Kostra Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Breitling Colt GMT aneb, jak jsem postoupil do ?velčáku?. Pro ty, kteří nemají rádi dlouhé čtení je zde jen vše říkající zvolání: ?Jsem moc spokojený parchant a snad mi to dlouho vydrží.?. A pár neumělých fotek. Pro ty, co si rádi počtou, je zde trošku obsáhlejší povídání o tom, jak kostra k Breitlingům přišel, které ovšem začne úplně stejným zvoláním, jako zkrácená verze: ?Jsem moc spokojený parchant a snad mi to dlouho vydrží.?, zbytek povídání + mini recenze v přiloženém pdf. Breitling Colt GMT.pdf A pár fotek (omluva za kvalitu, ale s mobilem a vrozeným antitalentem se mi to lépe nepodařilo)
gougy Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Bezvadné Brajtle - takové typické, gratuluji! Užívej
sashator Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Gratuluju!!! Koukám, že nejsem jedinej, kdo měl dlouho na tuhle značku podobný názor a taky jsem teď propadl kouzlu klasik (Colt, Steelfish), asi (určitě) mě tedy taky neminou. Užívej jich a buď tím spokojeným parchantem co nejdýl
misoo Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 (upraveno) Paradna recenzia, pribeh, vdaka! Mne zas naopak viac sedi matny toolovejsi vzhlad Fortisiek ako nablyskanost Bciek. No hlavne ze ste sa stretli a sedite si, to je hlavne. Sedia ti super (aku mas pls ruku a ake su hodinky? dik), tak nech ti radost z nich vydrzi co najdlhsie PS: mal by som si pozriet nejake B-ckove filmiky, zacinaju ma cim dalej, tym viac zaujimat Upraveno 20. srpna 2013 uživatelem misoo
atyesz Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Super cteni na dobru noc.At sluzi a uzivaj si ich.
Kostra Odesláno 20. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Díky kluci:-)Misoo, rozměr je mám pocit 41,5 a má drobná ručka má okolo 17,5. Jinak podporovatelem mé vášně pro Fortis OC byly z velké části i tvé fotky rozeseté zde po fóru, ale naživo to fakt nesedlo, ikdyž mě to pořád mrzí:-(
Ondrej71 Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Super recenze a parádní hodinky. Colty byly moje prvni a zatím poslední Breitlingy a tyto GMT se mi líbí jeste víc. At dlouho slouží :-)
quest987 Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Pekne pocteni. Asi bych si umel neco podobneho predstavit i na sve ruce. Gratulace natseni at ti vydrzi co nejdele
jankoxxx Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 (upraveno) Colt a SOH su jedine brajtle ktore sa mi fakt pacia edit: a samozrejme aj Navitimer.. Upraveno 21. srpna 2013 uživatelem jankoxxx
misoo Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Díky kluci:-)Misoo, rozměr je mám pocit 41,5 a má drobná ručka má okolo 17,5. Jinak podporovatelem mé vášně pro Fortis OC byly z velké části i tvé fotky rozeseté zde po fóru, ale naživo to fakt nesedlo, ikdyž mě to pořád mrzí:-( no jo, tak to byva, z fotiek supr hodky, das to na ruku a odrazu su uplne ine...
Leviathan Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Krasny pribeh. Dakujem..a k tej Teplakovke len :
Kostra Odesláno 21. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Krasny pribeh. Dakujem..a k tej Teplakovke len : A já děkuji za tepláky, na plesovou sezónu se budou hodit
SCIFI Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 pěkný čtení i hodinky. snad ti dlouho vydrží
Kid_A Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 moc povedena zalezitost. krasna komplikace...
VitekB Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 (upraveno) Přesně jsi popsal moji současnou situaci. Vlastně ani nevím, co chci, hlavně už abych zase měl nějaké zajímavé hodinky Trochu se bojím, že budu tak dlouho vybírat, až přijde nějaká "impulse-buy" a budu pak trpce litovat. Nikdy jsem si nemyslel, že se mě hodinky takhle zmocní.Pěkné hodinky a ještě lepší čtení."A pak to teprve začalo, možná to znáte, máte nějaké ty peníze, potřebujete nutně hodinky, ale jako na potvoru vůbec nevíte do čeho jít, 50x denně se díváte do prodejního vlákna, zda Vás něconevykoupí z prokletí..." Upraveno 21. srpna 2013 uživatelem VitekB
st1g Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Moc Ti gratuluji, krásné hodinky a super čtení.
Návštěvník Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Vím, co to je se vrátit 3x k breitlingům. Pokaždé se po jejich prodeji biju v lebku, proč jsem to udělal. Hrozně mě mrzí Avengery chrono v titanu, za to bych si ve chvíli slabosti ukousal levačku. Píšu to proto, abys věděl, že namočit se do breitlingu nemusí být legrace. Buď tuhle značku přesvistíš dál nebo máš založeno na pěkný martirium, colt je entry level. 17, 5 cm kromě superavengeru nbo BfB je naprosto pohodě pro cełou produkci. Jinak samozřejmě gratuluji
sibirnaya Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Becka byly moje prvni slusny hodinky, ktery jsem si objednal a koupil u ceskyho AD - s tim ceskym AD aji posledni - a proste pro ne mam slabost. Takze gratuluju k vyberu a hlavne, at delaj radost. Modra je dobra
Kostra Odesláno 22. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Přesně jsi popsal moji současnou situaci. Vlastně ani nevím, co chci, hlavně už abych zase měl nějaké zajímavé hodinky Trochu se bojím, že budu tak dlouho vybírat, až přijde nějaká "impulse-buy" a budu pak trpce litovat. Nikdy jsem si nemyslel, že se mě hodinky takhle zmocní.Pěkné hodinky a ještě lepší čtení.Já si myslím Vítku, že aspoň ze začátku by měl člověk spíše zkoušet a hledat, jak jen to říct, naživo (někdo by řekl průzkum bojem). Nic není lepší než alespoň několika týdení osobní zkušenost s nejrůznějšími značkami a typy hodinek. Takže impulse-buy se vůbec neboj, spíše naopak, pokud nebudeš kupovat nové kousky, tak to můžeš točit s minimální ztrátou dle libosti a věř mi, že teprve tak, si budeš schopen formovat představu o tom, co ti sedí/nesedí a co tě na hodinkách baví. Budu držet palce, ať se ti brzo podaří sehnat něco zajímavého, co by aspoň na chvíli utišilo tvůj chronobundus. Před pěti lety, jsem byl spokojený parchant s modrýma Orient Mako, teď jsem v tom samém stavu s béčkama a člověk nikdy neví, jak to dopadne. Naštěstí i cesta může být cíl a třeba já si tu svou parádně užívám už od chvíle, kdy jsem našel tohle úžasné fórum, plné stejně šílených (postižených) lidí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se