Přejít na obsah

Radiomir 1940

MaxT

Doporučené příspěvky

Měl jsem tu čest.

A například 512 jsou super!! Konečně správná velikost! A dvouapůldenní rezerva chodu je v pohodě. Strojek je taky fešný.... 

Velikost je za mě taky parádní. Já bych je ale raději viděl se strojkem P9000, tedy automatika a datumovka.

Ale jsou hezké všechny a ta výše postovaná promostránka je excelentní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Po roku...

Tak a už v tom zase lítám. Od včerejšího poledne nedělám nic jiného než že vybírám mezi 510, 512 a 560.
Ortodoxní prominou, ale 512 zatím jasně vede. Moje potřeba se vymykat zatím rozumové důvody válcuje.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Tak a už v tom zase lítám. Od včerejšího poledne nedělám nic jiného než že vybírám mezi 510, 512 a 560.

Ortodoxní prominou, ale 512 zatím jasně vede. Moje potřeba se vymykat zatím rozumové důvody válcuje.

Gratuluju, jedny lepší nez druhy :-) krása.

Konečně zase poradny hodinky, nez ty fialový......cosi :-)

Odkaz ke komentáři

Tak je vezmi! Stejne na ne furt myslis! Vsak vis ze to mame tak nejak stejne... ;)

Odkaz ke komentáři

Se s tim taky nemažeš...Gratuluji k rozhodnutí.

Díky, od chlapa co ma odvahu zaplatit GS to beru jako velikou poklonu. Ale opak je pravdou. Letos jsem udelal neco okolo 15ks, takze jsem asi 5ks v minusu oproti lonsku. Byl to tezky a smutny rok. ;-)

Odkaz ke komentáři

No právě, že skoro :-) Az prijdou Panerai, tak je srazí z piedestálu :-)

Nesrazi Franto. GO jsou samostatnou kategorii. Ale uznavam, ze se ted na ruku dostanou asi mene. No uvidime. Da li buh a drahy stesti, za 2 hodiny bude jasno. Ale tesim se fakt moc.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...