Anela Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 wow, tohle začíná mít šťávu, bomba! více fotek nemají ty hodinky po vyfocení trochu lepší lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 btw. co je ten flek na tom rtg hrudního koše? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Ten "flek" je asi srdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Ty jo, to je fakt dobré. Jestli se budeš někdy nudit, mohl bys udělat pár snímků některých kalibrů ve vysokém rozlišení :-) Edit: když nemáš klíč na dýnko, zkus použít kancelářské nůžky. Ale buď opatrný, velice lehce sklouznou...Radši ne, ten hodinář to dotáhl fest a nejsou navíc moje. wow, tohle začíná mít šťávu, bomba! více fotek nemají ty hodinky po vyfocení trochu lepší lumi?Nezdá se mi, protože to záření je tam pouze po dobu expozice. Pak už je jen ionizace. btw. co je ten flek na tom rtg hrudního koše?Myslíš srdce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Jaroon byl rychlejší. Je tam srdce a další flíčky nalevo jsou ortográdně chycené cévy a bronchy. Nad srdcem je i lehce viditelný oblouk aorty a dole pod srdcem žaludeční bublina.Krom skoliosy je pacientka naprosto zdravá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 aha, já myslel, že na rtg jsou jenom kosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 V pohodě. Tady mám třeba jednoho pacoše s pneumonkou - zápal plic. A teď zpátky k hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 A teď zpátky k hodinkám. Nedělej si z nás srandu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 To nejsou moje, neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Karle, ty se tam dnes asi musíš fest nudit ale "fotky" jinak dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Sašo, to se Ti jenom zdá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 (upraveno) Tak si ten tvůj polaroid zahřej, pač mám nalomenou pevnou vůli a nevím, jestli to jde prosvítit ;-) Odesláno Ťapinou Upraveno 8. dubna 2015 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 na dnešek jsem je natáhl a seřídil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Nějak to tu umírá :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Jeden zajímavý článek ze včerejška o těchto hodinkách. http://www.fratellowatches.com/tbt-vulcain-blue-panda-chronograph/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 (upraveno) kde, najlepsie v EU kupit tah na SEIKO UFO, ZRC "Super President"? Upraveno 10. dubna 2015 uživatelem jovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 (upraveno) takže, ať se to tu trochu někam pohne. Otázka: Jaká chrona (60. - 80. léta) mám právě na ruce? Karel mlčí Upraveno 10. dubna 2015 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 chvilku mi to u Googlu trvalo, ale nakonec Omega Flightmaster GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Gůgl je hrozný bonzák:) Dnes poprvé na ruce. Odpoledne hodím pořádné fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 ale na hledání podle obrázků nic nenašel, nakonec pomoho vyhledávání fráze "omega chronograph green". Omegu jsem odvodil podle hodinové/minutové ručky a podle čárek podál ciferníku. Mimochodem gratuluji, jsou krásné, čím víc ručiček, tím víc chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se