shotik Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 fedex podle ohlasu na netu nikdy paypal nechce. Faktura tam být neměla a mělo být posláno jako Repaired Watch back from Service Centre' with value less then $50 jednalo se o par korun cili se z toho nehroutim jen je to neprijemnost. Na to že jsem si připlacel 10dolaru za expresni zaslani jsem si to predstavoval trosku lepe-)
dareba Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 (upraveno) Tak já objednával 7.října SRP267 taky bez krabičky (jakože oprava hodinek, přitom na balíku uvedeno gift - dárek) a včera jsem si pro ně už byl, tj 14.10. Na krabičce byla faktura na 81 dolarů, tj. o 100 dolarů menší než byla hodnota hodinek, poštovné zdarma, žádné clo, žádná daň, žádné kontaktování celníky. Fakturu mi poslal i předem mailem - aby se dala v případě nějakých problémů předložit. Já jsem spokojen.PS: Pokud se něco zasekne jen na výpisu z paypalu, tak ten není vůbec těžké upravit;) Upraveno 15. října 2013 uživatelem dareba
Ichabod_CZ Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Našel jsem si tohoto prodejce na ebay a psal že Seika mi poslat přes eBay nemůže (že prý má zákaz dodávání do Evropy Seiko hodinky takhle levně přes Ebay) a ať zkusím jeho stránky mywatcheshub.com, po chvíli googleování a solidním odpovědím na mé dotazy ohledně nákupu jsem ty jeho stránky zkusil. Zkušenost je taková, že zboží FedExem dorazilo za tři dny. bohužel jsem platil skoro šest set korun za clo. Protože nakupuju v zahraničí často a vždy se mi povedlo se clu vyhnout, asi bych doporučil doručení běžnou poštou a ne FedExem, který při překročení částky 22 eur hned balík dává k proclení (prodejcem uvedená nižší částka 48 eur nepomohla). Mywatcheshub.com je podle mne jeden z nejserioznějších obchodníků na ebay, tím že mi pomohl k Monstrům realizováním nákupu bez problému přes jeho web. Na dotazy odpovídá rychle a věcně. Doporučuju. V 14. 1. 2013 v 20:47, cport napsal: Zdravim,asi jsem blby ci co, ale nepovedlo se mi objednat hodinky z mywatcheshub.com. Porad mi to psalo, ze to nemuze poslat na moji adresu (CR). Da se to nejak obejit a nebo je potreba mit znameho v nejake "lepsi" zemi?J..
gathol Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Přidám jednu pozitivní zkušenost. Hodinky objednány v pondělí večer, připlatil jsem si 10 USD za FedEx. Ve středu přišel mejl z FedExu s žádostí o doplnění informací a v pátek ráno dorazil balíček. Hodinky objednány bez origo krabičky, cena na balíčku 48 USD (reálná 166 USD), takže i s poplatkem FedExu jsem ušetřil nějakou tu stovku na DPH.
travex Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Kolega tam nedávno kupoval a vše bylo bez problémů.
tomasdrska Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 Ahoj chronomagoři , chci si koupit g-shocky přes internet z USa za zajímavou cenu - viz odkaz http://mywatcheshub.com/casio-g-shock/casio-men-g-shock-tide-moon-sport-mwh-g7900-g79001d-p-79953/?zenid=23bacde336ea464500721dd1a86f4cd0 máte někdo, prosím, reference na tento obchod? nerad bych vyhodil pár stovek z okna. Další věc je, že nabízejí zabalení hodinek bez krabice jako oprava - celnicí by to mělo projít a nemuselo by se platit clo a dph, ovšem pokud má někdo reálnou zkušenost, prosím podělte se :-) díky! T.
bomber66 Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 Myslim ze su zo singapuru, ja som od nich kupil 4 alebo 5 hodin a vzdy bez problemov, a platil som clo pol na pol zalezi od konkretneho colnika ci sa mu chce robit, aspon u nas v sr. Tento obchod velmi odporucam, nebol s nimi jediny problem a posta dosla za tyzden max dva a tie ceny co maju na stranke su podla mna az smiesne s porovnanim tu v europe. Monstery som kupil aj s clom za 150e a tu na fore sa za tolko predavaju jazdene, a v sr na eshopoch som videl okolo 300e . S tym novym posielanim bez krabice skusenosti nemam, ked som naposledy kupoval este posielali aj s krabicou, ale skus.
