tano Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 (upraveno) Souhlas, jsou fakt pekne. Na tech druhych vidim typicky podpis firmy ty 9 a 12. Upraveno 7. února 2016 uživatelem tano
sashator Odesláno 9. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2016 (upraveno) Že jednou dopadnu takhle bych vážně neřekl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. února 2016 uživatelem sashator
tano Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 (upraveno) Nekecej!! Dobry .Nejaka fota? Upraveno 9. února 2016 uživatelem tano
sashator Odesláno 9. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Všechno bude, ale až na to bude čas...a Tome máš pravdu- už se konečně můžu hrdě prohlásit jak za Seikokota tak i Damaskokota...a to už něco znamená
huhu4d Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Jeeej. Daj dalsie foto. Da36 ci daco viac hardcore ?
pebe Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 viděl bych to na ty DA36, podle pochval co si vyměnili s Kostrou už se těším na fotky
sashator Odesláno 10. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Tady je to samej Sherlock. Je to tak, jsou to šestatřicítky, na nějakej hardcore ještě nejsem připravenej. A navíc se mi z momentální nabídky líbí nejvíc a to i přes to, že mám radši hodinky s lunetou
huhu4d Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Ja som silno vahal nad da46 s 12hodinovou lunetou. Ale nakoniec vyhrali sinn ezm3, este na damasko niesom ready da36 su take pekne, umiernene
sashator Odesláno 11. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Tak jsem se dnes konečně dokopal k několika fotkám, venku bylo docela pěkně, tak jsem spojil příjemné s užitečným. Po třech dnech nošení jsou zatím dojmy naprosto skvělý. To, co se mi na nich dlouho vlastně nelíbilo, teďka miluju- pískovaný pouzdro má prostě svoje kouzlo, je to takovej fajn sametovej povrch, kterej je hrozně příjemnej na dotek. Už se těším až dorazí nějaký řemeny a budu moct experimentovat. Tak nějak vlastně ani nechápu, proč jsem se německejm hodinkám tak dlouho vyhýbal....holt Deutschland, Deutschland über alles...aneb Konrád budiž pochválen, amen! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Tak ty brdo!! To jsou uzasne fotky, smekam az na zem!! Dobre hodinky za ty penize, vid? .
blackhead Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Mam takovy pocit ze tu brzy jeste neco pribyde!
VintageLover Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Sašo, prosím, co to je za řemen, ten je cool.
sashator Odesláno 11. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Tak ty brdo!! To jsou uzasne fotky, smekam az na zem!! Dobre hodinky za ty penize, vid? .Jsou to opravdu fajn hodinky za tu cenovku- odolný pouzdro, pěknej cifr, profláklej strojek (kterej zeservisuje každej šikovnej hodinář za pár kaček), ohromný množství variant řemenů Mam takovy pocit ze tu brzy jeste neco pribyde!Co máš na mysli? Sašo, prosím, co to je za řemen, ten je cool. Kupoval jsem ho od Toma s hodinkama, je to řemen od Anely, ale co konkrétně za odstín nevím, on by ti to určitě řekl
Kostra Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 (upraveno) Já jsem věděl, že je nemám prodávat nikomu, kdo tak krásně fotí. Stejná chyba jako u Víta a Airmanů. Ale vážně, nádherné fotky a ať ti Sašo dlouho dělají radost;-) Jo a Karle, řemen je made by Anela, byl to tuším jen nějaký jeho pokus, ale moc se vyvedl a těm DAčkám tuze sluší. Upraveno 11. února 2016 uživatelem Kostra
sashator Odesláno 11. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Já jsem zvědavej až se vytasíš s Aqua Terrama, sice jsem ti je vlastně vymlouval, ale jsou to krásný hodinky. A naše dohoda samozřejmě platí, takže když půjdou do světa, tak víš kam
blackhead Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Co máš na mysli? Sinn od calva nebude?
sashator Odesláno 11. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Ty byly pro jiného člena rodiny, však on se pak pochválí
blackhead Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Uz jsem se lek ze ze mne Vacatko nebude.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se