hodnypan Posted February 10, 2019 Report Share Posted February 10, 2019 Rychlá domluva a hladký obchod. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted March 13, 2019 Report Share Posted March 13, 2019 Přidám se i já k dlouhému zástupu spokojených.Jednak jsem otravoval s něčím nehodinkovým. A dostalo se mi nezištné pomoci.A teď proběhl i obchod hodinkového charakteru. Vše dle dohody a na jedničku!Díky moc a zase někdy :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted March 26, 2019 Author Report Share Posted March 26, 2019 Obchod nehodinkového charakteru, vše v maximálním pořádku a korektnosti. Díky, kdykoliv rád znovu a mé plné doporučení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fed_ex Posted June 10, 2019 Report Share Posted June 10, 2019 Skvělá zkušenost. Obchod proběhl velmi rychle na vlakovém nástupiště, přičemž jsem předtím nestihl vybrat a warann přesto obchod neodvolal a peníze si nechal poslat. Navíc navzdory skutečnosti, že jsem nebyl zdaleka prvním zájemcem o hodinka, dal mi přednost. Díky! Doporučuji všemi deseti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted November 15, 2019 Report Share Posted November 15, 2019 První obchod to určitě nebyl, nicméně, všechny měly stejný průběh, ideální, skvělý a bezchybný, domluva bez problému, prostě značka ideáldíky a příště zas Link to comment Share on other sites More sharing options...
casiotron Posted January 7, 2020 Report Share Posted January 7, 2020 Výborná komunikace, superrychlá platba. Absolutně v pohodě. Marka jako kupujícího mohu jen a jen doporučit. Děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brownwld Posted June 10, 2020 Report Share Posted June 10, 2020 (edited) Diky za obchod! Kez by to takhle bylo pokazde se vsema. Co rekl, to platilo. Jeste jednou diky a doufam nekdy zas. Edited June 10, 2020 by brownwld Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted July 3, 2020 Report Share Posted July 3, 2020 Vše v naprostém pořádku. Doporučuji a Markovi ještě jednou děkuji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bob.zizka Posted July 21, 2020 Report Share Posted July 21, 2020 Postavim se do zástupu spokojených. Tady je svět ještě v pořádku. Zareagoval jsem na jeho post kde psal, že asi dané hodinky půjdou o dům dál a vše proběhlo bleskurychle a dokonce se nabídl, že hodinky pošle,ať si je prohlédnu a pak až zaplatim,čehož jsem nevyužil ale i tak- Ochota a důvěra k nezaplacení. Děkuji za obchod. Kdykoliv rád znovu. Bob Link to comment Share on other sites More sharing options...
5etter Posted February 10, 2021 Report Share Posted February 10, 2021 Bezproblémová domluva, s klidným srdcem doporučuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivas Posted May 7, 2021 Report Share Posted May 7, 2021 Rychlá a jasná domluva. Jako bonus jsem dostal malou předváděčku nožů. Děkuji a doporučuji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiriku23 Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 Jako kupující naprosto v pohodě, jak komunikace, platba tak rychlost Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFL Posted April 13, 2022 Report Share Posted April 13, 2022 Jedna maličkost nehodinkového charakteru a všechno za jedničku podtrženou. Domluva, přesnost, všechno OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFL Posted May 27, 2022 Report Share Posted May 27, 2022 Přidám další zářez - opět za 1A, díky :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorianovic Posted October 7, 2022 Report Share Posted October 7, 2022 Další bezproblémový a rýchly obchod, není čo vytknúť. Odporúčam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lidoma Posted March 1, 2023 Report Share Posted March 1, 2023 Tak hlásím další nehodinkový obchod s Warannem. Musím vyzvednout vstřícnost přístupu, perfektní dohodu, i další pomoc. Prostě jednání a přístup na jedničku. Ukázkový obchod. Děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdojinej Posted January 26, 2024 Report Share Posted January 26, 2024 Jak za starých časů, díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil.K Posted April 23, 2024 Report Share Posted April 23, 2024 Děkuji Markovi - coby kupujícímu - za drobný nehodinkový obchod. Má mé doporučení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
habadej Posted May 16, 2024 Report Share Posted May 16, 2024 Vše v pohodě, domluva, platba atd. Nevím víc, co dodat, akorát snad, že děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted May 17, 2024 Author Report Share Posted May 17, 2024 Marek opakovaně a nezištně pomohl v nehodinkové záležitosti. Mockrát díky a mé plné doporučení! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts