MaxT Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 (upraveno) http://radiomir1940.com/en/home/ Dnes mi to přišlo do mailu. Moc hezké. Upraveno 24. září 2013 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Měl jsem tu čest.A například 512 jsou super!! Konečně správná velikost! A dvouapůldenní rezerva chodu je v pohodě. Strojek je taky fešný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 24. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Měl jsem tu čest.A například 512 jsou super!! Konečně správná velikost! A dvouapůldenní rezerva chodu je v pohodě. Strojek je taky fešný.... Velikost je za mě taky parádní. Já bych je ale raději viděl se strojkem P9000, tedy automatika a datumovka.Ale jsou hezké všechny a ta výše postovaná promostránka je excelentní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Mohu potvrdit slova Cyrila, jsou skvele jak v realu, tak na ruce, jsou dost mohutne a vypadaji dobre...kdyz jsem se ptal cloveka od Panerai do ceho bych mel v tuto chvili jit, tak nevahal a rikal, ze tyto "nove" Radiomiry maji velkou budoucnost a ze u PAM na ne celkem dost sazi..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 3. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Tak a už v tom zase lítám. Od včerejšího poledne nedělám nic jiného než že vybírám mezi 510, 512 a 560.Ortodoxní prominou, ale 512 zatím jasně vede. Moje potřeba se vymykat zatím rozumové důvody válcuje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Gratuluji! Vypadá to, že tě znovu chytá optimismus.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 jo, 512 jsou hodně luxusní rychle si musím dát na ruku své 560, aby mě přestala honit mlsná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 512 a 560 ( 510 ) = nádherné PAM combo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Tak a už v tom zase lítám. Od včerejšího poledne nedělám nic jiného než že vybírám mezi 510, 512 a 560.Ortodoxní prominou, ale 512 zatím jasně vede. Moje potřeba se vymykat zatím rozumové důvody válcuje.Gratuluju, jedny lepší nez druhy :-) krása.Konečně zase poradny hodinky, nez ty fialový......cosi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Tak a už v tom zase lítám. Od včerejšího poledne nedělám nic jiného než že vybírám mezi 510, 512 a 560.Ortodoxní prominou, ale 512 zatím jasně vede. Moje potřeba se vymykat zatím rozumové důvody válcuje.Tak je vezmi! Stejne na ne furt myslis! Vsak vis ze to mame tak nejak stejne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 To nove radio pouzdro je super.. Povedlo se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 3. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Díky kluci, výběr dokončen, zítra snad budou doma.A Franto, to fialové cosi je skoro nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Díky kluci, výběr dokončen, zítra snad budou doma.A Franto, to fialové cosi je skoro nej.No právě, že skoro :-) Az prijdou Panerai, tak je srazí z piedestálu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 výběr dokončen, zítra snad budou doma.Se s tim taky nemažeš...Gratuluji k rozhodnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 4. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Se s tim taky nemažeš...Gratuluji k rozhodnutí.Díky, od chlapa co ma odvahu zaplatit GS to beru jako velikou poklonu. Ale opak je pravdou. Letos jsem udelal neco okolo 15ks, takze jsem asi 5ks v minusu oproti lonsku. Byl to tezky a smutny rok. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 4. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 No právě, že skoro :-) Az prijdou Panerai, tak je srazí z piedestálu :-)Nesrazi Franto. GO jsou samostatnou kategorii. Ale uznavam, ze se ted na ruku dostanou asi mene. No uvidime. Da li buh a drahy stesti, za 2 hodiny bude jasno. Ale tesim se fakt moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 4. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Jedou domu. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Gratulace! A umíš to i vyfotit s tou náladou! Pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Slusi ti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Z te fotky čiší dokonalost, gratuluju a uzivej si je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se