Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vim jak to myslis ale negativni zpravy vydam kazdy den a jsem z nich unaven. Proto sem tak rad chodim, prohlizeni techto fotografii me svym zpusobem uklidnuje.

No, Pavla mám rád, ale tohle vlákno pojednává tak o promile procenta toho našeho Světa. A ve stejnou váhou pojednává i o jeho celkovém stavu.

Odesláno

Vim jak to myslis ale negativni zpravy vydam kazdy den a jsem z nich unaven. Proto sem tak rad chodim, prohlizeni techto fotografii me svym zpusobem uklidnuje.

No to je ovšem něco jiného než zpráva o stavu světa. Taky se rád zasním a koupu hlavu v oblacích.

Odesláno

Díky všem za reakce.

Už jsem to tady v minulosti psal. Tohle vlákno je můj způsob jak relaxovat při náročné práci a navíc v době, kdy mám strach si pustit zprávy nebo přečíst noviny.

Není to určitě myšleno ani jako oslava drahých aut, dovolených a zlatých hodinek. Jedná se jen o seřazení  fotek v nějakém kontextu.

Nehledal bych v tom nic hlubokého, je to jen o snění.

Nechci si hrát na filosofa, ale myslím si, že každé takové vlákno může být malý krůček k tomu, aby ten svět byl o něco lepší.

Odesláno

Nádhera Pavle,myšlenkami jsem v těch místech.

jsem moc rád kamaráde, že jsem Tě, v těch těžkých chvílích, které prožíváš, mohl na chvíli přenést k moři ...

pokud by to měl být, byť jen jediný výsledek tohoto vlákna , pak to má celé smysl ... 

vím co Tě dnes čeká za den, buď silný, jsem s Tebou ...

Odesláno

A boty su k remenu gratis? Tak to uz ano :)

Nadherna praca.

grátis, tak to bych taky bral  :) ...

v kažém případě se ale moc těším až půjde u Oty objednat řemen s botama a opaskem v setu ( myslím si, že už to nebude trvat dlouho ;) ) ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...