Rodkopf Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 tak mi dnes přišly tyhle krásky, původní majitel se jim musel věnovat, stav je opravu vynikajícípředpokládám, že to byl někdo odtud půjčím si jedno foto od původního majitele a jedno mojenení to sice nic světoborného, ale jsou opravdu moc hezký Moc hezký stav! Chronographe suisse je snad povinné vlastnit! Vidis dobre,jsou. Nemel by nekdo k tehle znacce vic info?strejda google me nepomohl,ptam se asi spatne. Tak myslím, že po vyčištění dostanou Omegy hodnotného soupeře ( alespoň co se ceny týče ), těším se na fotky po návštěvě hodináře.
malymarek Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Rodkopf:díky, taky jsem je měl na seznamu, když bohužel ten seznam je tak dlouhý :-)
docdan Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Dlohou dobu jsem neměl žádnej řemínek, rozteč 19mm se těžko shání, naknec jsem upravil jeden neorigo tah pilníkem
VintageLover Odesláno 5. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Dlohou dobu jsem neměl žádnej řemínek, rozteč 19mm se těžko shání, naknec jsem upravil jeden neorigo tah pilníkemHodinky krásný, ale jsou ve špatným vlákně.
docdan Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 no jo přehlíd jsem, že jde o chrona. Tím se omlouvám.
kuncák7 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 no jo přehlíd jsem, že jde o chrona. Tím se omlouvám. Tak to hoď i do tohohle vlákna a máš to -http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/22626-nosíte-své-vintage-kousky/page-75
malymarek Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Na chvilku jsem vytáhl ze šuplíku tyto modré krásky, tvar pouzdra sice trochu tlačí, ale nosit se to dá
VintageLover Odesláno 7. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Na chvilku jsem vytáhl ze šuplíku tyto modré krásky, tvar pouzdra sice trochu tlačí, ale nosit se to dáUkaž strojek.
kuncák7 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 A hod sem vic info-rozmer,rok.vypadaj zajimave.
malymarek Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 pánové, Váš zájem mne opravdu potěšil, ale nečekejte zázrak :-) pár info, strojek jsem neviděl, nikdy jsem hodinky neotevíral, rozměr: 38*38mm bez úchytů řemínku a bez korunkyciferník: barva tmavěmodrá, luminiscence ještě částečně viditelnástrojek by měl být: R Lapanouse GK ruční nátahfunkce: chrono start spodním tlačítkem, Chrono stop a reset vrchnímstrojek malinký, jednoduchý, 7 kamenů viz. fota a zaslouží si revizi, já vím:-)
VintageLover Odesláno 7. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Taky jsem je měl, tak jsem čekal na foto těch zázračných 7 kamenů. Pořád lepší jak bezkamenový Ruhla Chronograf.
malymarek Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Taky jsem je měl, tak jsem čekal na foto těch zázračných 7 kamenů. Pořád lepší jak bezkamenový Ruhla Chronograf. to máš pravdu, až se člověk sám diví, že to utáhne všechny ručičky:-))já je dál nepustím, mně se líbí, nechám si je, a s tím hranatým pouzdrem by se pak hůře sháněly
kuncák7 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Tak teď ze sebe udělám blbce, ale nedá mě to, Karle, čeho je tohle odvozenina? Mě nic nenapadá. Jinak dík za fotky, tímhle jsi mě rozšířil obzory ( nikdy jsem tohle ještě neviděl ).
VintageLover Odesláno 7. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Odvozenina netuším ,ale vím, že to dělá R Lapanouse - takže možná jeho vynález - težko říct, jestli je na dýnku zevnitř nebo u strojku napsáno Brevet nebo Patent. Nicméně, podobné jsou i v chronografech Sorna, Lings, atd...
malymarek Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Odvozenina netuším ,ale vím, že to dělá R Lapanouse - takže možná jeho vynález - težko říct, jestli je na dýnku zevnitř nebo u strojku napsáno Brevet nebo Patent. Nicméně, podobné jsou i v chronografech Sorna, Lings, atd... psal jsem že to je R.Lapanouseostatně je to i uvnitř na dýnku
VintageLover Odesláno 7. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2014 (upraveno) psal jsem že to je R.Lapanouseostatně je to i uvnitř na dýnkuReaguju na Kuncáka, kein stress Upraveno 7. února 2014 uživatelem VintageLover
malymarek Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 máš pravdu, řvou mi tu děti, tak jsem asi trochu nerudnej ještě, že je po Vánocích a nemusím prodávat hodinky, aby měla manželka na dárky :-)
kuncák7 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 psal jsem že to je R.Lapanouseostatně je to i uvnitř na dýnkuJojo, číst umím , ptal jsem se, kde bych něco podobnýho mohl vidět. Karel odpověděl, tak si jdu o tomhle pro mě srandovním strojku něco přečíst ( říkals v Sornách podobnej? To se musím kouknout u kámoše, jestli mě povolí je otevřít ).
kuncák7 Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Odesláno 9. února 2014 Tak jsem tu našel ještě fotku z minisrazu 3.2.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se