NERO.8 Odesláno 25. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2014 VEČER U MOŘE? ( VÝLET A HODINKY JSOU DÍLEM VIRTUÁLNÍ FANTAZIE )
NERO.8 Odesláno 25. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2014 DRUHÝ VEČER U MOŘE? ( VÝLET A HODINKY JSOU DÍLEM VIRTUÁLNÍ FANTAZIE )
Roland Sands Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Z tohoto vlakna mam vzdy pocit ze svet je jeste v poradku. A za to ti patri diky.
Hasňa Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 No, Pavla mám rád, ale tohle vlákno pojednává tak o promile procenta toho našeho Světa. A ve stejnou váhou pojednává i o jeho celkovém stavu.
mlsoun1 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Nádhera Pavle,myšlenkami jsem v těch místech.
Roland Sands Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Vim jak to myslis ale negativni zpravy vydam kazdy den a jsem z nich unaven. Proto sem tak rad chodim, prohlizeni techto fotografii me svym zpusobem uklidnuje. No, Pavla mám rád, ale tohle vlákno pojednává tak o promile procenta toho našeho Světa. A ve stejnou váhou pojednává i o jeho celkovém stavu.
Hasňa Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Vim jak to myslis ale negativni zpravy vydam kazdy den a jsem z nich unaven. Proto sem tak rad chodim, prohlizeni techto fotografii me svym zpusobem uklidnuje. No to je ovšem něco jiného než zpráva o stavu světa. Taky se rád zasním a koupu hlavu v oblacích.
Kid_A Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 panove, opet krasny jidlo, plenéry a samozrejme hodinky....
NERO.8 Odesláno 26. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Díky všem za reakce. Už jsem to tady v minulosti psal. Tohle vlákno je můj způsob jak relaxovat při náročné práci a navíc v době, kdy mám strach si pustit zprávy nebo přečíst noviny. Není to určitě myšleno ani jako oslava drahých aut, dovolených a zlatých hodinek. Jedná se jen o seřazení fotek v nějakém kontextu.Nehledal bych v tom nic hlubokého, je to jen o snění. Nechci si hrát na filosofa, ale myslím si, že každé takové vlákno může být malý krůček k tomu, aby ten svět byl o něco lepší.
NERO.8 Odesláno 26. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Nádhera Pavle,myšlenkami jsem v těch místech. jsem moc rád kamaráde, že jsem Tě, v těch těžkých chvílích, které prožíváš, mohl na chvíli přenést k moři ... pokud by to měl být, byť jen jediný výsledek tohoto vlákna , pak to má celé smysl ... vím co Tě dnes čeká za den, buď silný, jsem s Tebou ...
NERO.8 Odesláno 26. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2014 SVÍČKA PRO TEREZKU HODNĚ SIL MARCELI, ŽIVOT JDE DÁL 2
NERO.8 Odesláno 27. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2014 DEN NA MOŘI ... ( VÝLET A HODINKY JSOU DÍLEM VIRTUÁLNÍ FANTAZIE )
NERO.8 Odesláno 28. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2014 NOVÝ ŘEMEN 3. ? DESIGN BY ZRNO NOVÝ ŘEMEN 4. ? DESIGN BY ZRNO
NERO.8 Odesláno 28. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2014 NOVÝ ŘEMEN 5. ? DESIGN BY ZRNO( TÍM PRO DNEŠEK KONČÍ MALÁ UKÁZKA OTOVA UMĚNÍ )
.de1. Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 A boty su k remenu gratis? Tak to uz ano Nadherna praca.
mlsoun1 Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 S1.jpg SVÍČKA PRO TEREZKU HODNĚ SIL MARCELI, ŽIVOT JDE DÁLDíky,kámo
NERO.8 Odesláno 29. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2014 A boty su k remenu gratis? Tak to uz ano Nadherna praca. grátis, tak to bych taky bral ... v kažém případě se ale moc těším až půjde u Oty objednat řemen s botama a opaskem v setu ( myslím si, že už to nebude trvat dlouho ) ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se