Dantechno Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Ma tam hlasovku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 30. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Kdyz jsem premejslel, co letos vytahnu na dovolenou, byla volba vcelku jasna...den pred odjezdem dorazil i erikasoriginal strap a musim rict, ze je fajn a dobre k nim sedne...doporucuji vsem natovakum, pro ne skoro povinnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Kdyz jsem premejslel, co letos vytahnu na dovolenou, byla volba vcelku jasna...den pred odjezdem dorazil i erikasoriginal strap a musim rict, ze je fajn a dobre k nim sedne...doporucuji vsem natovakum, pro ne skoro povinnost Pekne to pasuje, a jaky je ten strap v porovnani s klasikou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Pekne to pasuje, a jaky je ten strap v porovnani s klasikou?To by mě taky zajímalo. Vypadá to, že bude pěkně měkký. Co ta spona, netlačí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Takže chlapci, po skoro dvou týdnech testování bych ho zhodnotil asi takto- - parádní materiál, ani ne moc měkkej, ani ne moc tuhej, tak akorát...kvalitativně bude asi taky dost v pohodě (přeci jenom když se používal u padáků)- možnost mikroregulace je k nezaplacení (můj věčnej problém s dírkama a perlon není zrovna skvelej materiál)- sponu člověk necejtí, je vlastně jen zaháklá k očku, který současně funguje jako regulace délky (při objednávce se zádává obvod zápěstí, takže každej řemen je ušitej na danou ruku plus cca 1cm do plusu i mínusu), spona vůbec není v kontaktu s kůží- na ruce sedí taky dobře- mínusy může člověk hledat v ceně (i když 50 éček mi přijde ta kvalitní řemen v pohodě), v trochu složitější instalaci (ale pro nás zdejší toto moc neplatí), člověk musí trochu chytit grif při nasazování (pak už je to ale pohoda), ve vodě má po určitý době očko tendceni hodně jemně sjíždět a povolovat (takže ti, co řemeny nosí nafest budou muset občas dotahovat)- ale není to myšleno, že hodinky začnou pochodovat po ruce...dotažení je ale otázkou pár vteřin, já se to naučil i bez rozepnutí Suma sumárum bych ho všem milovníkům alternativních řemenů mohl jen doporučit- lepší než klasika, pro mě lepší než jakákoliv guma co jsem kdy měl. Už teď vím, že dokoupím i nějakou další barevnou variantu pro další svoje kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Som celkom imúnny na chronovrtochy, ale s tými žltými potvorami mi piješ krv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 tieto real fotky z nich robia paradne watche:) ta zlta je k zozraniu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Ta posledni, bublinkova, krasne ostra, barvy hraji a hreji. To je pecka. Na erikaoriginal straps koukam uz nejakou dobu. Diky moc za reference. Konecne jsem taky objednal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Paradni, taky ho asi zkusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Som celkom imúnny na chronovrtochy, ale s tými žltými potvorami mi piješ krv Však já pořád někoho s**u, teda vlastně někomu piju krev Ta posledni, bublinkova, krasne ostra, barvy hraji a hreji. To je pecka. Na erikaoriginal straps koukam uz nejakou dobu. Diky moc za reference. Konecne jsem taky objednal Hele mně objednávka trvala asi jenom 4 měsíce věděl jsem, že ho chci, ale kapánek jsem se nemohl rozhoupat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2018 Sasha doprdele. tie poseidony sa mi nejak extra na fotkach nepacili, ale ty si to nafotil tak paradne, ze to predychavam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Saso, a jak se tam vybira ta stitching barva, tak to je jen pro ty horizontalni stehy? Chtel bych zeleny se sand prositim, to by pak ale asi byl zeleny strap s zlutou vertikalni linkou a piskovymi sand stehy? Nebo by i ta zluta linka byla sand? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 (upraveno) Hele je to jednoduchy- ten stredovej prouzek je jasne danej. V original (zelenem) provedeni je na vyber jen zluta, cervena, bila a lumi. To prositi je ciste jen u kovani a muzes si vybrat z 12barev. Takze ano, mas pravdu, pokud chces zelenej a sand stitching, tak musis vybrat mezi zlutou nebo bilou stredovou linkou Upraveno 28. července 2018 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 Ok, dik za objasneni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 Takže chlapci, po skoro dvou týdnech testování bych ho zhodnotil asi takto- - parádní materiál, ani ne moc měkkej, ani ne moc tuhej, tak akorát...kvalitativně bude asi taky dost v pohodě (přeci jenom když se používal u padáků)- možnost mikroregulace je k nezaplacení (můj věčnej problém s dírkama a perlon není zrovna skvelej materiál)- sponu člověk necejtí, je vlastně jen zaháklá k očku, který současně funguje jako regulace délky (při objednávce se zádává obvod zápěstí, takže každej řemen je ušitej na danou ruku plus cca 1cm do plusu i mínusu), spona vůbec není v kontaktu s kůží- na ruce sedí taky dobře- mínusy může člověk hledat v ceně (i když 50 éček mi přijde ta kvalitní řemen v pohodě), v trochu složitější instalaci (ale pro nás zdejší toto moc neplatí), člověk musí trochu chytit grif při nasazování (pak už je to ale pohoda), ve vodě má po určitý době očko tendceni hodně jemně sjíždět a povolovat (takže ti, co řemeny nosí nafest budou muset občas dotahovat)- ale není to myšleno, že hodinky začnou pochodovat po ruce...dotažení je ale otázkou pár vteřin, já se to naučil i bez rozepnutí Suma sumárum bych ho všem milovníkům alternativních řemenů mohl jen doporučit- lepší než klasika, pro mě lepší než jakákoliv guma co jsem kdy měl. Už teď vím, že dokoupím i nějakou další barevnou variantu pro další svoje kousky. Vypadá super, mohl bys prosím přidat odkaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 https://erikasoriginals.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Můžeš prosím ještě hodit fotku uchycení ze strany dýnka a spony?Jakou to má tloušťku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 6. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Promiň za pozdní odpověď, vůbec jsem si dotazu nevšiml. Pokusil jsem se to vyfotit, pokud myslíš šířku gumy, tak ta bude něco okolo milimetru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 V pohodě, nikam nespěchám, díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se