shag Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 100ks, zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Blbější lunetu si nemohli vymyslet. Kdyby to nechali normálně hladký, tak je to milionkrát lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 A co teprve ta luneta v kombinaci s vroubkama na korunce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 chvalabohu, ze ich vyrobili len 100ks....pre mna nevyladene hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 A co teprve ta luneta v kombinaci s vroubkama na korunce.. Ty bláho, to už je mistr tesař .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 9. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Hen zas analytici dosli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 (upraveno) podla mna su huste, ale tak uzavrime to tym, ze plny ebay ich nebude.. Upraveno 9. října 2013 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 ja si neviem pomoct, ale mne sa z toho ciferniku kruti hlava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 (upraveno) to je hnus, velebnosti. a to jsem si rikal, ze vulcain odolaji takovymto pseudo-trendum (DLC) velikost limitky 100ks je stejna jako pro ostatni (vkusne) limitky tady je puvodni verze - nautical trophy. jen ten bezel v DLC verzi vypada echt blbehttp://www.vulcain-watches.ch/de/collection/all/nautical/vulcaintrophy_steel/100107.024VT Upraveno 9. října 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 z ceho to, ze ma vulcain tak "kultovni" statut? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Řekl bych, že ze synonyma pro hodinky s alarmem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Řekl bych, že ze synonyma pro hodinky s alarmem. jo, profil se jim hodne zvysil tim, ze jejich hodinky nosil strejda Truman, ktery si je koupil sam, a od te doby je cpou kazdymu, kdo ten narod vede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 (upraveno) Panko menom Hannes Keller je priekopnikom hlbkoveho potapania. Je to sucasne ten clovek ktory stvoril dekompresne tabulky a dostal ich na cifernik hodiniek, a sucasne ten vysmiaty mladik dole na fotke. LINK Pri vsetkom spolupracoval s firmou Vulcain. Dosiahol zaznamenany hlbkovy ponor 300m. v r1962. Z troch co boli dole prezil len on.. Priekopnictvo Vulcain je v tom, ze ten ich alarm fungoval v potapacskych hodinkach pri hlbkovom ponore edit: a sucasne mali info o dekompresii a garantovanu WR300m. Islo teda o tu trojkombinaciu. koniec editu. Pod vodou je mechanicke bimbam seriozne turbo, az teda mate zaklady akustiky, alebo ste niekedy mali vodu v usiach /pripadne ste sluzili vojensku sluzbu v ponorke/, tak je to hned jasne proti tomu su nejaki americki prezidentici senilni hladkaci psikov Upraveno 10. října 2013 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Este link s peknymi fotkami a videom: http://www.hodinkee.com/blog/a-week-underwater-diving-with-the-vulcain-nautical-cricket Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 napred byl alarm - first ever na mechanikach - a potom az voda a mezitim byla K2http://www.vulcain-watches.ch/en/history/history/index.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Škaredý jsou, ale při delším koukání mají něco do sebe. Za sebe - já bych si je na své ruce představit dovedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Hoši, hoši, nevíte, co je pěkné. Taková paráda, Vulcain přece nemůže nikdy zklamat. zdroj - http://www.wthejournal.com/en/en-direct/article/vulcain-nautical-dlcNa takovém menším detailu je vidět, že se nejedná o nějakou tragédii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 (upraveno) Hoši, hoši, nevíte, co je pěkné. Taková paráda, Vulcain přece nemůže nikdy zklamat. 2.jpg zdroj - http://www.wthejournal.com/en/en-direct/article/vulcain-nautical-dlcNa takovém menším detailu je vidět, že se nejedná o nějakou tragédii. kazdy v zivote udela nejakou chujovinu nevim proc, ale nejak ve me ta luneta evokuje vosklivky BfB... mel jsem na ruce tyto crickety v non-DLC verzi a ty jsou opravdu nadherny, pavlovuv reflex se dostavil zahy... ale DLC mi techto klasickych casomericich opravdu nesedi... Upraveno 10. října 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 (upraveno) kazdy v zivote udela nejakou chujovinu Tak, tak. Já jich udělal už asi bilion .crickety v non-DLC verzi a ty jsou opravdu nadhernyAno, souhlasím. Verze VULCAIN Trophy Nautical Limited Edition s lunetou Clous de Paris u mě zatím vítězí. I když se na její místo začínají tlačit Aviatory Elapse Time , o které se v poslední době velmi zajímám. Poprvé v životě mě silně bere kombinace bílý číselník, zlaté ručky. Edit - odstranění obrázku Upraveno 10. října 2013 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 kazdy v zivote udela nejakou chujovinu nevim proc, ale nejak ve me ta luneta evokuje vosklivky BfB... Taky mě to napadlo, leč nechci dělat chujovinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se