Džimy Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Zdravím všechny přítomné. Na jedné burze veteránů jsem narazil na staršího pána, co prodával hodiny a hodinky. Ihned mi padl do oka jeden kousek a zjístil jsem, že jsou to hodinky značky Stauer. Nakonec jsem dohledal, že se jednalo o hodinky Stauer Graves. Zde je odkaz: https://www.google.cz/search?client=opera&q=stauer+graves&oe=utf-8&channel=suggest&um=1&ie=UTF-8&hl=cs&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=kVwWUsKeNo_24QSzjIGoDQ&biw=1680&bih=927&sei=olwWUt2gOsKJhQecwoHICAPán je nabízel za 2 000,- ( že prý za ně kdysi dal 20 000,- ). Bohužel nejsem odborník a neměl jsem u sebe dostatečnou hotovost, jinak by asi zvítězila láska na první pohled. Myslíte si, že ty hodinky by za to stály? Nikde na fóru jsem o nich nenašel žádnou zmínku...Díky za informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 keca a nestaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 no, jestli to nahodou nebylo 20,000 zimbabwe dollars. vetsi cenu tento kram urcite nema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Jak to ma cudliky a neni to chrono, je to sracka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodrigez Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.Xstauer+graves&_nkw=stauer+graves&_sacat=0&_from=R40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Tak si je kup taky a můžeš říkat to samé,za stovku (doláčů) http://www.stauer.com/products.asp?sku=20390&categoryid=9999 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Je to čínská mrdka s naprosto otřesným designem:). Pán je nejspíš koupil někde v aukci za litr, ty virtuální katalogový ceny v tisících dolarů jsou oblíbená vábnička podobnejch pseudoznaček. V reálu se to za takový ceny nikdy neprodává a jde to rovnou do aukcí se zázračnejma 90% slevama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džimy Odesláno 22. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Pane jo, to se to dozvídám věci. No tak to jsem fakt rád, že jsem prachy neměl :-D Teď bych se asi tloukl hlavou o hodinky... No, žádnej učenej z nebe nespadl a já jsem zase o kousek chytřejší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Je to čínská m.dka s naprosto otřesným designem:). Pán je nejspíš koupil někde v aukci za litr, ty virtuální katalogový ceny v tisících dolarů jsou oblíbená vábnička podobnejch pseudoznaček. V reálu se to za takový ceny nikdy neprodává a jde to rovnou do aukcí se zázračnejma 90% slevama...Asi tak Řekl bych, že i nedávno zmiňované DeTomaso je proti tomu kvalita. Blee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se