Bullet Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Ahoj kluci, tak jsem se konecne opet pohnul z mista a rad bych vam predstavil mou novou akvizici....Jak jsme zde jiz probirali pred nejakym casem viz. toto vlakno mnou zalozene: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/62761-pilotky-do-20k/Mel jsem zalusk na hodinky, ktere se budou trochu lisit od tech krasnych, blejskavych modelu, hodinky, ktere budou spis sedou mysi a nikoho do oci urcitenebouchnou. (proste neco jako Panerai :-)) Pilotky se me libily vzdy, kvuli sve jednoduchosti a hlavne historii a podminkam pri kterych byly prevazne pouzivany....zejmena urcite znacky.....ze?No, bylo to jasne, byl jsem po par dnech zde na foru rozhodnut pro firmu LACO, ktera je jedna z peti puvodnich firem, co vyrabely hodinky jiz behemvalky....takze skvela historie a proste to vse kolem.... Ale zpet k danym hodinkam....jedna se o limitovanou edici s nazvem "Stuttgart" velikost 45mm "ohne krone", velikosti jsem se nebal, nicmene tech rovnychnozek ano a netusil jsem jak budou na ruce sedet kdyz jsou nozky uprostred pouzdra vlastne ve vzduchu...nicmene jsem byl a stale jsem prekvapen jak pohodlne se hodinky a tento typ nozek nosi na ruce....remen jede rovnou dolu po boku zapesti a nic moc nahore do ruky netlaci, nevim jak to lepe popsat, v kostce je to proste pohodlne a hodinky skoro necitite na ruce.Sklo je safirove vypoukle, rucky modrene, uvnitr bije top verze ETA 2801.2 zdobena Zenevskyma pruhama, nicmene neni videt, dynko je plne, jak jinak taky....:-)Rucni natah, roztec nozek 22mm.U hodinek je aktualne uzavreny kozeny remen Laco, mozna ho do budoucna zmenim za jinou barvu (zrno to jisti :-)), ale typ uzavreneho remenu me celkem oslovil, ikdyz se mi ze zacatku moc nelibil.....asi u neho zustanu.Co se ciferniku tyka, chtel jsem puvodne ten jednodussi, ale nakonec mam ten "slozitejsi" s hodinovou stupnici uprostred, musim konstatovat, ze ten jednodusi je urcite trochu lepe citelny, nicmene by mne mohl brzy omrzet....tento je vice zajimavy a je porad na co se koukat....a citelnost je take stale skvela!!Hodinky krasne tikaji, natahovani i serizovani jde velmi pohodlne, proste vse jak ma. No, tak uz jsem se vypovidal, kdo to docetl az sem, tak dekuji a nyni uz par aktualnich fotek....jeste bych zapomel, ze hodinky maji hodne dobrou lumi a sviti celej cifr, tedy indexy a vsechny rucky, celkem parada, casem jeste nejake foto prihodim....jinak komu by to pomohlo, obvod meho zapesti je cca 18,5cm... p.s. jeste jednou dekuju vsem, kdo mi ve vlakne s vyberem pilotek pomahal! Preju fajn vecer! ..... jdu si dat drink
F.B. Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Parádne sú! A aký to je skok oproti mojím starým Laco Aachen! Nech si s Tebou čo najdlhšie polietajú! Kedysi som mal predstavu, že by som chcel mať iba jedny hodinky, nejaké skvelé B-Uhr....tak možno ma to znova (i vďaka tomuto vláknu chytí)... F.
