Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Co říkáte na tuhle novinku ?

http://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-gw-a1100fc-1a

Mě neskutečně láká ten safír, ale považte - na gumě, za 17 tyčí ? To snad loupež za bílého dne :giljotiini:

EDIT: Na druhou stranu, zas by kvůli tomu mohly zlevnit A1000, že ?

jsou pěkný, dost. Nikdo tě ale nenutí si je kupovat za 17000 v Koscomu, když jsou ty samé na ebay za 12500...

Edit: link

http://www.ebay.com/itm/CASIO-G-SHOCK-SKY-COCKPIT-GW-A1100FC-1AJF-MVT-TOUGH-SOLAR-MULTIBAND-6-/261263053680?pt=Wristwatches&hash=item3cd47dd370

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

Koukal jsem přesně na tenhle odkaz. Pořád jsem na vážkách. Přijde mi, že teploměr u A1000 je pro mě užitečnější než kompas u A1100....

Mě by spíš vyhovovalo, kdyby tímto novým modelem zlevnily A1000 na bratru 9.999,- kč a z toho by mi místní hodinář dal nějakou slevičku a tak bych se dostal třeba na 8.499,- Kč

Odesláno

Koukal jsem přesně na tenhle odkaz. Pořád jsem na vážkách. Přijde mi, že teploměr u A1000 je pro mě užitečnější než kompas u A1100....

Mě by spíš vyhovovalo, kdyby tímto novým modelem zlevnily A1000 na bratru 9.999,- kč a z toho by mi místní hodinář dal nějakou slevičku a tak bych se dostal třeba na 8.499,- Kč

to je věc preferencí, já bych třeba užil na cestách oboje. Každopádně si myslím, že je lepší si buď jedny, nebo druhé hodinky pořídit v cizině. Pár modelů géček má i seiya.

Odesláno

S DPH, manipulacnim poplatkem a postovnym jsi na 16000.

12500 Kč je už i s EMS poštou, bez DPH. Manipulačním poplatkem myslíš zastupování pošty?

Odesláno

12500 Kč je už i s EMS poštou, bez DPH. Manipulačním poplatkem myslíš zastupování pošty?

Ano, myslim ten poplatek, ze tu byrokracii vyresi za tebe. Nevim presne jak se to jmenuje, do CR nic neobjednavam. Je to ale jen par korun, jde hlavne o tu DPH.

Odesláno

Za plastový hodinky? Z mého pohledu ne e.

No je to kopec peněz za plasťáky, ale zas to jsou podle mě nejhezčí G-SHOCK. Uznávám, že kdyby mi někdo před 3 lety řekl, že budu přemýšlet o CASIO za 17.000,- Kč, tak bych se mu asi vysmál....

Odesláno

Já tak nějak uvažuji jestli si koupím GW 5000 v kovu a se screwbackem solárem a multibandem atd....za cca 6300kč+daň a clo. A furt se nemůžu dokopat a pak koukám jak někdo přemýšlí o plastovkách za tuhle cenu tak je to pro mě už dost abych sem napsal svůj pohled na věc. Ale když je chceš tak ti asi nebude pomoci.

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...