Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Souhlas, jsou fakt pekne. Na tech druhych vidim typicky podpis firmy ty 9 a 12.

Upraveno uživatelem tano
  • Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Nekecej!! Dobry ;) .Nejaka fota?

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Tady je to samej Sherlock. Je to tak, jsou to šestatřicítky, na nějakej hardcore ještě nejsem připravenej. A navíc se mi z momentální nabídky líbí nejvíc a to i přes to, že mám radši hodinky s lunetou

Odesláno

Tak jsem se dnes konečně dokopal k několika fotkám, venku bylo docela pěkně, tak jsem spojil příjemné s užitečným. Po třech dnech nošení jsou zatím dojmy naprosto skvělý. To, co se mi na nich dlouho vlastně nelíbilo, teďka miluju- pískovaný pouzdro má prostě svoje kouzlo, je to takovej fajn sametovej povrch, kterej je hrozně příjemnej na dotek. Už se těším až dorazí nějaký řemeny a budu moct experimentovat. Tak nějak vlastně ani nechápu, proč jsem se německejm hodinkám tak dlouho vyhýbal....holt Deutschland, Deutschland über alles...aneb Konrád budiž pochválen, amen!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak ty brdo!! To jsou uzasne fotky, smekam az na zem!! Dobre hodinky za ty penize, vid? ;) .

Odesláno

Tak ty brdo!! To jsou uzasne fotky, smekam az na zem!! Dobre hodinky za ty penize, vid? ;) .

Jsou to opravdu fajn hodinky za tu cenovku- odolný pouzdro, pěknej cifr, profláklej strojek (kterej zeservisuje každej šikovnej hodinář za pár kaček), ohromný množství variant řemenů

Mam takovy pocit ze tu brzy jeste neco pribyde!

Co máš na mysli?

Sašo, prosím, co to je za řemen, ten je cool. :)

Kupoval jsem ho od Toma s hodinkama, je to řemen od Anely, ale co konkrétně za odstín nevím, on by ti to určitě řekl ;)

Odesláno (upraveno)

Já jsem věděl, že je nemám prodávat nikomu, kdo tak krásně fotí. Stejná chyba jako u Víta a Airmanů.

Ale vážně, nádherné fotky a ať ti Sašo dlouho dělají radost;-)

Jo a Karle, řemen je made by Anela, byl to tuším jen nějaký jeho pokus, ale moc se vyvedl a těm DAčkám tuze sluší.

Upraveno uživatelem Kostra
Odesláno

Já jsem zvědavej až se vytasíš s Aqua Terrama, sice jsem ti je vlastně vymlouval, ale jsou to krásný hodinky. A naše dohoda samozřejmě platí, takže když půjdou do světa, tak víš kam ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...