sharz Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Kurňa, až som sa zľakol toho krokodíla... :-) Cartier Flying Tourbillon Crocodile Motif zdroj: ablogtowatch.com
Návštěvník bretya Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Ja neviem komu sa tieto "pokusy" páčia..Ľuďom bez estetického citu asi..
cigi Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Já se hlásím, že jsem bez toho estetického cítění. Nevím, jak je to ve skutečnosti, ale mně to na fotce přijde jako krásný relief, jak se krokouš noří ze tmy.... tak akurát mezi realitou a naznačením, aby ček mohl domejšlet. A pochopitelně pro Australany vlastně národní kousek . Takže za mě dobrý "pokus" :D
Micey Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Vtipný, akorát škoda, že ten cifr vypadá, jako by ho vyřezali z mejdla..
PhoeniX Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Krásný stroj z jedné strany degradovaný číselníkem ze strany druhé. Krokodýl vypadá plastově, hodinky mají navíc zbytečně velký průměr - turbo nalepené u středu na ručky, pod ním už jen beztvarý plast. Ale kdejaký Číňan v RR s vlastním řidičem to dozajista ocení.
PepeS Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Předpokládám, že v příští kolekci bude pro změnu verze s pantherem
Mapo Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 (upraveno) V 19. 8. 2013 v 8:43, Micey napsal: Vtipný, akorát škoda, že ten cifr vypadá, jako by ho vyřezali z mejdla.. Toto presne, alebo aj... pri pive si tak sedíš, pocuckávaš, kvapkáš si z nudy vosk na stôl a potom špáradlom vyrýpeš do vosku obludu... A ešte: to turbo dokonca ani nie je v strede ale skôr posunuté doľava... či? Upraveno 4. září 2013 uživatelem Mapo
bandicoot Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Ubližuje tomu ta modrá barva Je to jak z kamery, co má infra přisvěcování.Měli vzít nějakou z barev vlastní krokodýlům..
Mapo Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 V 4. 9. 2013 v 10:33, bandicoot napsal: Ubližuje tomu ta modrá barva Je to jak z kamery, co má infra přisvěcování.Měli vzít nějakou z barev vlastní krokodýlům..Myslím že ani to by tomu nepomohlo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se