tomasdrska Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 to rád slyším, géčka objednám určitě bez toho obalu, tak pak dám vědět, jestli to u pánů celníků prošlo. Vzhledem tomu, ze ani nejde o nijak závratnou sumu, myslim že to vyjde
murdoch Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 Za mě naprosto bez problému - objednával jsem tam asi týden před Vánoci a málem to stihli pod stromeček - zkazila to jen celnice... Máš tam dvě možnosti, buď doprava zdarma, tam nevím jestli se dá clu vyhnout, nebo zrychleně, to stojí asi dvě stovky, tak jsem objednával já a clo jsem musel platit. Šlo to přes FedEex a právě ten snad dává přes celnici všechno. Možná by pomohlo poslat to zdarma, ale nevím jak to k nám pak jde, těžko říct, jestli by to k něčemu bylo, každopádně by to trvalo dýl. Jinak nepomohlo ani to, že jsem si hodinky nechal poslat bez krabičky. Ta stojí cca 160,- Kč, je na tobě, jestli ji chceš, ale aspoň je pak kam hodinky ukládat:)
j.ocvirk Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Ahoj,Momentalne mam na ceste uz druhe hodinky od nich..Prvni v poradku, jak rikas poslano jako po oprave bez krabicky a proslo to.. zadny clo, dph..Uvidim jak dopadnu u tech druhych..A poslano zadarmo a slo to asi 10dnu.. za me ok
lucid Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 V 27. 5. 2014 v 16:45, tomasdrska napsal: Ahoj chronomagoři , chci si koupit g-shocky přes internet z USa za zajímavou cenu - viz odkaz http://mywatcheshub.com/casio-g-shock/casio-men-g-shock-tide-moon-sport-mwh-g7900-g79001d-p-79953/?zenid=23bacde336ea464500721dd1a86f4cd0 máte někdo, prosím, reference na tento obchod? nerad bych vyhodil pár stovek z okna. Další věc je, že nabízejí zabalení hodinek bez krabice jako oprava - celnicí by to mělo projít a nemuselo by se platit clo a dph, ovšem pokud má někdo reálnou zkušenost, prosím podělte se :-) díky! T.Proč zakládáš další vlákno na obchod, který tu již je?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65445-mywatcheshubcom/http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/57343-nakup-na-mywatcheshub-a-poznamka-k-bazaru/
murdoch Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Tak ať slouží Sám se tam pomalu chystám objednat další hodinky, tak uvidím, jestli budu mít taky štěstí...
j.ocvirk Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Takze druhe hodinky od mywatcheshub.com jsou + clo.. :-) Zatim to je 1 : 1.. Ale musim rict, ze sem si je nechal poslat vcetne krabicky a ty prvni bez.. nevim ci to ma nejaky vyznam.
karel hb Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Nedá se na to spoléhat, beru vždy bez krabičky. Dvakrát bez cla a DPH, po třetí se clem a DPH. Záleží, jak se celníkům chce, logika v tom není.
cema Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Tak přidám čerstvou zkušenost objenány G-shocky bez krabičky, uvedená cena 48USD (jako opravené hodinky), doprava zdarma. Cca za 14 dní dopis z pošty, že mám balík ze zahraničí a musí se nechat proclít. Dojel jsem si na Smíchov osobně, celníci chtěli doklad o koupi, říkal jsem, že je cena udaná na zásilce, oni, že je to nezajímá, že chtějí doklad, ten jsem měl sebou a jelikož tam nebyl tak velkej cenovej rozdíl, tak jsem to neřešil a dal jim ho. Clo jsem neplatil jen mi dopočítali DPH a pak poplatek poště 96,-Kč. Ve finále jsem několik stovek ušetřil, ale kdyby to prošlo bez celnice bylo by to mnohem zajímavější.
People Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Odporucam. Vyborne ceny, lacna express posta (fedex 3-5 pracovnych dni) za 10usd. Faktura vystavena na 93usd. Za 4dni som mal balik bez cla doma vo svajciarsku.
Player Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Co vím, tak celníky vždy zajímá především doklad poslaný mailem - typicky potvrzení z platby paypalem.
Player Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 www.skywatches.com.sg mě přijde kapku levnější.
bladerunner Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 pár mesiacov dozadu som tam objednával seiká pre syna, bral som bez krabičky, hodinky boli do týždňa doma, normálne poštou, hladko, bez zdržanie na colnici
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se