Kristian.nov Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Tak já myslím, že nejdůležitější na tom příspěvku je to, že MPM začíná dávat do hodinek ETU... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 No, nebudu kupovat ani jedny, ale MPM mi podle fotek přijdou o něco hezčí. Otázka je, kde MPM dělá ty pouzdra, ev. zbytek (mimo strojky). Jestli tady, tak se pak od Eltonu v tomto modelu nijak neliší. Leda, že nebude tak předraženej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Od kdy má ETA 34 jewels? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 (upraveno) To je fakt, takže nakonec ne eta 7751, nýbrž její čínská kopie, která má tuším těch 34 šutrů.:/ Obvykle se to dává do fejků a takovejch těch slevomatovejch pseudoznaček. Jinak hodinky přeplácaný, ale pořád se mi ta pilotkovitost líbí víc než nemastný neslaný eltonky. Upraveno 3. listopadu 2015 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 (upraveno) CZECH 34 JEWELSPěkný, člověk si pak nemusí kupovat chrona od IWC a dost ušetří Navíc pilotky s měsíční fází jsou fajn kombinace... Jsem zvědav na cenu. Ty chrona od Eltonu mi sice připomínají Longines z Master collection, ale alespoň to má trochu hlavu a patu. Ty čínské fakt ne Upraveno 4. listopadu 2015 uživatelem Jörg8X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 To je fakt, takže nakonec ne eta 7751, nýbrž její čínská kopie, která má tuším těch 34 šutrů.:/ Obvykle se to dává do fejků a takovejch těch slevomatovejch pseudoznaček. Jinak hodinky přeplácaný, ale pořád se mi ta pilotkovitost líbí víc než nemastný neslaný eltonky.Ahoj, nevyhrabals něco bližšího k tomu strojku? Ani nevím, jak to uchopit a jak hledat ( co zadat do googlu ), navíc mám jen telefon, tak by případná pomoc bodla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Moje Seiko má taky 34 šutrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 (upraveno) Ahoj, nevyhrabals něco bližšího k tomu strojku? Ani nevím, jak to uchopit a jak hledat ( co zadat do googlu ), navíc mám jen telefon, tak by případná pomoc bodla.Trochu jsem zagooglil a ten strojek by měl mít označení Shanghai 3LZF19. Podle týhle fejkařský stránky je to čínská kopie 7751. je tam i nějakej nákres s čínskejma popiskama:). Je to třeba v těchhle hodinkách.http://www.shanghaiwatches.com/#!product/prd1/1929488905/legendary-historic-spacewalk-limited-chronograph Moje Seiko má taky 34 šutrů.Jsem si celkem jistej, že Seiko vůbec nemá strojek s tímhle layoutem. Upraveno 4. listopadu 2015 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 User47- moc dik,jdu studovat a nejak tisknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 User47: layout nemá, šutry má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 (upraveno) Tak nějak nechápu, jakou má ovšem souvislost s tímhle vláknem to, že Seiko dělá úplně jinej strojek, kterej má náhodou taky 34 šutrů... Upraveno 4. listopadu 2015 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Kalibr "Prim EVC7750". :-D Když už ten čínskej časostroj přejmenovávali, tak ho mohli pojmenovat aspoň po jeho skutečný předloze (7751). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Já bych blil. Nádhera s vypouklým sklem za 50k a luxusní koženkou potažený box k tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 jedny su dizajnovo 100 rokov za opicami a druhe navoneny šmuk koreneny kalibrom z krajiny kde ofejkuju aj demokraticke zriadenie. a teraz si vyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Takže pokud to shrneme, MPM i Elton v tom mají oba čínský strojek, je tak?MPM to dá za 50.000,- , Elton za 90.000,-... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Pokud vím, Elton má v těch svejch normální Etu 7751. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Je tam Eta, takže to je trochu něco jiného http://www.prim.cz/hodinove-strojky/hodinove-strojky/kalibr-7751.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Čili ETA 7751 vs. její čínská kopie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se