malymarek Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 Zítra to bude dilema...výběr parádníale ten život v neustálém stresu, co si zítra vezmeš na ruku, to ti nezávidím
VintageLover Odesláno 22. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 Nechtěl bych být ve tvý kůži Zjistil jsem, že jich mám ale pořád nějak málo, takže bude hůř. Tohle vlákno mám jako motivaci. A já zas jo Taky bych rád měl ty Tvé nevintážní El Primera Bych vzal chrona, asi na kuzi.Dneska si je vezmu. To je velika parada... ja dnes vzal nakonec taky primky... ale jenom stary Sporty:-) Odesláno z mého GT-I9195 pomocí TapatalkI díky Tobě se sem rád vracím a čekám na další fotky. Ty Tvoje Marky, to je radost pohledět. paradny remen! ta svetlohneda krasne vynikne... ja mam problem najst podobnu/rovnaku k topankam a opasku Tych hnedych je strasne vela Díky, je to nádherný kus práce od mistra Šímy. výběr parádníale ten život v neustálém stresu, co si zítra vezmeš na ruku, to ti nezávidím Ve stresu zaplaťpánbů nejsem, spíše mě to naopak uklidňuje. Každé jsem si s něčím spojil a potom vím, jaký ten den bude. Naštěstí jsem se už zbavil těch, co mi nosily smůlu.
malymarek Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 vintagelover:stačil jsi odpovědět dříve, než jsem stačil dodat, že by mne zajímalo, jak se žije v domě s pogumovanými zárubněmi :-)))) a jak se říká, těšíme se z každého Tvého nového kousku
finn Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 zdravim som tu novy tak trosku pridam do mlyna file:///C:/Users/user/Downloads/fotka%201.JPG rad by som sa dozvedel viac o tychto fesandach, vdaka
malymarek Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 zdravim som tu novy tak trosku pridam do mlyna file:///C:/Users/user/Downloads/fotka%201.JPG rad by som sa dozvedel viac o tychto fesandach, vdakajá ti nevím, ale asi tam máš jen odkaz na tvůj lokální harddisk
finn Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 prosim o pomoc, ako vlozim obrazok ulozeny na mojom lokalnom disku. Vdaka za radu.
Argon Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 prosim o pomoc, ako vlozim obrazok ulozeny na mojom lokalnom disku. Vdaka za radu. Ahoj, musíš kliknout na "použít rozšířený editor" a pak tam máš odkaz "procházet" a taky vložit do textu :-)
finn Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Takze dakujem za male poposunutie, ospravedlnujem sa za kvalitu...chystam sa na lepsie fotecky. Hodinky su dedicstvo.
mclusky Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Pěkné. Vintage Zodiacy jsou fajn. Takze dakujem za male poposunutie, ospravedlnujem sa za kvalitu...chystam sa na lepsie fotecky. Hodinky su dedicstvo.
kuncák7 Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Karle, stále ročník 1973 ? Ty mě chlape zničíš.Finn- parádní kousek, hoď sem pak víc fotek, pls.
VintageLover Odesláno 27. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Karle, stále ročník 1973 ? Ty mě chlape zničíš.Finn- parádní kousek, hoď sem pak víc fotek, pls.Možná mám pro Tebe dobrou zprávu - neměl jsem je totiž otevřené, mám to od původního majitele (může to být i 1972.... )
VintageLover Odesláno 27. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 každý musí nějak začít Tam je Valjoux 72?
Akam Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Nene jsou to obyčejné natahovacky BaumGartner cal. 598. Proto píšu že začínám. ;-) Pomerim přesnost a uvidím. Ještě nový remen a bude to ok. Ale tikaji pěkně :-D
VintageLover Odesláno 27. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Zajímavé, to se musí nechat. Pro začátek fajn. Koukám, že ty strojky vypadají dost jednoduše, není to myšleno pejorativně. http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2usau&1114009233
Akam Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Ano je to jednoduché vím, mám prolezly celý Google. Brousim zuby na chronostopy ;-)
VintageLover Odesláno 27. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Ano je to jednoduché vím, mám prolezly celý Google. Brousim zuby na chronostopy ;-)Tak šup s nima co nejdříve na vlastní ruku, ať jsou tady ve vlákně.
VintageLover Odesláno 28. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Konečně mě taky napadlo si pořídit nějaké Chronodajvrpandy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se