Lord Odesláno 19. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2007 Dnesni zazitek: dosel si zakaznik vyzvednout zbozi, rikam jasne, chystam mu a v tom me oko se podiva jako skoro vzdycky na zapesti a malem sem zesilel, zdrzoval sem jej jak to slo, hledal sem cim jej prastit, nebo jak uriznout ruku, alespon sem jej trochu zdrzel a mohl se kochat. co sem si zapamatoval tak se jednalo o tyto drobecky https://www.iwc.com/collection/collection_d...p?l=en&mid=205# nebo tyto https://www.iwc.com/collection/collection_d...p?l=en&mid=208# byl sem v takovym stavu ze nevim presne jaky
pierre Odesláno 19. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2007 hledal sem cim jej prastit, nebo jak uriznout ruku, alespon sem jej trochu zdrzel a mohl se kochat. Tak už nás nenaťahuj a ukáž nám ich . Ruku nemusíš, stačia len hodinky
Lord Odesláno 19. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2007 ne vazne je nemam, skoro toho i lituji, ze sem ho neprastil
pepik Odesláno 19. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2007 Neprodáváte náhodou šavle?Mohl si jí vyskoušet a říct "promiňte"
Lord Odesláno 19. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2007 spis by me zajimalo zda to neni nekdo kde se sem ockem nakoukne prodavame PC, notasy, komponenty atd
klobadysek Odesláno 19. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2007 Jo to musi byt zazitek, ja si nekdy rikam, kde vsechny ty hezky hodinky jsou, jestli koncej v nejakejch sbirkach a nevidi svetlo sveta. Co jsem se tak zameroval na ty hodinky (asi jeden rok) tak jsem nevidel nic co by stalo za rec. Minuly mesic naprosto otresny Rolex President posypany diamantama. Chlap byl ale obrovskej a fousatej tak jsem nemel ani odvahu se ptat zda jsou pravy Jeden starsi pan mel na ruce PP regulateur (ani nevim jestli kdy takove PP delal). Kdyz jsem poznamenal jakou prestizni znacku ma na ruce tak mi rekl ze jsou to faky, ze je koupil v Turecku v obchode s napisem "GENUINE FAKES" Nacez vytahl z kapsy dalsi hodinky tentokrat Blancpain s timl ze jsou to taky faky. No kdyz uz jsem myslel ze show zkoncila vytahl z kapsy dalsi hodinky - tentokrat quartzovy Hamiltony, ze ty jsou pravy ale potrebujou baterku. No ja byl uz uplne hotovej.
Návštěvník tolja Odesláno 19. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2007 ne vazne je nemam, skoro toho i lituji, ze sem ho neprastil No a proč jsi ho nepožádal,ať ti je ukáže.Jestli to byl znalec,jakože asi ano,tak by pro Tebe měl pochopení.Já také koukám na zápěstí lidem,s kterými přijdu do kontaktu.No bohužel většinou nic,nebo quartz =(
Návštěvník Snow Odesláno 19. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2007 Dnesni zazitek: dosel si zakaznik vyzvednout zbozi, rikam jasne, chystam mu a v tom me oko se podiva jako skoro vzdycky na zapesti a malem sem zesilel, zdrzoval sem jej jak to slo, hledal sem cim jej prastit, nebo jak uriznout ruku, alespon sem jej trochu zdrzel a mohl se kochat. co sem si zapamatoval tak se jednalo o tyto drobecky https://www.iwc.com/collection/collection_d...p?l=en&mid=205# nebo tyto https://www.iwc.com/collection/collection_d...p?l=en&mid=208# byl sem v takovym stavu ze nevim presne jaky Nic moc , mě by to do takového úžasu nepřivedlo ani náhodou
Lord Odesláno 19. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2007 ne vazne je nemam, skoro toho i lituji, ze sem ho neprastil No a proč jsi ho nepožádal,ať ti je ukáže.Jestli to byl znalec,jakože asi ano,tak by pro Tebe měl pochopení.Já také koukám na zápěstí lidem,s kterými přijdu do kontaktu.No bohužel většinou nic,nebo quartz =( chtel sem, ale kdy se neco ten den kaka tak poradne znas to, jak na potvoru onemocnel obchodnik a ja musel zaskocit a v tu chvili lidi jak svina, takze nebyl cas na pokec a rict mu: " pockejte az ti lidi odejdou at si muzeme pokecat o hodinkach" to by asi nedal, jinak docela mladej borec
Petr28 Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 No ja mel vcera tu cest videt na jednom vzdáleném kolegovi v praci Omegy. Clověk by řekl, ten na ně celý život šetřil, byl to asi jeho sen. Nedalo mi to a hodil jsem s nim kratkou rec. Sice vedel, ze jsou to Omegy a automaty, ale treba mi rikal, ze se mu po 12h nenošení zastavují. Radil jsem mu, že ma sedave zaměstnáni a že to může být tím. A že je může dotahnout i klasicky korunku, což ho velice překvapilo že taky jde. Jak jsou přesne mi nedokázal odpovědět, ale šli mu podle mých ostře sledovaných Poljotů o 2min. napřed. Dostal je v USA nejakej jeho pribuznej od pribuznyho tam zijiciho a nechtel je nosit..
