barunkov Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 myslel jsem, že už to je v cajku, ale tak asi ne...co jsem vypozoroval, tak i když se to občas odečte, tak ve výsledku se to stejně přičte (po aktualizaci)děkuji za radu, ale i po aktualizaci stránek zůstal celkový počet ponížený:(docela mě to mrzí, nechtěla jsem snižovat rating...
funf5 Odesláno 17. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2013 No nezůstal, vše je spočteno a hlasování bude co nevidět uzavřeno....
El Nano Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Kdy zhruba budou zveřejněny vybrané snímky? Už jsem zvědavej.
Vit Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Kdy zhruba budou zveřejněny vybrané snímky? Už jsem zvědavej. Podle mě to bude muset Honza (Funf5) s Viktorem trochu probrat a zohlednit při výběru i to a by v kalendáři nebyly jedny hodinky 5x.Ale to je jen můj odhad, který nemusí být správný,
funf5 Odesláno 17. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Protože fotek do kalendáře se již sešlo dost, abychom byli schopni vybrat potřebných 53 snímků, proběhne malá změna termínů:Uzávěrka příjmu fotek je zkrácena do 2.9.2013, což samozřejmě neznamená, že snímky zaslané později budou odmítnuty, jen se zkrátí doba po kterou bude možné pro ně hlasovat.Hlasování, tedy klasické "+" a "-" u jednotlivých snímků bude spuštěno 3.9.2013 a bude všem k dispozici do 17.9.2013. Výstupem by mělo být 53 fotek pro kalendář a 10 náhradních.Kolem 23.9.2013 by měl být k dispozici náhled na kalendář Chronomag 2014 k diskuzi a finálnímu doladění. Objednávky budou definitivně uzavřeny k 30.9.2013 a spustí se výroba.
El Nano Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 toho 23.9.2013 jsem si nevšimnul, díky
funf5 Odesláno 24. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Pánové, kalendář je v pohybu, malé zpoždění vzniklo na mé straně, notebook už je opraven, mám novou klávesnici a dnes odejdou fotky k Bakerovi.
sashator Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 A prosím tě, jak to teda dopadlo, hodíš sem seznam postupujících
funf5 Odesláno 24. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Hodíme sem rovnou náhled na kalendář a pokud nějaká fotka vyvolá odpor, budeme se snažit nahradit ji jinou, podobný postup, jako loni, kdy se jich pár vyměnilo.
lib Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 (upraveno) .... Edit: Jsem idiot! Hodil jsem Ti sem Bakeruv email, aniz bych si uvedomil, ze tu adresu prece musis mit, kdyz jsi mu posilal fotky. Upraveno 25. září 2013 uživatelem lib
funf5 Odesláno 25. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2013 První náhled na kalendář. Prosím berte v potaz, že je k diskuzi a rychlé změny jsou možné. Věcná diskuze je vítána, ale protože jsem sám při souhlasu s tímhle úkolem netušil nakolik, je to složitý počin, uvítám jen věcné poznámky.Výběr reflektuje jednak vaši volbu v hlasování, následujíce nepominutelným kritétiem četnosti značek, podobných záběrů a nakonec i autorů...Fotky jsou řazeny od prvního týdne po poslední a jsou řazeny tak, aby měly aspoň některé z nich smysl k danému týdnu, třeba TAG Heuer v datu Le Mans a samozřejmě korespondovaly s danou roční dobou...P.S. V každém postu bude pět týdnů. Pokud přejedete přes foto a uvidíte pod kursorem nápis x.jpg a u další x_1.jpg jedná se o dva návrhy pro daný týden. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
funf5 Odesláno 25. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2013 .... Edit: Jsem idiot! Hodil jsem Ti sem Bakeruv email, aniz bych si uvedomil, ze tu adresu prece musis mit, kdyz jsi mu posilal fotky.Vyřešeno
funf5 Odesláno 25. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2013 Velké fotky ve špatném vlákně a spousta práce... Necháme to na *.pdf, ale ve stejném duchu
Ondrej71 Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 Velké fotky ve špatném vlákně a spousta práce... Necháme to na *.pdf, ale ve stejném duchu Honzo, kde to bude, Foto galerie?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se