Přejít na obsah

Hodinky Stauer

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny přítomné. Na jedné burze veteránů jsem narazil na staršího pána, co prodával hodiny a hodinky. Ihned mi padl do oka jeden kousek a zjístil jsem, že jsou to hodinky značky Stauer. Nakonec jsem dohledal, že se jednalo o hodinky Stauer Graves. Zde je odkaz: https://www.google.cz/search?client=opera&q=stauer+graves&oe=utf-8&channel=suggest&um=1&ie=UTF-8&hl=cs&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=kVwWUsKeNo_24QSzjIGoDQ&biw=1680&bih=927&sei=olwWUt2gOsKJhQecwoHICA

Pán je nabízel za 2 000,- ( že prý za ně kdysi dal 20 000,- ). Bohužel nejsem odborník a neměl jsem u sebe dostatečnou hotovost, jinak by asi zvítězila láska na první pohled. Myslíte si, že ty hodinky by za to stály? Nikde na fóru jsem o nich nenašel žádnou zmínku...

Díky za informace

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to čínská mrdka s naprosto otřesným designem:). Pán je nejspíš koupil někde v aukci za litr, ty virtuální katalogový ceny v tisících dolarů jsou oblíbená vábnička podobnejch pseudoznaček. V reálu se to za takový ceny nikdy neprodává a jde to rovnou do aukcí se zázračnejma 90% slevama...

Odkaz ke komentáři

Pane jo, to se to dozvídám věci. No tak to jsem fakt rád, že jsem prachy neměl :-D Teď bych se asi tloukl hlavou o hodinky... No, žádnej učenej z nebe nespadl a já jsem zase o kousek chytřejší...

Odkaz ke komentáři

Je to čínská m.dka s naprosto otřesným designem:). Pán je nejspíš koupil někde v aukci za litr, ty virtuální katalogový ceny v tisících dolarů jsou oblíbená vábnička podobnejch pseudoznaček. V reálu se to za takový ceny nikdy neprodává a jde to rovnou do aukcí se zázračnejma 90% slevama...

Asi tak :death:  Řekl bych, že i nedávno zmiňované DeTomaso je proti tomu kvalita. Blee :sick01:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...