cigi Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) Mi rikej, od te doby co mam S.A.R. se kocham a kocham. V hospode na srazu uz ze me meli kluci pr.del Ale co je skvele svitiva lumi proti hi-tech lunete, pouzdru, kremiku a keramice... svatá slova, je to o jediný hlas ..... Upraveno 3. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Už chvilku to tady čtu a mám pár poznámek: Strašně se mi líbí nápad a styl. Těším se až se pro něco rozhodnete! Hodinky do kterých mluví mnoho lidí nakonec většinou ztratí jiskru. Je škoda stavět svou účast v limitce na podružných detailech. Dal bych hlavní slovo duchovnímu otci (otcům). Bezhlavě kibicovat nemá smysl. Rád bych se zúčastnil, vypadá to že do té doby než se dohodnete na ně asi našetřím. A slibuju, že se do podoby hodinek nebudu plést. Vidím mezi Vámi pár bardů, jejichž úsudku věřím. Pánové, v jednotě je síla. Nezkažte si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 DamaskoDA456L.jpg Ty blááho, tohle ale docela svítí ne ?? Proč to nechcete ? Co to má za háček ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) za světla se mi taky nelíbí, přijde mi takový slepý, neplastický, ale v tunelu ???? je to o kompromisech ..... Upraveno 3. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) Bily cifr eee.. ne.. Me ta aktualni lumi teda docela vyhovuje... k vode mam Seika.. :-) Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Upraveno 3. října 2013 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Už to tady někde padlo. Aby bílá barva na indexech/číslicích byla nahrazena šedivým odstínem..Šla by provést vizualizace? Prosím. Podle mě je to dobrý nápad, když z cifru nebutou tolik šajnit ty bílé indexy (číslice). A vynikly by i více kiwi doplňky. To jsem psal ja, ale ted to vypada ze prave kvuli te lumi to asi nebude mozne udelat... Navic se napad nesetkal s zadnou reakci, takze si myslim ze spis nenadchnul... Natlacháno z Ťapatlachu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Priklanam sa k Da46. Pisem z mobilu tak ma napiste na patricny zoznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 DA441.Spiderer2.Ivan_9893.Marcenator4.Bedjasson5.Honza.manta6.baza - jednoznačně!7.bacil.3578. Sedlin - asi jo, exaktně to nenapsal9. Moty12310. Kristian.nov DA461.Lukin_ova2.Chosef763.Tittus4.financ5.Frantik6.sect - ale záleží na dalších úpravách ciferníku a lunety7.zekon 73028.cigi - jednaoznačně !!9.Karm10.petr_cha11.MarcelG12.People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 To jsem psal ja, ale ted to vypada ze prave kvuli te lumi to asi nebude mozne udelat...Navic se napad nesetkal s zadnou reakci, takze si myslim ze spis nenadchnul... Natlacháno z Ťapatlachu Hele, nicko, není to, žeby nápad nenadchnul, ale ač to není vidět, práce kolem je habakuk.Jen pro představu, mám rozpracovaných asi 70variant !!!a fakt nejsem profík, to je i vidět na těch vizualizacích ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 DA441.Spiderer2.Ivan_9893.Marcenator4.Bedjasson5.Honza.manta6.baza - jednoznačně!7.bacil.3578. Sedlin - asi jo, exaktně to nenapsal9. Moty12310. Kristian.nov11. seh1 DA461.Lukin_ova2.Chosef763.Tittus4.financ5.Frantik6.sect - ale záleží na dalších úpravách ciferníku a lunety7.zekon 73028.cigi - jednaoznačně !!9.Karm10.petr_cha11.MarcelG12.People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Bílá prosím neeee! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 DA441.Spiderer2.Ivan_9893.Marcenator4.Bedjasson5.Honza.manta6.baza - jednoznačně!7.bacil.3578. Sedlin - asi jo, exaktně to nenapsal9. Moty12310. Kristian.nov11. seh1 DA461.Lukin_ova2.Chosef763.Tittus4.financ5.Frantik6.sect - ale záleží na dalších úpravách ciferníku a lunety7.zekon 73028.cigi - jednaoznačně !!9.Karm10.petr_cha11.MarcelG12.PeopleJe mi to jedno, bomba to bude tak jak tak. Jak se můžu přidat, můžu- li se přidat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Strášo, limitka je stále otevřená. Někam se napiš. Vítej ! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Strášo, limitka je stále otevřená. Někam se napiš. Vítej ! ;-) To jsem nadšenej! Ale mně se líbí obojí- počkám si až se rozhodnete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Marceli to jsem si nestezoval...nebyla na to zadna reakce od nikoho...samo, mozna kdyby byla vizualizace, treba by to pomohlo. Jak jsem psal, slo by to k pouzdru. Ale taky nevim jak s tou technologii... A co se tve prace tyce, tak klobrc dolu! Sveho casu jsem delal navrhy na tricka k jednomu zavodu, takze dobre vim co je to za piplacku...obzvlast kdyz mas kolem hromadu mudrcu a navic nejsi profik...tekly mi nervy Natlacháno z Ťapatlachu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) Tak jestli je otevřená tak já bych 46. Kevlarovou fofrovačku si nenechám utýct! DA441.Spiderer2.Ivan_9893.Marcenator4.Bedjasson5.Honza.manta6.baza - jednoznačně!7.bacil.3578. Sedlin - asi jo, exaktně to nenapsal9. Moty12310. Kristian.nov11. seh1 DA461.Lukin_ova2.Chosef763.Tittus4.financ5.Frantik6.sect - ale záleží na dalších úpravách ciferníku a lunety7.zekon 73028.cigi - jednaoznačně !!9.Karm10.petr_cha11.MarcelG12.People13. Prince Upraveno 3. října 2013 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) Jaj, tomu říkám limitka s dynamickým průběhem, člověk se dvakrát písne do seznamu a za dva dny je vše jinak Edit DA44 s trojúhelníkem na pozici 12 ve výběru není, sakra DA441.Spiderer2.Ivan_9893.Marcenator4.Bedjasson5.Honza.manta6.baza - jednoznačně!7.bacil.3578. Sedlin - asi jo, exaktně to nenapsal9. Moty12310. Kristian.nov11. seh112.gougy DA461.Lukin_ova2.Chosef763.Tittus4.financ5.Frantik6.sect - ale záleží na dalších úpravách ciferníku a lunety7.zekon 73028.cigi - jednaoznačně !!9.Karm10.petr_cha11.MarcelG12.People13. Prince Upraveno 3. října 2013 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 13:12 ....tady bude ješte hodně zábavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Doporučuji věřit cigimu, určitě to má dobře promyšlené a bude to stát za to . Né že bych teda chtěl nějak ovlivňovat ty nerozhodné........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 ...to sou nervy.No, kdybych byl jen trochu k...a, tak vyrovnám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se