Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Breitling titan Chrono Avenger byla v mém případě velmi dobrá volba pro brutální zacházení. Jsou lehké, šly schovat pod bundu a nepřekážely. V případě bouračky by díky zanedbatelné váze asi ani neutrhly ruku.:-)  Měly oboustranný antireflex, takže když jsem je prodával, měly na vrchní straně skla pár škrábanců. Ale téměř zanedbatelných. Titan si nechal líbit téměř všechno a i když měly kartáčované pouzdro i náramek, Valis je před prodejem rozleštil k nepoznání od nových. A do ceny se vejdeš také. V tomto případě se jedná o 7750 Valjoux, které bych mohl označit jako náchylné na poškození při hrubém zacházení. Přesto však nikdy neprojevily ani náznak nepřesností nad rámec tolerance či jakýkoliv problém. A to si užily offroad v Rumunsku a podobně. Pohybují se již delší dobu mezi členy fóra. Kdo je má teď ale nevím. Prodával jsem je s kompletním balením, doklady a krabicí. Naposledy jsem je už ale registroval jen jako holátka bez jakýchkoliv doprovodných krámů.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/45758-breitling-chrono-avenger-titan/

Odesláno

Ahoj Cyrile,

jen jsi mě utvrdil ve výběru. Díky. 

Chodíš na bmwgs? Už jsem tam nebyl dlouho a ještě delší dobu nepřispíval, ani mě to nijak neláká...

By mě zajímalo kolik je tu lidí z gs fora :))

Už jsem tam nebyl asi tři roky.

Odesláno

IMO tym traserom nic nechyba, vymen remen a pras ich dalej.... (max si nechaj vymenit lunetu, ak si estet) a za 50k si kup slusne pekne hodinky ktore prasit nebudes.

Odesláno

sorry za ot ale vždycky jsem si říkal že ochrana korunky je spíš marketing než že by někomu k něčemu byla ale u tvých hodinek je to snad nejdůležitější část ;-)

Odesláno (upraveno)

Ahoj Cyrile,

jen jsi mě utvrdil ve výběru. Díky. 

Chodíš na bmwgs? Už jsem tam nebyl dlouho a ještě delší dobu nepřispíval, ani mě to nijak neláká...

By mě zajímalo kolik je tu lidí z gs fora :))

Už jsem tam nebyl asi tři roky.

Za téměř 7 let registrace mám 44 příspěvků. To myslím hovoří za vše.  :death:  :bangin:

A ať nejsem úplně OT, tak docela odolný jsou i tyhle Steiny. Je v nich ETA, vodotěsnost 1000m a černá barva vydržela mlácení v Albošce, Rumunsku, Makedonii, Monte Negru a já nevím kde ještě.....

Upraveno uživatelem Cyril
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

A nehledal si náhodou hodiny day-date. to ty Brajtle nemaj, Steinhart taky ne. 

mám totiž taky takovou vízi. Koupit něco co dobře vypadá, něco to vydrží, v noci se to dá přečíst, vejde se to pod bundu na mašinu, neváží to metrák a má to day-date.

Jednou sem se projel na čtyřkolce v krátkym rukávu s monstrama na ruce a musely jít do kapsy, málem sem si urazil zápěstí....

Upraveno uživatelem groula

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...