak jsou na tom v noci ričičky a indexy s čitelností?

Odesláno

Brano: Čau krajan. Skús hodinárstvo na pešej zóne Štefánikova 9 - Holka Vladimír. Mal som s ním celkom dobrú skúsenosť. No na tvojom mieste by som to ešte nechal chvíľu tak. 13sec. nie je žiadna katastrofa. Odchýlka sa môže časom aj zmenšiť. No a môžeš ešte vyskúšať položiť hodinky na noc na sklíčko. Mohlo by ich to o niečo spomaliť.

Odesláno

Zdravím a gratuluji k ulovku :) Mě šly nove fortisky +16 sec/den. Zastavil jsem se u hodináře v Carolinu a on tam je povozil na "strojku" s displejem ktery změřil frekvenci strojku v ruznych polohach hodinek a teprve pak do nich pan hodinař šáhnul. Výsledkem je +5s/den!

Odesláno

Zdravím šeckých trnafčanov a samozrejme aj ostatných. To Duke650: v noci sú hodiny veľmi dobre čitateľné - namiesto číslic svietia malé bodky, 12 ma dve, sekunodvka má tiež malú bodku a ručičky šípky. To Pierre: Hodinárstvo Holka poznám, len neviem či tam má niečo podobné, teda taký stroj ako spomínal bery v Carolinu. Raz som mu chcel dať zreparovať asi 18 ročný chronograf Poljot a odmietol to. A neviem, či by vedel zasiahnuť do hodín, ktoré majú vodotesnosť 200m. Hold naši západní bratia sú na tom so servisom lepšie. Ešte posielam názorné fotky, ktoré aspoň trošku vystihujú výšku týchto hodín:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...