Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zítra to bude dilema...

výběr parádní

ale ten život v neustálém stresu, co si zítra vezmeš na ruku, to ti nezávidím  :lol:

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nechtěl bych být ve tvý kůži :)

Zjistil jsem, že jich mám ale pořád nějak málo, takže bude hůř. :D Tohle vlákno mám jako motivaci. :)

A já zas jo :)

Taky bych rád měl ty Tvé nevintážní El Primera

Bych vzal chrona, asi na kuzi.

Dneska si je vezmu. :D

To je velika parada... ja dnes vzal nakonec taky primky... ale jenom stary Sporty:-)

Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk

I díky Tobě se sem rád vracím a čekám na další fotky. Ty Tvoje Marky, to je radost pohledět. :)

paradny remen! ta svetlohneda krasne vynikne... ja mam problem najst podobnu/rovnaku k topankam a opasku :( Tych hnedych je strasne vela :frusty:

Díky, je to nádherný kus práce od mistra Šímy. 

výběr parádní

ale ten život v neustálém stresu, co si zítra vezmeš na ruku, to ti nezávidím  :lol:

Ve stresu zaplaťpánbů nejsem, spíše mě to naopak uklidňuje. Každé jsem si s něčím spojil a potom vím, jaký ten den bude. Naštěstí jsem se už zbavil těch, co mi nosily smůlu. :D

Odesláno

vintagelover:

stačil jsi odpovědět dříve, než jsem stačil dodat, že by mne zajímalo, jak se žije v domě s pogumovanými zárubněmi :-))))

a jak se říká, těšíme se z každého Tvého nového kousku 

Odesláno

prosim o pomoc, ako vlozim obrazok ulozeny na mojom lokalnom disku. Vdaka za radu.

Ahoj, musíš kliknout na "použít rozšířený editor" a pak tam máš odkaz "procházet" a taky vložit do textu :-) 

Odesláno

Pěkné. Vintage Zodiacy jsou fajn.

Takze dakujem za male poposunutie, ospravedlnujem sa za kvalitu...chystam sa na lepsie fotecky. Hodinky su dedicstvo.

Odesláno

Karle, stále ročník 1973 ? :clap: Ty mě chlape zničíš.

Finn- parádní kousek, hoď sem pak víc fotek, pls.

Odesláno

Karle, stále ročník 1973 ? :clap: Ty mě chlape zničíš.

Finn- parádní kousek, hoď sem pak víc fotek, pls.

Možná mám pro Tebe dobrou zprávu - neměl jsem je totiž otevřené, mám to od původního majitele (může to být i 1972.... :D)

Odesláno

Nene jsou to obyčejné natahovacky BaumGartner cal. 598. Proto píšu že začínám. ;-)

Pomerim přesnost a uvidím. Ještě nový remen a bude to ok. Ale tikaji pěkně :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...