Přejít na obsah

FATHER and SON ... NERO.8 a ST1G

NERO.8

Doporučené příspěvky

Náhodou jsem dnes narazil na tenhle článek o 3D tiskárně, a dokonce je české výroby.

Cena zatím není lidová - jedny nebo dvoje Panerai bys musel pustit do světa... :lol2:

No, jak říkám, já si ještě počkám až to bude za cenu Citizenů  :)

http://technet.idnes.cz/nejvetsi-3d-tiskarna-0lf-/veda.aspx?c=A131115_135543_veda_vse

ceny nejsou kamaráde až tak děsivé ?

tisková velikost 20x20x23 cm cca 42.000,-Kč bez dph ...

40x26x19 cm cca 70.000,- Kč ...

tiskne to v plastu a dají se s tím dělat divy ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To už člověk musí být uznávaný expert, aby kreslením obdélníků a koleček vydělal mimo jiné i na BP. :)  Já taky kreslím, ale asi moc složitě. Hold, někdy více, zanmená méně. ;)

attachicon.gifDSC_0183.jpg

jestli expert nevím, ale v každém případě dělám ty obdelníky už skoro 30. let ?  :P 

Ingy super ? určitě bych si nestěžoval ... :)

jinak vím o jiných borcích, kteří měli a mají ty čáry a kolečka pořádně zaplacené ;) : 

post-27528-0-86573700-1384971855.jpeg

Odkaz ke komentáři

Tohle vlákno mi unikalo pánové. Moc pěkné kousky, především tedy z mého pohledu BP. Musím říct, že svět hodinek mě taky sblížil s mým otcem víc, než jsem doufal. Ještě tak před třemi lety jsem si ťukal na čelo, když mi vysvětloval, jak funguje turbo a já čuměl na mobil, abych už mohl vypadnout do hospody za kámošema na pivko. A po těch třech (a tady po dvou) letech chodíme na to pivko občas i spolu a 90% řečí se motá kolem hodinek.

moc díky ?

buď vděčný za takový vztah s tátou a užívej si každou Vaši společnou chvíli ...

já jsem měl díky časově náročné práci na tátu málo času ? pořád jsem všechno odkládal ?

on mi před čtyřmi lety náhle umřel a já už to nikdy nedoženu ...

Odkaz ke komentáři

Zpět k hodinkám, na tvých fotkách  jsou prostě pecka, no v reálu jsem byl sklamán.Největší problém u mně je velikost, jediné perpetualy co mně zaujali byli portugaly, někdy tady některým závidím ty pracky :whistling:

já to mám zase někdy opačně ? líbí se mi spousta a hlavně vintážních hodinek, ale jsou mi malé ? to si nevybereš ?  :) 

Odkaz ke komentáři

:)  o to nejde.. chtel jsem vyjadrit uznani.. krasna dila

tak jsem to chápal   :) ? krásná jsou, ale fakt s nima nic společného nemám ?

chtěl jsem jen ukázat pár příkladů, že v jednoduchosti je krása a že stačí poskládat pár čar a křivek a může to dávat velký smysl ...

tím se nakonac snažíme řídit i u naší práce ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...