Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

loga a informacie o tretich stranach na cifernikoch nemusim, no tuto mi to akosi nevadi, ba sa to tam farebne dokonale hodi... podarene su tie TH :smile_anim:

Odesláno

loga a informacie o tretich stranach na cifernikoch nemusim, no tuto mi to akosi nevadi, ba sa to tam farebne dokonale hodi... podarene su tie TH :smile_anim:

taky mi to nevadí ?

u calibru 16 je to horší, tam je kolem datumovky těch informací hodně a navíc mě ruší to svislé šrafování ciferníku ...

post-27528-0-04380300-1389964518_thumb.jpg

Odesláno

Pekne. Zivot v oblacich. Me by stacila zborenina s c.p. na zboreni na peknem miste pod lesem nekde ve Vysnich Lhotach. Najit neco takoveho je tezsi, nez postavit uzasny hotel na riviere. IWC uz si dodam sam. :)

Odesláno

Pekne. Zivot v oblacich. Me by stacila zborenina s c.p. na zboreni na peknem miste pod lesem nekde ve Vysnich Lhotach. Najit neco takoveho je tezsi, nez postavit uzasny hotel na riviere. IWC uz si dodam sam. :)

najít takové místo, které máš vysněné je opravdu hodně těžké ?

vytvořit atmosféru, kde se člověk bude cítit dobře, taky není nic jednoduchého a mnohdy dokonce ani neplatí, že čím více peněz, tím je lepší výsledek ...

to vše konec konců pasuje jak pro Lhotu, tak i pro Saint Tropez ?  :) 

u hotelu je navíc velký a těžký úkol, že musíš vytvořenou atmosférou oslovit najednou spoustu lidí ...

s Těma IWC mi to je jasné ? a zrovna u Tebe dvojnásob  :) ? neodvážil bych se Ti radit ( možná BP ? ) ?  ;) 

post-27528-0-27222400-1390034743_thumb.jpgpost-27528-0-75221400-1390034755_thumb.jpgpost-27528-0-01221500-1390034751_thumb.jpgpost-27528-0-79334800-1390034754_thumb.jpg

Odesláno

V tom pristavu jsem stravil jeden nadherny vecer. Prochazeni, jidlo, posedavani, uplne jak v reklame na nejakou banku. Pak jsme nasedli do auta a na noc jeli do stanu do kempu. :)

my jsme tam taky kdysi prožili pěknou dovolenou ? pak ale začly hořet okolní lesy a když se oheň místy zastavil až u moře, tak jsme raději ujeli ...

Odesláno (upraveno)

Ta stará Alfa je fakt nádherná! 

nádherná ... technicky a hlavně designově hodně předběhla dobu ?

dnes si s ní vyjet, tak jsi neskutečný frajer :)  ? našlo by se jich ale více pěkných ...

post-27528-0-52032100-1390161879_thumb.jpgpost-27528-0-44894000-1390161885_thumb.jpg

Upraveno uživatelem NERO.8
Odesláno (upraveno)

Zato ta nová je divná. Já tedy říkám, že nejlepší design čehokoliv je italský, ale u tohohle auta se mi zejména ten zadek nelíbí ani trochu.

EDIT: mám na mysli tu TZ3 Zagato

Upraveno uživatelem michalval
Odesláno

Zato ta nová je divná. Já tedy říkám, že nejlepší design čehokoliv je italský, ale u tohohle auta se mi zejména ten zadek nelíbí ani trochu.

EDIT: mám na mysli tu TZ3 Zagato

hned mi bylo jasné, který zadek máš na mysli  :)  ? souhlasím, že to je trochu z oblasti vysavačového designu ?

mohl být ladnější ( škoda, že se s náma neporadili  :) ) ...

post-27528-0-30669400-1390162639_thumb.jpg

Odesláno

hned mi bylo jasné, který zadek máš na mysli  :)  ? souhlasím, že to je trochu z oblasti vysavačového designu ?

mohl být ladnější ( škoda, že se s náma neporadili  :) ) ...

attachicon.gifas.jpg

Máš pravdu předsedo!  :lol:  :P

Odesláno

Pěkné, takové praktické SUV do města...

...do města jako je Kábul nebo Bagdád  :tank: 

přesně ? taky vhodné na poznávací rodinný výlet ( s malými dětmi ) ? Egypt - Izrael - Libanon - Sýrie - Turecko ...

už samotné vozidlo se tváří velmi mírumilovně ?  :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...