Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jel jsem pro ně do Švýcarska za prodejcem z Chrono24, už jsem to tu někde psal. Všechno ok a cena byla o dost lepší. Zbytek Ti klidně napíšu do SZ, ať tady neposkytuju nějaké špatné návody. Náklady pouze jedna noc v hotelu a autobus Student Agency.

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • Po roku...
Návštěvník Mitak
Odesláno

Nejlevnější nové jsou kolem 110-120k - Radiomir Black Seal Logo PAM00380 nebo Luminor Base Logo PAM00000

Odesláno

Já mám teda jasno. Jak zrekonstruuji barák, prodám veškeré hodinky a jdu do PAM. Nějak jsem si je zamiloval a to jsem je nenáviděl. :)

Odesláno

Tento biznis plan schvalujem. Moj skromny nazor...chod do nuliek. Krasny cisty cifernik 3,6,9,12. Vsetky komplikacie su pri PAM zbytocne. Stroj sice len predrazena eta, ale ten nadherny hlasity tikot a 56h rezerva uplne staci...milujem ich.

Odesláno (upraveno)

Tak mě se nejvíc líbí kolekce  Radiomir 1940 a Luminor 1950. Tady se mi z fotek co máte líbí ty od Topkana Flyback. 

Upraveno uživatelem olson21
Návštěvník Mitak
Odesláno
  V 29. 9. 2015 v 6:48, stando napsal:

:) printed dial ma svoje čaro...111 a 112 majy priehladne dynko, co moc nemusim.<br />

1950 puzdro je nadhera ale v cenovej relacii do 3500?.... Tazko zozenies.

Nejnižší řady mají plné dýnko z toho důvodu, že jsou v nich nedekorované ETY, kdo by se na to díval, že ?
Návštěvník Mitak
Odesláno
  V 29. 9. 2015 v 7:21, olson21 napsal:

Tak mě se nejvíc líbí kolekce Radiomir 1940 a Luminor 1950. Tady se mi z fotek co máte líbí ty od Topkana Flyback.

Toš to teda ještě hodně pošetři :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...