Kazaam Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 (upraveno) Upraveno 19. srpna 2013 uživatelem Kazaam
FraK Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 ok, budu studovat. Jen poprosím o poskytnutí odpovídajících studijních materiálů a důkazů od znalce, vyvracejících mé smělé a neuvážené tvrzení, že Seiko je Japonec a Breitling Švýcar, abych si tedy mohl poopravit mé mylné mínění. Pokud je neposkytneš, tak z nás dvou jsi to ty, kdo si tu dělá ostudu... Sorry Je to sice OT, ale nadá mi to. Pokud nebudeme Wikipedii považovat za 100% důvěryhodný zdroj, tak se můžeme podívat přímo na stránky Seiko zde: http://www.seiko.co.jp/en/corporate/history/index.phpV podstatě se to ale shoduje s tím, co je na Wiki.
Frantik Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Tim omezenim na Swiss produkci prichazis o moznost koupit si nejlepsi potapky posledni doby - a to SINN. At uz jejich modely U1 nebo klidne UX jsou ultimatni potapky, skvela velikost, skvela guma se sponou, dobry tah, velka vodotesnost, apod.
Daemonultimate Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Lehce nad limit, ale ja bych bral tyhle Eterna super kontiki https://www.chrono24.cz/eterna/eterna-heritage-super-kontiki-limited-edition-1973--id2401937.htm?query=eterna+super+kontiki+limited&dosearch=true&searchexplain=true&resultview=list&goal_suggest=1&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm Lehce nad limit a zcela vyjímečně lehce (11.500,- nad už není až tak lehce,kolik pak to máme procent),každopádně po nich koukám už dlouho a nemůžu se rouhoupat.Vzbuzují ve mně tolik emocí a adrenalinu,že to až hezký neni,zárovenˇ se peru s těma prapodivnýma ručkama,ale je to ikona a působí na mě fakt jako červená na bejka,až se toho bojim.Už dlouho ve mně nevyvolaly hodinky tolik rozporuplných emocí jako právě tyhle,který si ve filmu z ruky sundali,na rozdíl od skutečných hrdinů. 1
Daemonultimate Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Je to sice OT, ale nadá mi to. Pokud nebudeme Wikipedii považovat za 100% důvěryhodný zdroj, tak se můžeme podívat přímo na stránky Seiko zde: http://www.seiko.co.jp/en/corporate/history/index.phpV podstatě se to ale shoduje s tím, co je na Wiki.Myslím,že je přeci úplně jasné,co je Seiko za značku a jaký má původ.Včera jsme se pobavili ale už to stačí.Další dny by mohly být již k pláči. 1
Daemonultimate Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 K těm Tagům,opravdu ne,jediný model který můžu do 70 talířů nejsou ani potápky,takže to je pro mě uzavřená kapitola. 1
Kazaam Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 K těm Tagům,opravdu ne,jediný model který můžu do 70 talířů nejsou ani potápky,takže to je pro mě uzavřená kapitola.jasný..a co Glycine Lagunare? Ty tě nezaujaly? http://www.chronoshop.cz/lagunare-automatic-l1000/glycine-lagunare-automatic-l1000-389919
Daemonultimate Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 (upraveno) Tim omezenim na Swiss produkci prichazis o moznost koupit si nejlepsi potapky posledni doby - a to SINN. At uz jejich modely U1 nebo klidne UX jsou ultimatni potapky, skvela velikost, skvela guma se sponou, dobry tah, velka vodotesnost, apod.Frantíku,Ty víš,že tvého názoru si cením a že mě uvede v zamyšlení.Bohužel tuhle myšlenku jsi mi tentokrát nevnuknul Ty sám,ale bylo to moje druhé já,je prakticky nemožné být na foru trochu malinko aktivní a nenarazit na Sinn.Jsou to skvělý hodinky a díky kamarádovi Motymu jsem měl možnost si UX osobně osahat v přímé konfrontaci s PO.Byl jsem uvytržení.Parádní zpracování ty materiály,antireflexy, a celkový dojem se skoro vyrovnal PO ale za méně než poloviční cenu.Je to pochopitelné,in-house,aura Omegy prostě o něco tu cenu opřenu mají.Vrátím se k Sinn.Strašně se mi líbily a byly až tak dokonalý,že na mně působily až umělým dojmem.U U1 předpokládám úplně stejný nápor kvality a materiálů,ovšem tam jsou pro mě nevydýchatelné ty ručičky,vím,dávají ten správný tool nádech,četl jsem na watchuseek malou recenzi od profíka potápěče právě na U1 a jeho odběhnutí od Rolexu k právě těmto hodinkám.Ale když já chci jen a pouze automaty a rozebírat nové hodinky pro výměnu ruček se mi nechce.Neni to se mnou jednoduchý Upraveno 19. srpna 2013 uživatelem Daemonultimate
Daemonultimate Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 jasný..a co Glycine Lagunare? Ty tě nezaujaly? http://www.chronoshop.cz/lagunare-automatic-l1000/glycine-lagunare-automatic-l1000-389919Absolutně skvělý toolový potápky až tak,že se svejma 44 mm působí na ruce jako pořádný hovada,ale hledám malinko jinou kombinaci,řekněme potápky s tool-společenským nádechem.Zní to šíleně ale existu je to.
