Tomas1200GS Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 (upraveno) Zdravím všechny, zvláště Ty, kteří mi poradí, již delší čas plánují koupi mechanických hodinek a rád bych si nechal kecat do výběru od zkušenějších. Trocha historie mých hodinek, pominu Casio aj. digitály: - první "lepší" byly Citizen EcoDrive, byl jsem s nimi spokojený, vzhledem k mému zacházení a nošení 24/7/3653x jsem měnil sklíčko, stěžejek nepočítaně, pásek opravovaný, všude poškrábané - ale 6 let fungovali, pak jsem při dalším rozbití sklanenávratně poškodil ručky a odepsal je -hned druhý den jsem jel do Chronoshopu pro "něco" a odvezl si Traser P6600 Shadow v domnění, že vydrží víc a časem se po něčem poohlédnuna Trasery jsem si nechal udělat GASGASBONES a mám je na ruce, viz. foto-nic moc pozitivního o nich nemohu říci, jednak jsou poškrábané, stěžejky padají a o přesnosti si mohu nechat zdát, nutno podotknout, že po zavolání do Chronoshopu mi bylo do telefonu sděleno, že jsou pp. "zmagnetizované", ať přijedu a vše uvedou do pořádku. To jsem z Citizenů neznal, do Chronoshopu nejel a ani to neplánuji, páč se mi nechce...-Gasgasbones na nich také nevydžel to, co jsem od něj čekal,viz. foto, je rok starýFoceno Iphonem, takže odpovídající kvalita... Teď k novým/ starším, nebo novým/ novým: - potřebuji něco tak univerzálního, abych mohl v kanceláři s "breitlingáři"(2x Colt, 1x Supeocean) vydržet, nemuset se při jednání se zákazníkem z německy mluvících zemí stydět, ale zároveň nechci míti dražší/ novější hodinky, ať nevydám jako zloděj jejich drahých a lehce prodatelných věcí ve skladu - chodím často do výroby, mechanika-eletrika, radím, ukazuji, strkám ruce všude, rozčiluji se, vysvětluji rukou, atd. atd...- doma štípu dříví, jezdím na motorce, off-roadem, chytám ryby (mořská voda), mám syna (2 roky) s kladívkem, opravuji dům a na hodinky nehledím a nehodlám. Požadavky: - mechanika, raději automat, ale ani ruční nátah by nevadil- velký MI, ale ne zase moc- výdrž, odolnost 7/24/365- hodící se ke neformální košili, 9 z 10 krátký rukáv- hodící se k potetovaní ruce po zápěstí, červená, černá, žlutá, bílá- starší vůbec nevadí, stejně je jednou zničím- nejlépe Švýcarské- velké, ne směšně velké (189cm, 115 Kg)- cena do 50k Kč Sundávat je nehodlám, mít dvoje a měnit také ne. Napadají mě různé - starší Breitling (ideální MI, ale vydrží?), nebo Damasko (vydží, ale malý MI), Omega - bondovky(okoukané). Předem děkuji za návrhy, Tomáš Upraveno 4. září 2013 uživatelem Tomas1200GS
Bisan Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 http://www.chronoshop.cz/damasko-da46-da47/damasko-da47 K tvymu popisu idealni
jencekgs Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Sinn U1, U2 a kdyby si netrval na mechanice tak UX. Nebo damasko jak si se zmínil.Já zvolil UX (baterkáče) kvůli kola a moto (11GS)
Tomas1200GS Odesláno 4. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2013 (upraveno) Abych nezapomněl - musí mít datum, nejlépe i den. Upraveno 4. září 2013 uživatelem Tomas1200GS
gougy Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Pro hříšné zacházení - Sinn (no a nebo ty Damaska, ale je těžké vybrat..)
Tomas1200GS Odesláno 4. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Tolik odpovědí za tak malou chvilku, děkuji. Ty Damasko DA47 mi vrtají hlavou už dlouho, UX nemají datum, což je v podstatě kompromis, jinak dle popisu obé splňují to zacházení...
bandicoot Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Umím si představit dojebaný Sinny, ale Marinemastrům by to neslušelo.Btw ty Trasery jsou dojebaný jak siroty. Sem by se hodil odkaz na toho horníka s U jedničkama. To sem sedí. Já bych koupil béčka v kvarcu. Těm to dejebání taky sluší. Vypadá správně mazácky, jakože to mám v řiti, žádný, vole, leštěnky. 1
odjinud Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Zajímavej dotaz... myslím, že se žádný takový hodinky nedělají, ale třeba se tu dozvím něco novýho.
bandicoot Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 suby Limit je pade, takže jestli o nejakých víš, už tam jedu. Ale jinak máš recht, těm sedne všechno.
Tomas1200GS Odesláno 4. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Už to vidím... UX datum mají, jen ne den v týdnu.
USER47 Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Kup si patery monstra a máš vystaráno na delší dobu:). 2
Tomas1200GS Odesláno 4. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2013 (upraveno) Hey, Kameraden, wieviel hast Du schon aus Lager verkauft... První otázka kolegů po příjezdu... suby Upraveno 4. září 2013 uživatelem Tomas1200GS
Návštěvník maxipesfik Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 http://prim.cz/hodinky-detail.php?id=10665&men=6
sibirnaya Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Becka nebo Tagy, tam neni moc co resit. Tudor BlackBay z inzerce je supr, ale MI zero..
Tomas1200GS Odesláno 4. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2013 http://prim.cz/hodinky-detail.php?id=10665&men=6 Asi jsem dlouho nekoukal na jejich stránky, díky za odkaz. Velmi zajímavé.
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 (upraveno) No, tak nějak nepobírám, proč si kupovat hodinky za padesátimámu a přitom na ně "nehledět a nehodlat". To bych poradil se na to porád vy$rat ale každýho věc, do jakýho hajzlu háže prachy. Nebo navrhuju si něco přidat a na prasení koupit něco z HH. Upraveno 4. září 2013 uživatelem Zmizík
flivver Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Umím si představit dojebaný Sinny, ale Marinemastrům by to neslušelo.Btw ty Trasery jsou dojebaný jak siroty. Sem by se hodil odkaz na toho horníka s U jedničkama. To sem sedí. Já bych koupil béčka v kvarcu. Těm to dejebání taky sluší. Vypadá správně mazácky, jakože to mám v řiti, žádný, vole, leštěnky. Presne ten baník sa mi vybavil, keď som videl stav Traserov . Boli to U2, LINK
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se