Jump to content

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rychla odezva a perfektni domluva, vse bez stresu. Diky za obchod a tesim se na pristi. Prodejce za 1!

• 1 month later...
Posted

Vse obratem zodpovezeno, rychle domluveno a stejne rychle odeslano (vcetne kontroly postaka). Diky za obchod. Mas moje doporuceni...

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

I když šlo o maličkost nehodinkového charakteru, super domluva, superpříkladná starost o odeslané zboží, perfekt komunikace.

Nelze jinak než doporučit

Posted

Přidávám další pozitivní zkušenost, rychlej a bezproblémovej obchod...Díky!

• 2 months later...
Posted

Pepa: rychlost, ochota, perfektní jednání, doporučuji!!!

• 2 months later...
Posted

Moc děkuji za rychlé, vstřícné a seriózní jednání :) Ostatním mohu vřele doporučit.

• 1 month later...
Posted

Rychlost a kvalita spolupráce ukázková...vřele doporučuji  :clap:  :clap:  :clap:

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Jak psal Manťák. Již po několikáté vše podle dohody a prima komunikace.

Je fajn nemuset přemýšlet co budu mít na poště a vědět to dopředu s jistotou

Vřele doporučuji !!!

Posted

Já mu prodával sice jen drobnost, ale domluva uplně bez problemu a havně rychlá. Vše jak má být. Doporučuju.

• 4 weeks later...
Posted

Moc prima kluk, ochotný, přesný a hlavně co slíbil, to platilo - výsledný produkt mi parádně předvedl. Taková ochota se jen tak nevidí :). Moc díky.

• 3 weeks later...
Posted

Rychla komunikace, vyrizeni, zaslani sledovaciho kodu, uplne bezproblemovy obchod. Jeste jednou diky! Super...

Posted

Chci a musim Pepu zde pochvalit za prikladnou a pozitivni komunikaci. Vse domluvene do puntiku dodrzeno. 

Nebyl jsem 100% rozhodnuty, ze nabizene zbozi koupim a poslal jsem via SZ dotaz, ale jeho prvni reakce me tak nejak dobre naladila ;)