horal Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Mě může vzít prcek, když u tmavého ciferníku je světlý datumový věnec, to mi hlava nebere Dá to takovou práci je zestejnit? Má to tolik všelijakech nádher.Nikde to nikdo ani moc neřeší.Vážně jsme si na to zvykli, když řešíme mnohem delikátnější detaily? např zde:zdroj foto: http://forums.watchuseek.com/f381/ap-royal-oak-patek-philippe-nautilus-720842.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Dokonala = ziadna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 idealni datumovka je pro me kazda, ktera neni na hodinkach. lec mam smulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 je na analogacoch nejaka datumovka, ktora zaregistruje prestupny rok, neparny mesiac a sama sa prehodi?...pokial viem tak nie t.j. dokonala datumovka nie je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 je na analogacoch nejaka datumovka, ktora zaregistruje prestupny rok, neparny mesiac a sama sa prehodi?...pokial viem tak nie t.j. dokonala datumovka nie jeSamozřejmě že je. Vygoogli si "perpetual calendar watch" a určitě ti jich to pár najde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Samozřejmě že je. Vygoogli si "perpetual calendar watch" a určitě ti jich to pár najde......no teeeda, zase o nieco mudrejsi....takze menim politicky nazor...dokonala datumovka JE :-ň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 (upraveno) Glashütte Original. Na prvom obrázku klasické nesmrteľné umiestnenie a na druhom obrázku Sport Evolution s ukážkou, že aj biela dátumovka + čierny ciferník = funguje výborne. edit zdroj: watchness.com, puristpro.com Upraveno 23. srpna 2013 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 ...no teeeda, zase o nieco mudrejsi....takze menim politicky nazor...dokonala datumovka JE :-ňjo,jsou bezva,jen je to nechce nechat zastavit,jinak u toho necháš mládí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 mě se líbí, tak trochu sobecky, ta na těch mých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 mě se líbí, tak trochu sobecky, ta na těch mýchJj, souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Já jsem v tomhle hrozná konzerva a zjišťuji, že ideál je pro mě opravdu ta 3. a 6. hodina (koneckonců všechny moje kousky ji tam mají), na pozicích mezi tím mě tak z 95% ta datumovka naopak hrozně vadí (zde zmiňované Glashütte ale patří do těch 5%) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 mě se líbí, tak trochu sobecky, ta na těch mých Jj, souhlas Obě jsou ošklivý! Jedna je divně vykouslá do subdialu, utopená a není na ni vidět.Na té druhé není vidět už vůbec nic a ještě jsou to nějaké divné hodinky se šroubky od Rotta na číselníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 tady by asi vypadalo datum blbě všude, ale toto to je fakt moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Obě jsou ošklivý! Jedna je divně vykouslá do subdialu, utopená a není na ni vidět.Na té druhé není vidět už vůbec nic a ještě jsou to nějaké divné hodinky se šroubky od Rotta na číselníku.nesouhlas! Jedna je vkusně umístěná v subdialu a jde na na ni vidět bez probému a druhá je originální a ty Campanoly vypadaj celkově hodně dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Este pridam svoj nazor na datumky GO Ta prva by mi mozno sedela aj biela, by tak nahradila index. Druhu by som az tak za datumku nepovazoval, bo tu tvori akoby 'hlavnu' rolu, nemusi byt decentne a vkusne zaclenena do cifernika, tu je cifernik hlavne o nej... O to narocnejsie je big date umiestnit a o to viac sa majster hodinar pozna! Tuna je to skvele, a to som zastancom datumiek 'vo farbe' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2013 Obě jsou ošklivý! Jedna je divně vykouslá do subdialu, utopená a není na ni vidět.Na té druhé není vidět už vůbec nic a ještě jsou to nějaké divné hodinky se šroubky od Rotta na číselníku.Jak říkáš, ale nejlepší je stejně neřešit kolikátýho je - a on už někdo připomene, že čeká auto na letiště.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Nejlepší je Big date a hlavně ten můj (ZDE). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Dokonalá pro všechny existovat nemůže. Ale já jsem stále unešen z téhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Tahle má blízko k dokonalosti: A tahle ještě blíž: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Tudor Fastrider Black Shield - dokonalé to nie je, ale IMHO fajn Zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se