Frostie Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Provedl jsem svůj první obchod s tímto členem. Domluva fantastická, podmínky obchodu taktéž. Výborný pokec. Poslal zboží na vyzkoušení, finance se řešily následně. Za mně palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Taktéž spokojenost. Bezproblémový obchod, perfektní komunikace, rychlost. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Super domluva a ochota !Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Trochu zpetne,nicmene super komunikace,urcite doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpap Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Super přístup, vše v pořádku, mohu jedině doporučit, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Ač jsem zde naprostý zelenáč, tak přesto jsem byl brán v daném obchodě za vážného zájemce bez rozdílu počtu příspěvků. Platba z mé strany odešla okamžitě a od Marka jsem se dočkal naprosto skvělé odezvy. Vše v pořádku doručeno rychlostí blesku a hlavně bezpečným způsobem zabaleno, jak je tady vzhledem k druhu zboží jistě zvykem. Za mne velké díky a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Díky za super berzproblemovy obchod/jednani atd.... doporucujem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riotstarterr Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Super obchod, spokojenost. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hatan Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Maximální spokojenost, můžu jen doporučit! Díky Marku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 rychla dohoda, jeste rychlejsi shipment - mohu jen doporucit a tesim se na dalsi obchody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 taky se přidám, rychlý a jednoduchý obchod, tak jak by to mělo být. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 I já děkuji členovi s nickem warann za pohodový obchod (i když nehodinkového charakteru) a zejména důvěru. Ačkoli mne neznal, poslal zboží předem!Jo a za fajn pokec v Pardubicích dnes ráno.Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Snad to není nic proti ničemu, když odkážu na jiné vlákno, kde je převážná část hodnocení: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65126-warann/?hl=warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 I já děkuji členovi s nickem warann za pohodový obchod (i když nehodinkového charakteru) a zejména důvěru. Ačkoli mne neznal, poslal zboží předem!Jo a za fajn pokec v Pardubicích dnes ráno.Jirka (psáno včera, ale omylem založeno nové vlákno, tak překopírováno do správného...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Za me A+++, bral jsem nějaké součástky na Igeny a vše v naprostém pořádku;) pohotový chlapik Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navaro11 Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 Obchod proběhl naprosto hladce, včetně pohodového pokecu, takže za mě hodnoceni Waranna jako prodávajícího vynikající a mohu jen doporučit! Ještě jednou díky! J.S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Vše proběhlo,jak bylo domluveno,.....děkuji za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Vše v pořádku, výborná komunikace, nemám co vyčíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JKsro Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Trochu zpetne,nicmene mohu v klidu doporucit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Zase po nějaké době jsem se setkal osobně s některým z místních členů, s Markem poprvé, koupil od něj hezké IWC, podebatil chvilku u kávy a bylo to příjemné setkání. Je fajn, ze je tady pořád dost fajn lidí, s kterými je mi potěšením se potkat, kteří komunikují na úrovni a jednají férově. Marka jsem si do této skupiny zařadil a rád jej doporučuji i ostatním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se