Skipi Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 Poprosil bych místní znalce značky Omega, jestli by mi nepomohli blíže identifikovat tyto kapesní hodinky. Patří taťkovi mého kamaráda a dle jeho slov jsou v původním stavu. Link na fotogalerii je zde: https://plus.google.com/photos/111569670915779178027/albums/5918587030411162721?authkey=CJfPiJ30_r7KeQ Pozn. Ty třetí budou asi Roskopf Patent, tak kdyby i k nim někdo mohl něco uvést. Předem moc děkuji za vaše informace, které budu tlumočit dále
Karlos Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 (upraveno) Úplný nováček a neználek nejsi, tak by to asi chtělo upřesnit jaké informace a jakou identifikaci bys chtěl.JInak ty třetí rozhodně nemají nic společného s konstrukcí Roskopf, jsou to nějaké lehce podprůměrné cylindrovky (hodinky s cylindrovým, neboli válečkovým krokem, viz google) a jestli nemají na vnitřním zadním plášti nějakou nápovědu o značce, tak to bude něco bezejmenného. Upraveno 1. září 2013 uživatelem Karlos
Skipi Odesláno 1. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2013 Musím podotknout, že kapesní hodinky jdou zcela mimo mě... Měl jsem na mysli třeba to, z jakého období jsou, kolik jich mohlo být vyrobeno, jestli jsou něčím zajímavé oproti jiným a tak. Někteří členové tu mají tu Omega bibli, kde by o nich něco mohlo být.Anebo mě nasměrovat na konkrétní web stránku, kde to můžu dohledat.
bohus76 Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 Podle čísla zjistíš rok výroby zde http://www.chronomaddox.com/omega_serial_numbers.html
Karlos Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 Jsou to běžné kapesní hodinky, nic extra, prostě mezi kapesníma hodinkama normálka.
bohus76 Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 Jak píše Karlos,v té době masová,ale kvalitní záležitost.Lepší kusy měly stříbrné pouzdra,šroubované šatony a třeba mikroregulaci,to jen pro informaci.
tribec00 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Hodnota takychto hodiniek podla mna spociva hlavne v emocionalnej rovine, ak je to pamiatka napriklad po dedovi.To sa neda vyjadrit v peniazoch.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se