NERO.8 Odesláno 15. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 DOBA BRONZOVÁ ... PRVNÍ DEN první den byly se mnou v práci ... výborně se nosí, ladí s podzimem, rezavým železem, cihlama ... dělají mi velkou radost St1g mi je přezul na Otův řemen 24/24mm ... ten byl původně vyrobený k Pam, ale sednul jim podle mého názoru skvěle ... výměna je jednoduchá, možná ještě rychlejší než u Pam skvělé hodinky ... moc dobrá volba ( díky synu ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Pavle, krása. Moc Ti je přeju a gratuluju!P/řestože California ciferník je na mě trochu moc složitý, tak jako celek jsou tyhle hodinky nádherný! Už jen trochu ztmavnout. Doufám, že tu patinu necháš utvořit "přírodně". Když jsem tady viděl některé ty chemické pokusy, tak mi to přišlo podivné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 15. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Pavle, krása. Moc Ti je přeju a gratuluju!P/řestože California ciferník je na mě trochu moc složitý, tak jako celek jsou tyhle hodinky nádherný! Už jen trochu ztmavnout. Doufám, že tu patinu necháš utvořit "přírodně". Když jsem tady viděl některé ty chemické pokusy, tak mi to přišlo podivné. díky kamaráde ...ciferník mi zas tak složitý nepřijde ... Pam 448 se mi taky moc líbípatina bude 100% přírodní ... chemických patin si užiju dost v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 17. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 MĚNÍ BARVU PŘED OČIMA ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 No jo, už to jede!Ale slíbils, že nebude žádná chemie a necháš je zmoknout Ostravským deštěm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 17. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 No jo, už to jede!Ale slíbils, že nebude žádná chemie a necháš je zmoknout Ostravským deštěm... to je jen lehká chemie ... znám lagunu, kde se dá získat patina na počkaní ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 to je jen lehká chemie ... znám lagunu, kde se dá získat patina na počkaní ... Jó tak vy jste už stihli dodělat ten soukromý rybník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Kluci, teprve ted jsem si vsiml tohodle vlakna.... paradni fotky hned na zacatku, hodinky take, dobre se na to diva...!Dekuju ze jste se podelili o zazitky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 17. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 ..zkoušels tam dát watche a ověřit těsnost? Otázka jestli by to řemínek vydržel. nenašel jsem odvahu ... řemínku by bylo škoda ... Ota by udělal nový, ale co ruka a vlákno "co máte dnes na ruce"... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 17. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Jó tak vy jste už stihli dodělat ten soukromý rybník? chybí už jenom trocha rákosu a osvětlení pro atmosféru ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 17. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Kluci, teprve ted jsem si vsiml tohodle vlakna.... paradni fotky hned na zacatku, hodinky take, dobre se na to diva...!Dekuju ze jste se podelili o zazitky! díky Tome ... doufám, že se tady budeme potkávat častěji ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 ....tak urcite, ale rad prijedu jednou taky tam za vama na nejakej srazek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 A tak je to spravne, bo tak je to v brozure. Bys nerek, jak ta zemitost funguje. Stacila hodna v Bergenu a kluci se uz kamaradili s dvema blondynama. Je to neodolatelny moravsko-slezsky sarm. Fotky tez urcite dame, ale autocenzura a tak, jasny, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Prolomi se ledy a bude sranda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 18. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 U nás (Beskydy - Ostrava) jsou srazy každou chvíli, ale junior a senior se zatím neukázali. Je pravda, že jsme trochu lidoví a zemití...žádné leštěnky. lidovost a zemitost se cení a leštěnky taky nejsme ... určitě zapadnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 18. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 A tak je to spravne, bo tak je to v brozure. Bys nerek, jak ta zemitost funguje. Stacila hodna v Bergenu a kluci se uz kamaradili s dvema blondynama. Je to neodolatelny moravsko-slezsky sarm. Fotky tez urcite dame, ale autocenzura a tak, jasny, ne? tu brožuru neznám, ale určitě se těším na zemité fotky ... s tou cenzurou bych to nepřeháněl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 18. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Prolomi se ledy a bude sranda.... opatrně, ono to až taková sranda být nemusí ... určitě na sraz nejezdit autem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 18. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 PÁTEK A PATEK PHILIPPE - DNEŠNÍ KRÁTKÝ VÝLET SE ST1GEM NA VÝSTAVU PATEKŮ - PRAHA - PAŘÍŽSKÁ - CAROLLINUM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 PÁTEK A PATEK PHILIPPE - DNEŠNÍ KRÁTKÝ VÝLET SE ST1GEM NA VÝSTAVU PATEKŮ - PRAHA - PAŘÍŽSKÁ - CAROLLINUMJsem byl taky v Praze a vydatně se nudil na jednání, kde jsem být nemusel...jsme mohli dát kafčo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 18. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Jsem byl taky v Praze a vydatně se nudil na jednání, kde jsem být nemusel...jsme mohli dát kafčo... to bylo to jednání " devětkrát bez hodinek" ... to je škoda kamaráde, ale stejně to dnes bylo rychle na otočku ... ( jo a máš hádanku ve vláknu hledá se čuvač ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se