Kazaam Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 tak ukaž ...btw. já chci dostat toho bludišťáka, sakra Absolutně skvělý toolový potápky až tak,že se svejma 44 mm působí na ruce jako pořádný hovada,ale hledám malinko jinou kombinaci,řekněme potápky s tool-společenským nádechem.Zní to šíleně ale existu je to.
Daemonultimate Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 tak ukaž ...btw. já chci dostat toho bludišťáka, sakra No,kdybych ukázal,moc bych napovídal,co se mi líbí a tím si odřízl cestu k jiným kouskům,názorům,nápadům.Ale opravdu každý návrh zkoumám,nebo zkoumal.Padlo už tady pár dobrých nápadů,které mi pomáhají utřídit si myšlenky,vůbec nevadí že většinu odmítám,vůbec nevadí jaké k tomu mám výhrady,vše se může pod tíhou argumentů ukázat jako ta lepší cesta.
Kazaam Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 (upraveno) co takhle Longines Legend Diver? Upraveno 19. srpna 2013 uživatelem Kazaam
Frantik Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Frantíku,Ty víš,že tvého názoru si cením a že mě uvede v zamyšlení.Bohužel tuhle myšlenku jsi mi tentokrát nevnuknul Ty sám,ale bylo to moje druhé já,je prakticky nemožné být na foru trochu malinko aktivní a nenarazit na Sinn.Jsou to skvělý hodinky a díky kamarádovi Motymu jsem měl možnost si UX osobně osahat v přímé konfrontaci s PO.Byl jsem uvytržení.Parádní zpracování ty materiály,antireflexy, a celkový dojem se skoro vyrovnal PO ale za méně než poloviční cenu.Je to pochopitelné,in-house,aura Omegy prostě o něco tu cenu opřenu mají.Vrátím se k Sinn.Strašně se mi líbily a byly až tak dokonalý,že na mně působily až umělým dojmem.U U1 předpokládám úplně stejný nápor kvality a materiálů,ovšem tam jsou pro mě nevydýchatelné ty ručičky,vím,dávají ten správný tool nádech,četl jsem na watchuseek malou recenzi od profíka potápěče právě na U1 a jeho odběhnutí od Rolexu k právě těmto hodinkám.Ale když já chci jen a pouze automaty a rozebírat nové hodinky pro výměnu ruček se mi nechce.Neni to se mnou jednoduchý "Strašně se mi líbily a byly až tak dokonalý,že na mně působily až umělým dojmem" Hele to je nesmysl, strasne to analyzujes :-) Jestli se to strasne libi a jsou dokonaly, tak jdi do nich.
Frostie Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Je to sice OT, ale nadá mi to. Pokud nebudeme Wikipedii považovat za 100% důvěryhodný zdroj, tak se můžeme podívat přímo na stránky Seiko zde: http://www.seiko.co.jp/en/corporate/history/index.phpV podstatě se to ale shoduje s tím, co je na Wiki.i tuto stránku jsem Miceymu bez úspěchu postoval...
Daemonultimate Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 "Strašně se mi líbily a byly až tak dokonalý,že na mně působily až umělým dojmem" Hele to je nesmysl, strasne to analyzujes :-) Jestli se to strasne libi a jsou dokonaly, tak jdi do nich.Souhlas,ale ty uznej,že baterkáče i když jedny z nejlepších,oba víme proč,nechci.Hledám automaty.Ale s tim analyzováním máš pravdu,asi jsem se už definitivně zbláznil.
Frantik Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Souhlas,ale ty uznej,že baterkáče i když jedny z nejlepších,oba víme proč,nechci.Hledám automaty.Ale s tim analyzováním máš pravdu,asi jsem se už definitivně zbláznil.
Daemonultimate Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 co takhle Longines Legend Diver?Tahle kombinace vnitřní lunety a malinko vintage stylu ke mně moc nejde.
Daemonultimate Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 To je tvoje hlava a nebo si měl spíš na mysli ,ale nevím co si z toho mám vybrat.Tak Ti písnu SZ.
Frantik Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 To je tvoje hlava a nebo si měl spíš na mysli ,ale nevím co si z toho mám vybrat.Tak Ti písnu SZ.To je tvoje hlava vole
Kazaam Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 (upraveno) Souhlas,ale ty uznej,že baterkáče i když jedny z nejlepších,oba víme proč,nechci.Hledám automaty.Ale s tim analyzováním máš pravdu,asi jsem se už definitivně zbláznil. a proč bys nemohl mít Sinn s automatem? http://www.chronoshop.cz/sinn-u1/sinn-u1-sdr nebo teda lepší ručky v http://www.chronoshop.cz/sinn-ezm-3/sinn-ezm-3 Jinak pokud bys chtěl i německé, tak se ti otevřou dveře s další kupou krásných možností Upraveno 19. srpna 2013 uživatelem Kazaam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se