st1g Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Jedna fotka ze včerejší cesty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Ty 270 jsou prostě krásný! Rendo neboj, i ty PP jsou extratřída! Ale víš sám, co je mému srdci blíže....ehm. Že? Máte to hezký kuci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 PÁTEK A PATEK PHILIPPE - DNEŠNÍ KRÁTKÝ VÝLET SE ST1GEM NA VÝSTAVU PATEKŮ - PRAHA - PAŘÍŽSKÁ - CAROLLINUMTak to je masakr. Koukám, asi tak "pět na stole v českých", ale trošku jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Pane a mladý pane. Vím, že nebudu originální, ale musím vám to pochválit. Moc pěkná dvojka, radost pohledět Díky za fotoreport z výstavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 To je skvělej visit report, včetně fotek, ty se taky povedly.Koupili jste si něco nového, kluci? Nautilus na kůži je zvláštní, ta mi tam moc neštymuje, ale na kovu jsou to hodinky mých snů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Ty 270 jsou prostě krásný! Rendo neboj, i ty PP jsou extratřída! Ale víš sám, co je mému srdci blíže....ehm. Že? Máte to hezký kuci! Jasně, že vím! Panerai je super, ale na mě ta velikost prostě zatím není. :-) Pane a mladý pane. Vím, že nebudu originální, ale musím vám to pochválit. Moc pěkná dvojka, radost pohledět Díky za fotoreport z výstavy. Mockrát děkujeme! To je skvělej visit report, včetně fotek, ty se taky povedly.Koupili jste si něco nového, kluci? Nautilus na kůži je zvláštní, ta mi tam moc neštymuje, ale na kovu jsou to hodinky mých snů. Nene, nekoupili ... Nejhezčí z výstavy, byly pro mě ty nové Calatravy 39mm na fotce... Jinak my jsme doma spíše zastánci kůže/kaučuku a ten tah na Nautilech mi přijde prostě až moc dutý. Tak to je masakr. Koukám, asi tak "pět na stole v českých", ale trošku jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 21. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 taky všem děkuju za příznivé reakce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 21. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 BRONZA .... SROVNÁVACÍ FOTKA PO TÝDNU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 BRONZA .... SROVNÁVACÍ FOTKA PO TÝDNU Jj hezky se to meni. To jsem si myslel, ze to potrva dele. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 21. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Jj hezky se to meni. To jsem si myslel, ze to potrva dele. Sent from my iPhone using Tapatalk Taky nás ta rychlost překvapila. Navíc guma ještě nedorazila, takže se zatím ani nekoupou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 24. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 STAVBA UMĚLÉ VODNÍ NÁDRŽE ... boj s počasím ... pochůzí terasové schody ... hlavní hráz před dokončením ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Nero, úžasná práce! A nádherná lokalita! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 24. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Nero, úžasná práce! A nádherná lokalita! děkuju ... chodím tam, kromě práce i relaxovat a nabírat energii ... další zakázky jsou trochu méně přírodní dnes jsem tam na farmě dokonce poznal i nového kamaráda : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 To je přímo Gabčíkovo...stíháte to?Tvůj nový kámoš je vlastně taky náš - takový chrochromagor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 24. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 To je přímo Gabčíkovo...stíháte to?Tvůj nový kámoš je vlastně taky náš - takový chrochromagor vypadá to, že to stihneme ... ale jak je vidět tak si chlapi užijou ... náš kámoš je nějaké speciální maďarské kudrnaté prase, které je hlavní součástí pravých maďarských čabajek ... špatná zpráva je, že už letos na vánoce z něho budou klobásy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 ooo, poprvé vidím v Čechách plemeno Magyar Csabai Mangalica! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 24. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 ooo, poprvé vidím v Čechách plemeno Magyar Csabai Mangalica! tak to bude on ... vyznáš se smutný příběh: před a po : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 tak to bude on ... vyznáš se smutný příběh: před a po : Mi to přijde jako veselý příběh s dobrým koncem - jeho život má smysl! ( Aspoň pro nás a honosný ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Vypadá spíše na křížence pašíka a ovečky... Pěkný kamarád, ale být Tebou, nero, moc bych se s ním s ohledem na jeho neblahý osud moc nezbližoval. Já jsem na tohle asi měkota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 25. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Mi to přijde jako veselý příběh s dobrým koncem - jeho život má smysl! ( Aspoň pro nás a honosný ) tak to v životě chodí ... on musí smutně skončit, abychom my byli veselí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se