M10 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 krásný...krásný fotky. Kdybych tam nikdy nebyl, tak bych měl sto chutí tam jet. Jenomže já v Janově byl, a už nikdy v životě mě tam nikdo dobrovolně nedostane. Takhle to tam opravdu nevypadá Ale jak říkám, fotky a hodinky úžasný ! Klobouk dolů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Parádní fotky, chlapci! Dík za inspiraci. PO19.jpgPO20.jpg den druhý PORTOFINO ...( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie ) PO21.jpgPO22.jpgPO23.jpgPO24.jpgPO25.jpgPO26.jpgPO27.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 8. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 (upraveno) krásný...krásný fotky. Kdybych tam nikdy nebyl, tak bych měl sto chutí tam jet. Jenomže já v Janově byl, a už nikdy v životě mě tam nikdo dobrovolně nedostane. Takhle to tam opravdu nevypadá Ale jak říkám, fotky a hodinky úžasný ! Klobouk dolů... díky ? máš pravdu, že fotky ukazují tu lepší stránku Janova ? obecně platí, že čím více na sever, tak té krásy ( na úkor průmyslu ) ubývá a hledá se obtížněji ... co se dá dělat,Janov byl na trase ... Upraveno 8. ledna 2015 uživatelem NERO.8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 8. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Parádní fotky, chlapci! Dík za inspiraci. díky, rádo se stalo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Tak nějak jsem byl ted bez volného času chlapi... tak dodatečně vše NEJ do nového roku 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 8. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Tak nějak jsem byl ted bez volného času chlapi... tak dodatečně vše NEJ do nového roku 2015 moc díky kamo ? už jsem myslel, že jsi přestal nosit hodinky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 8. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 ITALY ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 9. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 krátké zastavení TORINO ... ( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Nene , ale bylo toho dost....při těchto fotkách vzpomínám na loňský výlet na monzu , milano a krásný den ve Veroně :-) Jinak fiat 500 old i nový mám moc rád ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 12. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 jeden den PAVIA ... ( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 velka krasa - jako vzdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 14. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 velka krasa - jako vzdy díky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 14. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 jeden den ASTI ... ( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 15. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 první den NOVARA ... ( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 16. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 druhý den NOVARA ... ( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 17. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 třetí den NOVARA ... ( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 18. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 PIEMONTE v barvách ...( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Co to je za typ ty posledni PAMy? Jsou moc pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 18. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Co to je za typ ty posledni PAMy? Jsou moc pekny. PAM 360 - LIMITOVANÁ EDICE PANERISTI V PVD ÚPRAVĚ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 19. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 PIEMONTE v barvách ... ( výlet a hodinky jsou dílem virtuální fantazie ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se