zhrado Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Paráda. Takto podobne som rozmýšlal aj ja. Aj keď ja som prišiel k trochu inému záveru. Krásne sú. Gratulujem a užívaj a na zdravie
GSIA79 Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 (upraveno) 45mm byl pro mě tak nějak problém(Laco Westerland) a to mám přes zápěstí 20cm. Přesedlal jsem na Laco Munster 42mm a naprostá spokojenost. Nejdřív jsem měl pocit, že mě hodinky právě kvůli těm nožkám budou na ruce "cestovat", to se nepotvrdilo a sedějí opravdu pěkně. Gratulace a poděkování za bezva fotky, ten řemen sedí jak p...l na hrnec. Upraveno 14. srpna 2013 uživatelem GSIA79
sashator Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Skvělá volba. První rok zde na fóru jsem prakticky strávil hledáním těch pravých pilotek (a nakonec jsem samozřejmě skončil u diversek) a Laco byly jedním z velkých favoritů- bohužel až do chvíle vyzkoušení, ty nožky mi prostě nesedly. Každopádně jsou to pro mě pořád echt "bombardérky" s historií. Ať slouží co nejdéle!!! PS- B-muster cifr je hezčí a hlavně zajímavější než klasika
LovecK Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Chronobundus se zacina probouzet, pilotky mi v portfoliu jeste chybi a tyhle nevypadaji vubec spatne...
marecek Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 Tak som naozaj rad, ze si s nimi spokojny, kedze som bol jeden z tych co Ta spolu s Hasnom, Ferom, Skalisom a dalsimi na ne ukecavali,aj ked boli zlahka cez limit ;-). Su to hodinky co maju tu charizmu, tiez rad nosim svoje Memmingeny (42,cifr A, rucny natah), moje deti miluju ten zvuk natahovania. Tak ich nos v dobrom zdravi a s radostou :-) Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 4
Bullet Odesláno 15. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 Dekuju vsem, za tu chvilku co je mam mohu jen doporucit :-)
Ondrej71 Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 Moc pekne a zajimave pilotky. Měl jsem už nekolikero pilotek ale Laca zatím ne, a ted koukám, ze vypadaji hodne dobre, zase bude nad cím dumat:-) Gratuluju, at dlouho slouží
People Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 Preco si si neskusil dat inzerat na kupu limitky co vznikla tu na chronomagu od firmy steinhart? Myslim, ze by sa ti podarilo ich zohnat a este by si aj usetril.
Hasňa Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 (upraveno) Tyhle jsou lepsi, nez ta limitka. Uz jenom proto, ze to neni Steinhart. Ale i pro vsechno ostatni. Upraveno 15. srpna 2013 uživatelem Hasňa
Frantik Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 Paráda, gratuluju. A ten řemen je super, kdysi jsem ho nosil na svých Laco a byl nejlepší :-)
Bullet Odesláno 16. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Preco si si neskusil dat inzerat na kupu limitky co vznikla tu na chronomagu od firmy steinhart? Myslim, ze by sa ti podarilo ich zohnat a este by si aj usetril.Steinhart jsem nechtel, vyradil jsem je z vyberu, chtel jsem jenom Laco....
Bullet Odesláno 16. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Paráda, gratuluju. A ten řemen je super, kdysi jsem ho nosil na svých Laco a byl nejlepší :-)Ten remen se mi moc z pocatku nezdal...nicmene moc pekny zpracovani a je dost pohodlnej a to ze je uzavreny je taky fajn.....takze vlastne ve finale dobry, jen premyslim o jine tmavsi barve do budoucna....
misoo Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 parada, pilotky jak maju byt! jedine ten cerveny remen mne osobne vobec nesmakuje, daj tam nejaky pekny tmavohnedy... a sedia ti perfektne
jencekgs Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Krásné hodinky. Prostě pilotky mají své kouzlo v jednoduchosti. Velká gratulace a užívej.
Frantik Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Ten remen se mi moc z pocatku nezdal...nicmene moc pekny zpracovani a je dost pohodlnej a to ze je uzavreny je taky fajn.....takze vlastne ve finale dobry, jen premyslim o jine tmavsi barve do budoucna....POkud se rozhodnes pro seriovku, tenhle je vybornej http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p10290h72s83-Watch-band-22mm-blac.html
Frantik Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 parada, pilotky jak maju byt! jedine ten cerveny remen mne osobne vobec nesmakuje, daj tam nejaky pekny tmavohnedy... a sedia ti perfektne nebo je potreba mozna zajit k očnímu
misoo Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 nebo je potreba mozna zajit k očnímu neprud...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se