Honza49 Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Já bych se zeptal. Každý chlap je ješitný (přiznejme si to) a zájem o jeho hodinky ho vždy potěší. Nebo si kupujete hodinky a nosíte je pod rukávem aby je nikdo neviděl? Jezdí k nám rakušák s chronografama omegama, a když jsem se ho zeptal, jestli mi je ukáže, tak jsme si ještě 1/4 hodiny o nich vykládali.
michali Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 samozřejmě veřejně a už jsem zblbnul dalšího kolegu od stolu Má první vážné příznaky hodinkové nemoci
PD Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Také jsem nedávno potkal pána se zajímavými hodinkami - IWC Portuguese Perpetual calendar ve zlatě. Řekl, že si udělal radost a jeho Lange ho již omrzely, bohužel si hodinky zřejmě koupil jen proto, že jsou drahé. Když jsem mu řekl typ hodinek zjevně nevěděl o čem mluvím. Jsou fakt krásné i když mně se více líbí bílý kov. Nejvíce mne pobavil tím, že k hodinkám dostal malou součástku, kterou tam má nechat dát v roce 2099, aby mu strojek správně ukázal na rok 2100, který není přestupný, tak to mne docela dostalo.
cigi Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Čeče, lorde - to je potencionálně agresivní forma očarování černou chronomagií - obrátil bych se na odborníky pro radu, jakou zvolit terapii.
Cyber Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Také jsem nedávno potkal pána se zajímavými hodinkami - IWC Portuguese Perpetual calendar ve zlatě. Řekl, že si udělal radost a jeho Lange ho již omrzely, bohužel si hodinky zřejmě koupil jen proto, že jsou drahé. Když jsem mu řekl typ hodinek zjevně nevěděl o čem mluvím. Jsou fakt krásné i když mně se více líbí bílý kov. Nejvíce mne pobavil tím, že k hodinkám dostal malou součástku, kterou tam má nechat dát v roce 2099, aby mu strojek správně ukázal na rok 2100, který není přestupný, tak to mne docela dostalo. No tu trojku na začátek si tam dá asi až pozďeji. Jo, jo, takhle bych to chtěl mít taky vymakaný. :-)
Lord Odesláno 20. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Čeče, lorde - to je potencionálně agresivní forma očarování černou chronomagií - obrátil bych se na odborníky pro radu, jakou zvolit terapii. no ja vim, ale denne nekoho takeho nepotkas
honda Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 ...hmmm.Tak já jsem jednomu pánovi loni prodával motorku pro dceru a pochválil jsem mu krásné Archimedy.Tak nějak se divně zatvářil,pak ke mě přikročil a významně si povytáhl rukáv....měl IWC Big Pilot.............no,ale tu motorku nakonec koupil :/
Návštěvník tolja Odesláno 21. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2007 ...hmmm.Tak já jsem jednomu pánovi loni prodával motorku pro dceru a pochválil jsem mu krásné Archimedy.Tak nějak se divně zatvářil,pak ke mě přikročil a významně si povytáhl rukáv....měl IWC Big Pilot.............no,ale tu motorku nakonec koupil :/ ,Nic si z toho nedělej,každý někdy do něčeho šlápne. =)
Lord Odesláno 21. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2007 zajimalo by me, jak to asi vypadalo kdyz si vyznamne povytahl rukav
Návštěvník tolja Odesláno 21. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2007 On asi nejdříve významně povytáhl obočí(zacvičil brežněvem)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se