Přejít na obsah

MPM PRIM Chronograph 33 Jewels

Návštěvník admira

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No, nebudu kupovat ani jedny, ale MPM mi podle fotek přijdou o něco hezčí.

Otázka je, kde MPM dělá ty pouzdra, ev. zbytek (mimo strojky). Jestli tady, tak se pak od Eltonu v tomto modelu nijak neliší. Leda, že nebude tak předraženej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je fakt, takže nakonec ne eta 7751, nýbrž její čínská kopie, která má tuším těch 34 šutrů.:/ Obvykle se to dává do fejků a takovejch těch slevomatovejch pseudoznaček.

Jinak hodinky přeplácaný, ale pořád se mi ta pilotkovitost líbí víc než nemastný neslaný eltonky.

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři

CZECH 34 JEWELS

Pěkný, člověk si pak nemusí kupovat chrona od IWC a dost ušetří :) Navíc pilotky s měsíční fází jsou fajn kombinace... Jsem zvědav na cenu.

Ty chrona od Eltonu mi sice připomínají Longines z Master collection, ale alespoň to má trochu hlavu a patu. Ty čínské fakt ne :)

Upraveno uživatelem Jörg8X
Odkaz ke komentáři

To je fakt, takže nakonec ne eta 7751, nýbrž její čínská kopie, která má tuším těch 34 šutrů.:/ Obvykle se to dává do fejků a takovejch těch slevomatovejch pseudoznaček.

Jinak hodinky přeplácaný, ale pořád se mi ta pilotkovitost líbí víc než nemastný neslaný eltonky.

Ahoj, nevyhrabals něco bližšího k tomu strojku? Ani nevím, jak to uchopit a jak hledat ( co zadat do googlu ), navíc mám jen telefon, tak by případná pomoc bodla.
Odkaz ke komentáři

Ahoj, nevyhrabals něco bližšího k tomu strojku? Ani nevím, jak to uchopit a jak hledat ( co zadat do googlu ), navíc mám jen telefon, tak by případná pomoc bodla.

Trochu jsem zagooglil a ten strojek by měl mít označení Shanghai 3LZF19. Podle týhle fejkařský stránky je to čínská kopie 7751. je tam i nějakej nákres s čínskejma popiskama:).

Je to třeba v těchhle hodinkách.

http://www.shanghaiwatches.com/#!product/prd1/1929488905/legendary-historic-spacewalk-limited-chronograph

Moje Seiko má taky 34 šutrů.

Jsem si celkem jistej, že Seiko vůbec nemá strojek s tímhle layoutem.

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník maxipesfik

.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...