nividic Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Gratuluju, mne prislo divny, ze by je Mira pustil. Skvely fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Tak já už je teda nějakej pátek mám, ale i tak děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Jak to fotiš s obráceným objektivem? Nedovedu si to v reálu moc představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Tak já už je teda nějakej pátek mám, ale i tak děkuju Sorry, su odprirozeni trochu vopozdenej no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Jak to fotiš s obráceným objektivem? Nedovedu si to v reálu moc představit.Za par babek na ebayi se daji koupit reverzni krouzky kde proste sundas objektiv, nasadis reverzni krouzky, objektiv otocis a nacvaknes na fotak. Zalezi asi na urovni objektivu. Sice to rozhodne neni profi reseni, ale urciteho vysledku s tim dosahnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Je to jak píše Andy- koupíš redukci, kterou nasadíš na bajonet a na ni našroubuješ obráceně objekitv (využiješ závit na filtr). Kdysi jsem si tu redukci koupil ve svých začátcích se zrcadlem. Dnes už vše fotím na makro Sigmu, tohle bylo jen takový hraní, moc kloudný výsledky z toho nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 (upraveno) OK, díky. Teď už si to představit dokážu Upraveno 12. srpna 2017 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 (upraveno) Plasťáky vs příroda edit- SAKRA PROČ SE MI AUTOMATICKY KOMPRIMUJOU FOTKY A VYLEZE Z TOHO FAKT HNUS? Upraveno 21. srpna 2017 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Tak znovu a tentokrát upload mimofórum, doteď jsem se tomu vyhejbal, ale asi není zbytí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 No ale stalo to za to. Kurna uz me to zas chytlo. Musim je nekde videt nazivo a doufat, ze se mi nebudou libit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Ta modra je prenadherna! Paradne fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 pekné foto , asi najlepšie titanky čo poznám .... a tá modrá .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Skvělé fotky, což je u tebe vlastně takový standard Tak to vypadá, když je správný nástroj, ve správných rukách, je radost se pak dívat na výsledek. Horší je, že na takových fotkách jsou hodinky vážně přenádherné a realita pak může krutě zklamat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 No ale stalo to za to. Kurna uz me to zas chytlo. Musim je nekde videt nazivo a doufat, ze se mi nebudou libit S tím moc nepočítej, taky jsem si to namlouval, po první zkoušce u Bechyněho jsem si pro změnu namlouval, že mi moc neseděj a takhle to dopadlo radši se jim vyhejbej obloukem a budeš mít klidSkvělé fotky, což je u tebe vlastně takový standard Tak to vypadá, když je správný nástroj, ve správných rukách, je radost se pak dívat na výsledek. Horší je, že na takových fotkách jsou hodinky vážně přenádherné a realita pak může krutě zklamat. S čistým svědomím mohu prohlásit, že vše, co jsem vyfotil, je i naživo paráda, naopak někdy je mnohem horší tu jejich krásu zachytit....ale máš pravdu, že mnoho hodinek se mi na promofotkách fakt líbilo a pak to bylo zklamání....a ač jsem většinou s výsledkem spokojen, tak jsou zde mnohem zdatnější blázni, kteří tráví i několik hodin aranžováním a nasvěcováním, já už jsem línej a spíš tak jenom cvakám jak mě to napadne. Mnohdy mám i třeba dobrej nápad, ale po pár minutách nezdarů to zabalim a naflákám to tak nějak na "obyčejno" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Saso, hodinky i fotky parada, ale tobe se ty prepaly takhle libi? Andy, na tyhle fakt bacha! Z fotek obcas pusobi trochu plastozne, ale nezivo sou pecka. Abys nemusel delat vyprodej Nr.2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Hele přiznám se, že mám rád velkej kontrast tmavejch částí a světla a tudíž je to tak schválně...ale na druhou stranu je to někdy i trochu omylem, jelikož s photoshopem pracuju na starým HPčku, kterej nemá moc vykalibrovanej monitor a pak je výsledek trochu zkreslenej...ale co už, fotograf ze mě nikdy nebude a vám to tak zkrátka bude muset stačit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 OK, pak uz mlcim Hodinky sou to ale vymazleny, to jako jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 (upraveno) S tím moc nepočítej, taky jsem si to namlouval, po první zkoušce u Bechyněho jsem si pro změnu namlouval, že mi moc neseděj a takhle to dopadlo radši se jim vyhejbej obloukem a budeš mít klid Saso, hodinky i fotky parada, ale tobe se ty prepaly takhle libi? Andy, na tyhle fakt bacha! Z fotek obcas pusobi trochu plastozne, ale nezivo sou pecka. Abys nemusel delat vyprodej Nr.2 No ja na nejake modre hodinky mel zalusk a Pelagosy byly jedny z nich. Takze nekdy nekde je omrknout budu muset. Vyprodej Nr. 2 me asi nemine Upraveno 24. srpna 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 S tím moc nepočítej, taky jsem si to namlouval, po první zkoušce u Bechyněho jsem si pro změnu namlouval, že mi moc neseděj a takhle to dopadlo radši se jim vyhejbej obloukem a budeš mít klid S čistým svědomím mohu prohlásit, že vše, co jsem vyfotil, je i naživo paráda, naopak někdy je mnohem horší tu jejich krásu zachytit....ale máš pravdu, že mnoho hodinek se mi na promofotkách fakt líbilo a pak to bylo zklamání....a ač jsem většinou s výsledkem spokojen, tak jsou zde mnohem zdatnější blázni, kteří tráví i několik hodin aranžováním a nasvěcováním, já už jsem línej a spíš tak jenom cvakám jak mě to napadne. Mnohdy mám i třeba dobrej nápad, ale po pár minutách nezdarů to zabalim a naflákám to tak nějak na "obyčejno" Ano jsou tu i zdatnější borci, to víme, ale mě takové ty "jen tak" fotky strašně baví, má to své kouzlo a navíc máš vždy super podání barev, přesně takové, jaké mám rád, takže i proto mám u tebe vždy potřebu chválit a chválit Ale abych tě tedy moc nerozmazloval, tak své udělá i ten Soňák, přece jen RX100 vážně umí, toho si všímám u každého, kdo s tím fotí, snad pokaždé z toho lezou parádní fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Ale já se Soňákem skoro vůbec nefotim, teda alespoň hodinky ne, protože z toho nelezou takový výsledky, jaký bych si představoval. Zrovna asi před tejdnem jsem psal do tengeho vlákna na jaký režimy s tím fotí, že mu z toho lezou fajn fotky. Já RX100 používám skoro jen na rodinu. Prakticky vše, co je v tomto vlákně, jsem naflákal na stařičkej Canon EOS 400D s makro Sigmou 50mm 2,8 (ta je super)...prostě zrcadlo je zrcadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se