Murphy97 Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 ... coz bych rekl, ze je asi dnes obvykly. Ale myslim, ze jeste minimalne stejne dulezity parametr je vyse pujcky (ci jejiho zustatku ke splaceni) a doba splaceni. Bez toho je to neuplny, myslim...
moco Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Odesláno 22. července 2018 Minuly rok jsem taky dostal 1,90%, ale teď už je to sci-fi. K aktuální hypo/fixaci....Splacení 25 let, ještě zůstává nějakých 2,5mio
stefan2 Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Odesláno 23. července 2018 Jak tady někdo psal o družstvu tak já jsem také v družstevní novostavbě - od FINEPu. Mám takhle už druhý byt a je to celkem příjemná záležitost pro ty co nemohou z nějakého důvodu (majitelé firem, fyzické osoby - podnikatelé, apod.) doložit pravidelný měsíční příjem, který by akceptovala banka - tzn. peníze točí, ale nevyjde jim to do hypo kalkulačky na vstupu v příjmech. Nicméně taky to má svá ale - dost brzy se to rozdělí na družstvo a SVJ, protože třeba Rusové to vykešují rovnou ten byt a nebo Češi si to refinancují normálně hypotékou, takže se oficiálně stanou majiteli a ne družstevníky. To pak trochu znesnadňuje při nějakých sporech jejich řešení. Ale jinak to je v podstatě fajn. Problém je spíš v cenách kdy to co jsem já kupoval za 4.1mil teď stojí o ulici dál 6.5mil
noviisek Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 Ahoj, trochu to vlákno vytahnu z hrobu. Jednal jste teď někdo s českou spořitelnou ohledně refixu? Kolik je reálná hodnota úroku na deset let (bez pojištění apod). Mě při prvotním ?naťuknutí? nabídli 2,69% na těch 10letJako klient dostal známý nabídku sazby na 10 let 2,59%Nešlo o refinanc, ale nevím kolik si bral. Tipnul bych si že 100-80% ltv. V hypotecce. Jestli je to dobrý nevím, ale je to min než jsi dostal ty Když je tuknes, tak by ti měla sporka dát méně. Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk
blackhead Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 to je zas informace, jestli do 80 % LTV nebo nad 80 % LTV je ve vysi uroku zasadni rozdil ...
noviisek Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Odesláno 25. července 2018 (upraveno) Pod 80 to není. Psal jsem 100 až 80 %ltv. Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk Upraveno 25. července 2018 uživatelem noviisek
rayethon Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Ja mam od Mbank nasledujici nabidku, refinancovani po 3 letetch, TUV 50%:3 roky - 2,29%5 let - 2,39%8 let - 2,47%10 let - 2,55%
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se