Jeremy Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Dokázal by někdo vyrobit kvalitní černý ciferník podle zadání i s luminiscenční barvou? Originál jsou hodinky Archimede Cílový stav jsou ty druhé, bez otvoru na datum, jen minimalistické.. Najde se někdo?
Jeremy Odesláno 13. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2006 na www.prim.cz cosi takového ve službách nabízejí, ale nevím, jak to je.. Třeba nám PRIM napoví
odklizec Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 O tom, ze PRIM takovy cifernik bez problemu vyrobi nepochybuju, ale spis mne zajima, jestli se necim podobnym zbyva i nekdo jiny ze zde pritomnych?
Ondraj Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Jo tak u těhle hodinek mě taky akorát hrozně štve ta datumovka, jinak bych je už asi měl.
Jeremy Odesláno 13. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2006 No tak to by byla výhra - mně je jedno, kdo by to udělal, hlavně kdyby to bylo Tak počkáme, až se připojí a odpoví Jen se bojím ceny - zřejmě bych se nedoplatil, za 1 ks. Ale uvidíme.. Mimochodem, netušíte, kde by se dal sehnat kvalitní ETA 2824-2 - mám na mysli některou z těch lepších řad, nikoli sntandard..
Jeremy Odesláno 13. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Ondraj - čoveče ona je fakt tak decentní, že si ji člověk nevšimne - nepotřebuju to nijak urgentně - jsou hezký, i ten nápis je vcelku vkusnej.. Je to jen rozmar - ale když novej dial, tak bez datumu, to je jasný
dido Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 vsak ju prelep ciernou paskou zespodu A JE TO
odklizec Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Pokud se nepletu, tak vyroba ciferniku na prani pri jednoho cloveka byla kolem 3000KC? Ale mozna to platilo jen po Lineu L.E.? Co se tyka strojku, co tim myslis lepsi strojek? S COSC certifikatem, nebo dekorovany? S COSC se ti bude shanet tezko pretezko, protoze to se dela primo pro firmu, takze ja mam napriklad RLT hodinky, s MIDO COSC strojkem, ktere se Royovi nekde podarilo koupit jako NOS. Teda komplet krabicka, certifikat a nikdy nepouzite. Bohuzel netusim kde. Dekorovane strojky jsem videl pomerne casto prodavat (kusovy prodej) na ebay. Pekne brousene a modrymi sroubky
Jeremy Odesláno 13. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2006 No jak mi kdysi vysvětlil můj brácha (podobně postižený), dělají se 4 řady: - standard - elaboré - top - chronometre Tak buď tu druhou nebo třetí řadu. S nějakým hezkým broušením a modrými šroubky.. to ano :-)))) - na čtvrtou si zálusk nedělám, tu už mám v Breitlingách. Ale chtěl bych si ty Archimedy vymazlit po svém.
Ondraj Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Ondraj - čoveče ona je fakt tak decentní, že si ji člověk nevšimne - nepotřebuju to nijak urgentně - jsou hezký, i ten nápis je vcelku vkusnej.. Je to jen rozmar - ale když novej dial, tak bez datumu, to je jasný Ačkoliv mám datumovku rád, tak na hodinkách, kde mi nějak nesedí ji nedokážu zkousnout. Tohle je jeden příklad.
IWO Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Myslim, ze by satake nieco dalo spachat u nas v dielni. Ak moze byt material eloxovany cierny hlinik, hrubka 0,5 mm. Potreboval by som na to co najkolmejsiu a co najostrejsiu fotku ciferniku. Ak budes spokojny, budes to mat gratis :-). Ak spokojny nebudes, necham Ti preplatit aspon postovne :-)
IWO Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Teraz rozmyslam, ten material by mohol mat hrubku aj cca 0,2 mm, len by to uz nebol hlinik, ale plast.
Jeremy Odesláno 13. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Plast by asi nevadil - šlo by to dokonce i tou luminiscenční barvou?
IWO Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Plast by asi nevadil - šlo by to dokonce i tou luminiscenční barvou? V principe ano. Rad to vyskusam.
jcamek Odesláno 25. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2006 Kluci jak to s tím novým ciferníkem dopadlo? Co třeba pár fotek...pro srovnání? Taky by se mi líbily Archimede Pilot bez datumovky , bez nápisů...
Karlos Odesláno 25. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2006 včera jsem při brouzdání narazil na tuhle stránku: www.taktik.wz.cz/ Nabízejí výrobu číselníků...
body3 Odesláno 26. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2006 Taky by mě zajímalo, kdo by dokázal vyrobit ciferník podle předlohy. Mám Omegy po rekontrukci, ale ciferník je moc bídnej.
Karlos Odesláno 26. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2006 Tak já to ještě jednou zopakuji. Výrobu replik číselníků nabízí na svých stránkách tato firma: http://www.taktik.wz.cz/
mechano Odesláno 26. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2006 Číselník a replika číselníku bude zřejmě rozdíl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se