Hasňa Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Super. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 to pouzdro je brutální,hodně se mi líběj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 8. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 to pouzdro je brutální,hodně se mi líběj. je super brutální, ale taky fajn na nošení.... a to mám obvod zápěstí cca. 18cm měl jsem z prodiverů, hlavně jejich výšky vždy strach, ale je to neopodstatněné....FAKT. Dnes jsem viděl nové prodivery na ebay za 750,-Euro, kdybych je sháněl, hned je za tu cenu vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Nádherné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Moc pěkný hodinky. Líbí se mi to ostře řezané pouzdro v kombinaci s tvarováním a "zoubkováním" lunety. A navíc datum na 6, to se mi poslední dobou líbí u hodinek čím dal víc, asi, že jsem to na žádných nikdy neměl - že by důvod k nákupu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Tohle je v mych ocich ideal potapek s Etou za ferovou cenu. Kvuli takovymhle strojum by Aquatimery mely, vzhledem ke sve cene, bezpozminecne mit inhaus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Tak, po dlhom čase konečne niečo pekné od Stowy. Rozhodne potápky čo by som nosil.Gratulácie, M-72 a foť keď budeš mať inšpiráciu .-) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Opovaž se prodat tyhle nádherné hodinky. Pácháš sebevraždu, tím spíš, že si za stržené peníze chceš koupit Colty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 6. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 (upraveno) ...naprostý souhlas! Ty Stowy i v nelimetce jsou supr, v limetce ultrasupr. Tak teda rozhodnuto, kolega který je ze mě loudil "ostrouhá" Doma bude klid a nadále zůstanu hloubkovým potápníkem Edit: a ještě jim dopřeji jako omluvu ten limetkový kaučuk Upraveno 6. října 2014 uživatelem M-72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Bezva !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Tak teda rozhodnuto, kolega který je ze mě loudil "ostrouhá" Doma bude klid a nadále zůstanu hloubkovým potápníkem Edit: a ještě jim dopřeji jako omluvu ten limetkový kaučuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Dobre jsi udelal,tyto Stowy jsou perfektni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Za mne velka gratulace, jsou uzasny!! Jen maly dotaz, tah k nim stale nejde objednat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 9. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Nejde a prý nepůjde :-( Třeba ale seženou nového dodavatele.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Diky, je to skoda, paradni hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 3. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Něco na efekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Krásný hodinky. Jsem rád, že je mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Na karbon patří karbon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 A ještě jeden pohled.Někdy nasadím ještě limetkový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se