AndyAaron Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Fotka pecka, pane. Trosku mi jen vadi jina barva lumi na ruckach a indexech. Jinak gratuluju k nakupu
sashator Odesláno 3. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Ta barva není jiná, jen na ručkách je jí prostě víc. Fotka je tři vteřiny po nasvícení zábleskem, takže proto ten rozdíl...celkově moc svítit nevydržej, ale to se tak trochu dá čekat
nividic Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Výborný jsou a těším se na další fotky! Dlouho jsem kolem B&R oxidoval, než jsem zjistil, že mi budou prostě velký. A navíc by u mě měly konkurenci 2x Sinn, to moc nedává smysl
Bells Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Belly jsou libové, u tebe je to celkem zvyk, že vždy, když pořídíš něco nového, tak je to samý pěkný kousek!
sashator Odesláno 7. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Bells style Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ave1112 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Nadhera, radosť pozerať, pekne si sa pohral :-)
sashator Odesláno 7. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Ja se*u tolik lidi ...jinak diky chlapci
sashator Odesláno 7. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Jasny, to byla podminka. Ted prave vymejslim kam si vecer zaletim- bud budu jak Richard a vytahnu nejakou slapotu do La Scaly a nebo na fotbal do Barcelony...no vitez je asi jasnej
Bells Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Bells style jo? Tak to tady vidím asi poprvé, díky potěšil jsi a schvaluji, máš to povedené, takže klidně ještě přidej
Sedlin Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 tyhle BR mají taky vyhřeznutej safír jaxviňa, je tak? jak ty Doxy, hm?
sashator Odesláno 16. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Jojo, je to takova moje uchylka. Kdyz o tom tak premejslim, tak uz mam ctyri vyhreznuty krystaly- BR, Doxy, LLD a Moony (ale tam je plast tak nevim jestli to pocitat, to bych pak mohl pricist jeste 62MASy a autavky)...jak rikam, jsem asi uchyl
Sedlin Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 Jó, to mě to taky tankuje, kdysi jsem nad nejakýma BR s takovým safírem slintal ve vídni, nevím jestli to jsou právě tyto, ale sou jedlý!
sashator Odesláno 25. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2018 (upraveno) Hned jak jsem si pořídil Doxy, věděl jsem, že k nim budu chtít dokoupit oranžovou gumu- tu barvu mám fakt rád a hlavně takovýhle divery musí v létě působit vesele. Nejdřív jsem myslel, že pořídím isofrane a bude vyřešeno. Ještěže jsem před objednávkou vyzkoušel jeden u bráchy a zjistil nemilou věc- Doxy maj poměrně štíhlý "nožky" a co mi dost na hodinkách vadí je fakt, když je řemen širší než pouzdro u stěžejek. A tady byl právě kámen úrazu- Doxy maj v tom místě cca 4mm a isofrane asi 5,5mm. Takže jsem začal hledat jinou alternativu. Nechtěl jsem ale nějakej blátivej silikon, kterejch jsou na ebayi kila, ale pořádnej a hlavně příjemnej kaučuk, kterej bude co nejtenčí. Když jsem projížděl Doxa vlákno na WUS, všiml jsem si, že se tam často zmiňuje jedna guma a to pod trochu záhadnou zkratkou BC, za kterou následuje třímístné číslo, např. BC 295. Naštěstí jsem prudce inteligentní a velice brzy zjistil o jakou gumu jde. Jedná se o italskou společnost Bonetto Cinturini. Podle webu by to měla být firma s poměrně dlouhýma zkušenostma, dokonce maj pravidelně stánek na Baseworldu, dodává gumy i jiným výrobcům. Zkušenosti s jejich gumama byly pozitivní, tak jsem začal hledat, jestli něco nedělaj v oranžovým provedení. Hned se mi zalíbil řemen s označením 281- má takovej příjemnej retro nádech, což se k třístovkám hodí, navíc má nahusto plochý děrování ala Isofrane, což je super mikroregulace (neustále u řemenů bojuju s problémem, že potřebuju mezidírku). Napsal jsem přímo výrobci, kde mi ochotně hned zaslali jejich prodejce. Bohužel v Evropě tenhle řemen neměli, tak jsem využil jednoho US prodejce. Za necelý týden jsem měl řemen doma. A musím říct, že od první chvíle jsem z něj nadšenej. První, co člověk ocení je materiál- jde o příjemně měkkěj kaučuk vonící po vanilce s ideální barvou (totožná co je na minutovce), kterej je hladkej, vůbec nechytá žádnej bordel. Kvalitou bych se vůbec nebál přirovnat k Isofranu. Navíc je poměrně tenkej- u stěžejek necelý 4mm, u spony bych to tipoval na 3mm. Takže tady Isofrane jasně poráží. Jediným místem, kde dostává od Isofranu na pr**l, je spona- ta je taková obyč plechová, ale funkci plní. Někdo by ještě mohl namítnout, že chybí dvě poutka, ale mě to vůbec nevadí, naopak mě to u Isofranu většinou rozčiluje. Ještě jedna věc je potřeba zmínit- tenhle konkrétní řemen je dost dlouhej, mám ruku 18,5cm a jsem na čtvrté dírce, někdo s rukou 16,5cm bude vyřízenej. Je to zkrátka řemen určenej na divery a tak se zřejmě počítá i s neoprénem. Sumasumárum bych tedy všem, co dočetli až jsem, tuhle gumu velice doporučil. Za 8stovek je to super kauf. A myslím si, že i zbytek produkce bude vydařenej. Já sám určitě u jednoho kousku neskončím. Teď pár fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. března 2018 uživatelem sashator
nooski Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Jsou parádní a ten řemen jim sedna jak prdel na hrnec.
sashator Odesláno 25. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Tak teď koukám, jak to hnusně zobrazuje barvu. Je to takový nějaký dočervena. Někdy postnu fotky a barevně jsou dost jiný než u mě na monitoru. Nevim co s tim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se