Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Georgeisin: cena byla 1.475,- :)  ale bohužel nic netrvá věčně a Junghans po čtyřech letech mírně zdražil náhradní díly.

Ale máme i alternativy, kromě meshe od Junghansu mohu nabídnout i levnější variantu od Mondainů http://www.hodinky-mondaine.cz/kovove-a-keramicke-tahy-mondaine/1120003-nahradni-kovovy-tah-pro-hodinky-mondaine-a6583030011sbv-7611382235619.html

Odesláno

Aha, no tak asi 1.475,-, už nevím, proč jsem si pamatoval 1.200,-. Tady se člověk musí mít na pozoru :). Každopádně jsem s ním nadmíru spokojený. Dle mého k traktorům nej volba. Díky za opravu.

Odesláno
  V 18. 12. 2013 v 9:19, Georgeisin napsal:

Dobrý retro :). Honzo, zdá se mi to nebo máš to sklíčko už nějaký do..baný? Měl by si přeleštit.

Jojo - koukal jsem na to - mikroškrábanečky - našel jsem je až lupou - ty fotky odhalí každou špatnost. Leštiti se nebude, to by tam bylo za chvilku znovu a tohle nejsou sporty, tady bych byl za chvíli skrz.

Odesláno

Hm, já už leštil dvakrát, varianta, že bych šel skrz mě nenapadla :), budu obezřetnější.

Mně se s nimi stala jiná věc, znaven z práce jsem si vlezl do vany napuštěné horkou vodou, samozřejmě s Traktory, byly pod vodou tak  20 vteřin. Vše ale dopadlo dobře, ani známka po zamlžení, usoudil jsem, že fyzika byla na mé straně. Teplá voda ohřála vzduch v pouzru, ten mohl objem mírně zvětšit, takže  chvilku tlačil směrem ven proti vodě. Po studené vaně už bych asi sušil, tam je to zas naopak.

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

V podstatě nelze,byla to jednorázová akce na 12 ks z nichž všechny měly hned majitele.Jedině si dát poptávku zda je někdo z fóra nepustí  /já tedy ne/.

Odesláno
  V 2. 6. 2014 v 14:05, vtxx napsal:

Fakt paradni, renovace hotovej zazrak.

to není renovace, to jsou nový hodinky :-)

Na renovační traktory se dává jiná korunka. Rozdílů oproti renovaci je samozřejmě víc, ale tenhle je nejzásadnější :-)

V 2. 6. 2014 v 16:44, guca napsal:

Krásné oblekovky. Možná se k nim časem dostanu  :) PRIMek není nikdy dost....

Třeba jo, je jich 12 a dvoje už změnily majitele. Máš vkus :-)

Odesláno

Když  to spočítám,tak celkem dvanáct,dva změnily majitele,to je deset: financ a já je nepustíme,to furt zůstává osum :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...