M3maniac Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Hoši sorry, ale moc mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 No moc pěkně jsi tu řadu Carrer doplnil, jen co je pravda Ty 3 subcifry jsou prostě o kus jinde, než dva s datumem! Budu se muset hluboce zamyslet a dalece rozhlédnout Užívej si je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Díky, no máš pravdu. Dlouho jsem je chtěl, ale jako kdyby vymřely , ale nakonec se povedlo. Co ten chrono sraz? podnikneme něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Gratulace Urcite jsem pro. Zkusím něco vymyslet. Jen mám teď frmol na všech frontách. Květen by byl ale ideál ne? Dame hlasovat, jestli Praha, Jihlava nebo Olomouc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Já jsem pro, jen s tím termínem to bude asi trochu problém... Ale organizaci můžeme přenést sem , ať to tady moc neplevelíme dohadováním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 (upraveno) @VintageLover Tato fotka je z mojho mesta, Vancouver a pohlad na downtown a zasnezene hory v North Vancouveri pridavam foto presne z tych hor smerom dole na downtown:-) Upraveno 12. dubna 2023 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Před hodinou, VintageLover napsal: Gratulace Urcite jsem pro. Zkusím něco vymyslet. Jen mám teď frmol na všech frontách. Květen by byl ale ideál ne? Dame hlasovat, jestli Praha, Jihlava nebo Olomouc. Díky, tak hlasovat, bylo by fér to udělat někde ve středu republiky Tommy super fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Před hodinou, ponorka9 napsal: Já jsem pro, jen s tím termínem to bude asi trochu problém... Ale organizaci můžeme přenést sem , ať to tady moc neplevelíme dohadováním Tak jsem tam začal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Carrery nonstop. Pěkný den všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Jako nejdou úplně blbě na to že jim je 53 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 No radost z nich neutichá. Moony jsem měl na ruce dva dny a Carrery opět vyhrály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 před 25 minutami, M3maniac napsal: No radost z nich neutichá. Moony jsem měl na ruce dva dny a Carrery opět vyhrály. Ani je sem mozna nedavej, ty moje 1153 N se mi pak libi nejak min... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Ok, zítra vezmu něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Pánové tady je to stejně nejlepší vláknoPřidávám svoje Hujery (omlouvam se datum jsem neřešil)Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Moc pekné a máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Dnes jsem vzal ty, u kterých to vše začlo . Jak má vášeň pro chrona od Heueru tak toto vlákno, které založil Karel s těmito Autáviemi na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 A je to fyzicky ten samý kus nebo myslíš stejný model/provedení.... Já dnes po tvém vzrou Carrery. Jak říká Jarda Džegr - jak to, že mi zatajili, že jsou ty Carrery tak super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 před 18 hodinami, the.Doctor napsal: Pánové tady je to stejně nejlepší vlákno Přidávám svoje Hujery (omlouvam se datum jsem neřešil) Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Pěkný kousek, tady není moc často k vidění. Špelda ho měl/má, myslím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se