misoo Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 loga a informacie o tretich stranach na cifernikoch nemusim, no tuto mi to akosi nevadi, ba sa to tam farebne dokonale hodi... podarene su tie TH
NERO.8 Odesláno 17. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 loga a informacie o tretich stranach na cifernikoch nemusim, no tuto mi to akosi nevadi, ba sa to tam farebne dokonale hodi... podarene su tie TH taky mi to nevadí ? u calibru 16 je to horší, tam je kolem datumovky těch informací hodně a navíc mě ruší to svislé šrafování ciferníku ...
NERO.8 Odesláno 17. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 (upraveno) DESIGN HOTEL ? SEZZ ? SAINT TROPEZ ? A IWC Upraveno 17. ledna 2014 uživatelem NERO.8
Hasňa Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Pekne. Zivot v oblacich. Me by stacila zborenina s c.p. na zboreni na peknem miste pod lesem nekde ve Vysnich Lhotach. Najit neco takoveho je tezsi, nez postavit uzasny hotel na riviere. IWC uz si dodam sam.
NERO.8 Odesláno 18. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 Pekne. Zivot v oblacich. Me by stacila zborenina s c.p. na zboreni na peknem miste pod lesem nekde ve Vysnich Lhotach. Najit neco takoveho je tezsi, nez postavit uzasny hotel na riviere. IWC uz si dodam sam. najít takové místo, které máš vysněné je opravdu hodně těžké ? vytvořit atmosféru, kde se člověk bude cítit dobře, taky není nic jednoduchého a mnohdy dokonce ani neplatí, že čím více peněz, tím je lepší výsledek ...to vše konec konců pasuje jak pro Lhotu, tak i pro Saint Tropez ? u hotelu je navíc velký a těžký úkol, že musíš vytvořenou atmosférou oslovit najednou spoustu lidí ... s Těma IWC mi to je jasné ? a zrovna u Tebe dvojnásob ? neodvážil bych se Ti radit ( možná BP ? ) ?
Hasňa Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 V tom pristavu jsem stravil jeden nadherny vecer. Prochazeni, jidlo, posedavani, uplne jak v reklame na nejakou banku. Pak jsme nasedli do auta a na noc jeli do stanu do kempu.
NERO.8 Odesláno 18. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2014 V tom pristavu jsem stravil jeden nadherny vecer. Prochazeni, jidlo, posedavani, uplne jak v reklame na nejakou banku. Pak jsme nasedli do auta a na noc jeli do stanu do kempu. my jsme tam taky kdysi prožili pěknou dovolenou ? pak ale začly hořet okolní lesy a když se oheň místy zastavil až u moře, tak jsme raději ujeli ...
NERO.8 Odesláno 19. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 ALFA ROMEO STRADALE TZ3 ZAGATO A DEVON
NERO.8 Odesláno 19. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 2 X ALFA ROMEO A MECCANICHE VELOCI
NERO.8 Odesláno 19. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 (upraveno) Ta stará Alfa je fakt nádherná! nádherná ... technicky a hlavně designově hodně předběhla dobu ? dnes si s ní vyjet, tak jsi neskutečný frajer ? našlo by se jich ale více pěkných ... Upraveno 19. ledna 2014 uživatelem NERO.8
michalval Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 (upraveno) Zato ta nová je divná. Já tedy říkám, že nejlepší design čehokoliv je italský, ale u tohohle auta se mi zejména ten zadek nelíbí ani trochu.EDIT: mám na mysli tu TZ3 Zagato Upraveno 19. ledna 2014 uživatelem michalval
NERO.8 Odesláno 19. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 Zato ta nová je divná. Já tedy říkám, že nejlepší design čehokoliv je italský, ale u tohohle auta se mi zejména ten zadek nelíbí ani trochu.EDIT: mám na mysli tu TZ3 Zagato hned mi bylo jasné, který zadek máš na mysli ? souhlasím, že to je trochu z oblasti vysavačového designu ?mohl být ladnější ( škoda, že se s náma neporadili ) ...
michalval Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 hned mi bylo jasné, který zadek máš na mysli ? souhlasím, že to je trochu z oblasti vysavačového designu ?mohl být ladnější ( škoda, že se s náma neporadili ) ... as.jpgMáš pravdu předsedo!
NERO.8 Odesláno 19. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2014 Máš pravdu předsedo! čest předsedo ?
Vit Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 EXCALIBUR A KNIGHT XV Ta první fotka (koláž) je úchvatná.
michalval Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 EXCALIBUR A KNIGHT XV Pěkné, takové praktické SUV do města......do města jako je Kábul nebo Bagdád
NERO.8 Odesláno 20. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Pěkné, takové praktické SUV do města......do města jako je Kábul nebo Bagdád přesně ? taky vhodné na poznávací rodinný výlet ( s malými dětmi ) ? Egypt - Izrael - Libanon - Sýrie - Turecko ... už samotné vozidlo se tváří velmi mírumilovně ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se