cigi Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 (upraveno) http://2i.cz/9c3485af7c http://2i.cz/73cb7a5083 http://2i.cz/269e2f05d6 Tak jsem se pokusil narychlo si pohrát s umístěním logem a datem na vodorovné ose - a myslím, že zas tak moc to nepřinese, ale pro odlišení a kapku to fakt ciferník vyváží - to může fungovat, ale můžete posoudit sami, jestli to má cenu otvírat. Musím připustit, že varianta, kdy se přesune jen logo se mi dokonce moc nezamlouvá. Přidal jsem i standart DA 46 pro srovnání. Kdyby byla černá korunka, možná by to ještě víc vylezlo, ale jak píšu, je to na vás ..... Kurňa, proč se to nezobrazuje ? People - to je taky cesta, udělat californské nebo jinak modifikované retro , ale tvrďák ve mně souhlasí s gasem - to by snad z těch damasko samo slezlo !!! :D Jen to prosím zatím neukazujte p. Damasko !! Upraveno 24. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Ivane, promiň - teoreticky to jde, ale římská čísla jsou úplně vedle toho, co lze považovat za moderní letecké hodinky ved ja viem, ale snazim sa chytit na ten ustretovy krok abstraktnych cislic. Totizto nikde na zaciatku pribehu tejto limitky sa nespominali letecke hodinky, potom do hry prislo Damasco. Pre mna zatial stale ok, ale uplne super by bolo, keby ta limitka bola prave v tom, ze to bude Damasco, ale nie letecke hodinky. Proste kvalitny kus, stylovy, vizualne odlisny od Damasco produkcie (nie gycovy). Urobit prefarbene Damasco s pripadnymi kozmetickymi upravami cifru je podla mna na limitku malo, skusme viac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 (upraveno) Když von ten ciferník ( tedy přesněji, pouze ten s čísly) je opravdu originální, výrazný, svůj a nemá cenu jej radikálně měnit - i to Si mu ubírá na síle ( podle mne ). Bílý lumi armovák je tam kvůli otočné lunetě a svícení a sílu přidává. Přesunutí data a loga naproti korunce je spíš vyvážení, z hlediska účinku grafiky je to neutrální. Ale podle mne by bylo nejlepší dát korunku na 9 a logo s datem nechat na 3, ale to neumím nakreslit Takže, zbývá ještě jeden prvek .... Co takhle zaměřit se na ručky, chalani !!! Upraveno 24. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Cigi a tato varianta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 (upraveno) No, jo, ale to je běžná produkce ........ k tomu by datumka mohla být na 6 vodorovně a datum pod ní, jak to má tuším oris BC, bylo by to pak zase symetrické podél vodorovné osy, ale nebylo by to Damasko. Upraveno 24. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Se obavam, ze vsechny cesty loga po ciferniku jsou spatna volba. At se ze snahy odlisit za kazdou cenu nestane z hodinek poutova atrakce co se rychle okouka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Proto mi asi od začátku největší smysl z těchto pokusů dávají ty levoručky, kdy cestuje korunka a ne logo. Ale zkuste, pánové nápady na ručky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 (upraveno) tvar ruciciek by som nemenil, ale pacili by sa mi s tenuckym kovovym okrajom (vid obrazok hore) rovnakej farby aku bude mat puzdro plus super lumi. Upraveno 24. října 2013 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 tvar ruciciek by som nemenil, ale pacili by sa mi s tenuckym kovovym okrajom (vid obrazok hore) rovnakej farby aku bude mat puzdro plus super lumi. Jo, to by bylo dobré. Korunka na druhé straně - levoručky - nelíbí se mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 (upraveno) já bych ručky nechal taky vytvrdit, ani lumi bych tam nedával, až tě někdo přepadne roztřískneš hodinky a propíchneš ho ručkama i když možná ta lumi způsobí otravu krve, tak lumi rozhodně jo Upraveno 24. října 2013 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Jelikož nosím hodinky na pravé ruce, korunka vlevo by byla geniální, to už jsem jednou navrhoval při jiné limitce, byl jsem ale v podstatě jedinej, tady to vidím obdobně, takže všichni odpůrci téhle varianty můžou být bohužel v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Kdyby to byly levorucky se zelenou, indexy misto cisel a měl moznost nastavit anglicky day namisto toho (pro me) hnusnyho PON - UTE .... NED, vazne bych uvazoval, ze se pridam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Kdyby to byly levorucky se zelenou, indexy misto cisel a měl moznost nastavit anglicky day namisto toho (pro me) hnusnyho PON - UTE .... NED, vazne bych uvazoval, ze se pridam.Hele, to je super nápad, jestli tohle všechno vyjde, přenechám Ti desítku, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Jelikož nosím hodinky na pravé ruce, korunka vlevo by byla geniální, to už jsem jednou navrhoval při jiné limitce, byl jsem ale v podstatě jedinej, tady to vidím obdobně, takže všichni odpůrci téhle varianty můžou být bohužel v klidu.Já taky nosím hodinky napravo a naopak mi vyhovuje, že se mi korunka netlačí do zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Asi jsem divnej, ale většinou nejsem schopný akceptovat jakýkoliv pohyb korunky z pozice 3.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Chlapi, já to tady nestíhám sledovat ani pročítat. Jaký je tedy současný stav či mezistav ať můžu zhodnotit svůj zájem. Prosím alespoň zaslat link do SZ. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Já taky nosím hodinky napravo a naopak mi vyhovuje, že se mi korunka netlačí do zápěstí.Sám bych to líp nenapsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Průběžné opravené výsledky AKTUÁLNÍHO HLASOVÁNÍ , každý, kdo hlasuje je povinen si to po sobě zkontrolovat, nebo mu propadne záloha !! Hlasování končí v pondělí 28.10.2013, 10.00 . 1. Pouzdro:1.A stříbrné 161.B černé 31.C kombinace - třeba korunka černá ... 22. podklad ciferníku:2.A černý 52.B bílý ( lumi) 42.C kombinace - bílá ( lumi) stupnice minut na černém cifru 123. indexy hodin3.A čísla 123.B indexy 43.C kombinace - třeba: čárka, čárka 3 čárka, čárka 6 čárka, čárka 9 čárka, čárka , šipčička 6 1.Frantik AAC2.maama A B/A A3. Bedjasson ACB4. Tittus ACA5.Petr_cha AAA6. ivan_989 xxB (ak to vyhra za x prosim na zaver doplnit to co ca najviac hodi ja to momentalne neviem)---------8. marecenator BBC9. Moty123 ACB (nebo ACC)10 Straspol ACA11. cigi CCA (alternativně CBB ) - celá černá luneta12. Peoplee ABC13. Honza.manta AAC14. Prorok BCC15. MarcelG ACA (AAA )---------------------------19. Radek K ACC20. Gas AAA21. Chose76 ACA---------------------------24. Mirek24 BCA---------------------------27. parnistroj CBB mozna i s bilou vlozkou lunety---------29. Karm ACA (alternativně BCA)30.Sedlin ACA------------------závěrečné xx. financ A?A, určitě ne černý pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 (upraveno) Moc nerozumím výsledkům té předchozí diskuze - má podle vás cenu obtěžovat p. Damaska možná úplně hloupým, dotazem ohledně přesunu data a loga naproti korunce ? To znamená asi nejlépe korunka na 9 , přípdaně ale i logo a datum na 9 (když bude na 9 datum a logo, přijde mi to s tou 10 tak trochu těsný .....) ? udělejme rychlou svižnou nezávaznou anketku: 11. cigi - korunka na 9, datum a logo na 3 Upraveno 25. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se