NERO.8 Odesláno 20. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Náhodou jsem dnes narazil na tenhle článek o 3D tiskárně, a dokonce je české výroby.Cena zatím není lidová - jedny nebo dvoje Panerai bys musel pustit do světa... No, jak říkám, já si ještě počkám až to bude za cenu Citizenů http://technet.idnes.cz/nejvetsi-3d-tiskarna-0lf-/veda.aspx?c=A131115_135543_veda_vse ceny nejsou kamaráde až tak děsivé ? tisková velikost 20x20x23 cm cca 42.000,-Kč bez dph ...40x26x19 cm cca 70.000,- Kč ... tiskne to v plastu a dají se s tím dělat divy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 20. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 To už člověk musí být uznávaný expert, aby kreslením obdélníků a koleček vydělal mimo jiné i na BP. Já taky kreslím, ale asi moc složitě. Hold, někdy více, zanmená méně. DSC_0183.jpg jestli expert nevím, ale v každém případě dělám ty obdelníky už skoro 30. let ? Ingy super ? určitě bych si nestěžoval ... jinak vím o jiných borcích, kteří měli a mají ty čáry a kolečka pořádně zaplacené : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 20. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Tohle vlákno mi unikalo pánové. Moc pěkné kousky, především tedy z mého pohledu BP. Musím říct, že svět hodinek mě taky sblížil s mým otcem víc, než jsem doufal. Ještě tak před třemi lety jsem si ťukal na čelo, když mi vysvětloval, jak funguje turbo a já čuměl na mobil, abych už mohl vypadnout do hospody za kámošema na pivko. A po těch třech (a tady po dvou) letech chodíme na to pivko občas i spolu a 90% řečí se motá kolem hodinek. moc díky ? buď vděčný za takový vztah s tátou a užívej si každou Vaši společnou chvíli ... já jsem měl díky časově náročné práci na tátu málo času ? pořád jsem všechno odkládal ? on mi před čtyřmi lety náhle umřel a já už to nikdy nedoženu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 (upraveno) Taky mě hned napadl Miró Upraveno 20. listopadu 2013 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 20. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 To je J.Miró? ano ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 jinak vím o jiných borcích, kteří měli a mají ty čáry a kolečka pořádně zaplacené : ..... a ani se podle toho nedá nic postavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 21. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 ..... a ani se podle toho nedá nic postavit. ale občas se něco přece jenom povede ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Zpět k hodinkám, na tvých fotkách jsou prostě pecka, no v reálu jsem byl sklamán.Největší problém u mně je velikost, jediné perpetualy co mně zaujali byli portugaly, někdy tady některým závidím ty pracky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 26. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Zpět k hodinkám, na tvých fotkách jsou prostě pecka, no v reálu jsem byl sklamán.Největší problém u mně je velikost, jediné perpetualy co mně zaujali byli portugaly, někdy tady některým závidím ty pracky já to mám zase někdy opačně ? líbí se mi spousta a hlavně vintážních hodinek, ale jsou mi malé ? to si nevybereš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 26. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 ČERNÁ A BÍLÁ ? BIANCO E NERO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Me BP na zivo nezklamaly vubec a v tehle serii jsou nejlepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Vsak jasne, ja to myslel z casti ve srande. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 26. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 vždy se mi BP líbily ? naplno jsem jim propadl ale až ve chvíli, kdy jsem si je poprvé dal na ruku ... ?od té doby se na ně nemůžu vynadívat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 26. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 ...parádní nýtované foto! V příštím kalendáři, co? Můžeš prozradit, čím fotíš? Hasňo, já jsem to nijak negativně nechápal, navíc vím, že máš IWC pozitivní krev. tahle fotka je skvělá, ale bohužel není moje ? je vypůjčená z internetu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 vždy se mi BP líbily ? naplno jsem jim propadl ale až ve chvíli, kdy jsem si je poprvé dal na ruku ... ?od té doby se na ně nemůžu vynadívat ? To je to kouzlo pilotek, úplně ti rozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 ale občas se něco přece jenom povede ? Nero, priznej se.. mas v techto pracich prsty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 26. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Nero, priznej se.. mas v techto pracich prsty? přiznávám se ? nemám ? to bych totiž mohl dostat ban za reklamu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 přiznávám se ? nemám ? to bych totiž mohl dostat ban za reklamu ? o to nejde.. chtel jsem vyjadrit uznani.. krasna dila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 27. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 o to nejde.. chtel jsem vyjadrit uznani.. krasna dila tak jsem to chápal ? krásná jsou, ale fakt s nima nic společného nemám ? chtěl jsem jen ukázat pár příkladů, že v jednoduchosti je krása a že stačí poskládat pár čar a křivek a může to dávat velký smysl ... tím se nakonac snažíme řídit i u naší práce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 27. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 (upraveno) FENOMÉN FERRARI ? OD MINULOSTI K SOUČASNOSTI ? DÍL.1 Upraveno 27. listopadu 2013 uživatelem NERO.8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se