Lukáš Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 (upraveno) Dnes je Váš velký den, sleva až 25% Jsou to faky, aby si nováčci nemysleli, že jsem objevil ostrov pokladů! EDIT:link na podvodníka smazán Upraveno 23. července 2008 uživatelem Jeremy
Návštěvník vasco Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 no nekup to, za ty prachy...
letec Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 měl bys dát ten link do háje !!! tohle sem nepatří, už se tu probíralo mnohokrát že tento web je o ZNAČKÁCH a ne o SRAČKÁCH sice to to má stejný slovní základ ale není to totéž a pokud se to domákne admin..... tak udělá nepříjemné opatření!!!
Onisan Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Já si myslím, že to sem patří... Je dobré vědět že existují faky, že existují lidé kteří je nevědomky nosí, že existují i lidé kteří je nosí vědomě a že např. existují lidé kteří je sbírají....
Lukáš Odesláno 14. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Jaké nepříjemné opatření, proč ho dávat pryč? Dělám si srandu, přeci nemyslím vážně, aby si tohle někdo kupoval! Jsou to faky a taky to tam píšu, dal jsem to sem spíš proto, aby si každý dával pozor co kupuje, nic víc. to Onion: právě proto jsem to sem dal.
Radimk Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Nejhorší je, že když někde sedíš, jednáš a typuješ protivníka, nebo lépe partnera, nemáš šanci z jednoho metru ( přez stůl) ty fejky poznat- To je to nebezpečí padělků všeobecně. Obrázek je od začátku stavěný na špatném základě..
Onisan Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 nejčastěji faky poznáš podle řemenu na kterém jsou. byl jsem například nedávno v Holešovické tržnici v Praze a měly tam opravdu skvělé faky Penerai, ale opravdu skvěle udělané!!!! Co však bylo na první pohled vidět jako šunt byl řemínek. Pokud je ale někdo liška podšitá a koupí za 900 kč ty faky a k tomu za nějakou tisícikorunu pořádnej řemen, poznám h...o Proto bych si ani nejčastěji padělané hodinky prostě nekoupil, proto nikdy nebudu mít Rolexy nebo Braitlingy... na rozdíl od hospodského kam chodím na oběd.. Jo a pak se to také pozná dyž ty faky jsou starší. řeci jen mají zpravidla horší materiály a tak obrovská poškrábanost sklíčka a nebo poškození pouzdra také hodně napoví
Lukáš Odesláno 14. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2006 to letec: No ono to možná vyznělo tak trošku jako reklama, takže se omlouvám, ale jsou tam smajlíci. Mimochodem já se stále faků strašně bojím, nejsem vůbec znalec všech hodinek. Je mi jasný, že Panerai za 300Euro originál nebude, ale o to je horší koupit skvěle provedou kopii za 2000euro, se stejnou krabičku, certifikáty apod. Přesto by mě zajímala kvalita nějakých opravdu vydařených faků. to all: Je tu někdo, kdo faky má a klidně to přizná?
Onisan Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Já mám kamaráda který má sbírku faků... 200 kusů! Některé pozná teprve hodinář
proof Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 No, rozeznat hodinky, které prodávají na téhle sajtě od originálů asi nebude problém. Schválně se podívejte na ty malé obrázky u jednotlivých modelů, které se zobrazují, když na ně najedete myší. To by si s originálem nespletl ani slepec...
Jeremy Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 No - ty fotky jsou dost amatérský, ale to to co je na nich, vypadá podle mě docela nebezpečně..
proof Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 No - ty fotky jsou dost amatérský, ale to to co je na nich, vypadá podle mě docela nebezpečně.. Děláš si legraci? Psal jsem, že se musíš dívat na ty malé obrázky u jednotlivých modelů. Když na ně najedeš myší, tak se objeví větší obrázek, kde si můžeš prohlédnout skutečnou kvalitu těch "výrobků". Podívej se na libovolné Paneraie - tenoučká korunka, úplně špatné indexy, excentrická vteřinovka asi o půl centimetru (!) vedle než by měla být, barvy... Rolexy - mrkni se na kyklop u Submarinerů. Jestli to nevidíš, tak Ti chybí pár dioptrií. Prý nebezpečně... tohle jsou ty nejhorší repliky, jaké vůbec kdy můžeš vidět. Tak si toho važ.
Jeremy Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 No podívej se třeba na Omega Speedmaster Day Date. Mám doma originály (druhou nejnovější edici) a tyhle mají všechno co mají mít. Kromě šroubovací korunky a toho, že mají tah z jiného modelu.
Jeremy Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Ale Panerai jsou jasný, ta vteřinovka je fakt špatná..
Návštěvník vasco Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 No - ty fotky jsou dost amatérský, ale to to co je na nich, vypadá podle mě docela nebezpečně.. Děláš si legraci? Psal jsem, že se musíš dívat na ty malé obrázky u jednotlivých modelů. Když na ně najedeš myší, tak se objeví větší obrázek, kde si můžeš prohlédnout skutečnou kvalitu těch "výrobků". Podívej se na libovolné Paneraie - tenoučká korunka, úplně špatné indexy, excentrická vteřinovka asi o půl centimetru (!) vedle než by měla být, barvy... Rolexy - mrkni se na kyklop u Submarinerů. Jestli to nevidíš, tak Ti chybí pár dioptrií. Prý nebezpečně... tohle jsou ty nejhorší repliky, jaké vůbec kdy můžeš vidět. Tak si toho važ. Zrovna na ty Submarinery koukám a srovnávám s originálem a toho, že kyklop u těch faků je tak nějak matnej, bych si na první pohled nevšim. I když je klidně možný, že ukazujou lepší fotky, než je jejich skutečné zboží :-)
proof Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Tak sami postněte, co považujete za dobrou kopii. Já tohle určitě ne:
Jeremy Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 No jasně - o Panerai mluvit nemusíme, ty jsou jasný. Rolexy mě nezajímají a tudíž se v nich ani nevyznám. Co ty Omegy? Na tý fotce se jim dá vytknout možná jen tah, šroubovací korunka a možná označení hodin /ale co já vím, jak to fotili. Nebo tam vidíš ještě něco "jasnýho"?
proof Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 No jasně - o Panerai mluvit nemusíme, ty jsou jasný. Rolexy mě nezajímají a tudíž se v nich ani nevyznám. Co ty Omegy? Na tý fotce se jim dá vytknout možná jen tah, šroubovací korunka a možná označení hodin /ale co já vím, jak to fotili. Nebo tam vidíš ještě něco "jasnýho"? Nevím, které přesně Omegy máš na mysli. Dej odkaz. Ale tady jsou jedny v jejich provedení (mrkněte na ty křivě umístěné čísla na lunetě):
Onisan Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Na dobré Penerai si skoč do té Holešovické tržnice Pokud je neprodali, měli je u stánku napravo od hlavníhio vchodu ... pokaždé je tam ale jiná kvalita a jiný sortiment....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se