Micey Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Prosím o odkaz, info, kde se píše o tom, že Sea Gull vyráběl pro ETA.
Frostie Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Prosím o odkaz, info, kde se píše o tom, že Sea Gull vyráběl pro ETA.ty to ještě nevíš? Tianjin watch company /Seagull/ byla v roce 1955 založena švýcarskými firmami, mj. i ETOU a vyráběla ze začátku na strojích, dodaných ze Schweizu a dle švýcarských výkresů s tím, že část produkce se bude pak re-exportovat zpět do Schweizu jako strojky v kvalitě Swiss parts /ne Swiss Made/.... http://amchpr.com/wordpress/2011/01/02/a-short-overview-of-sea-gull-watch-history/ Einzelnachweise[Bearbeiten]? Hochspringen nach:a b c d e 'Tianjin Seagull - La nouvelle fabrique' (französisch) ? Hochspringen nach:a b www.tjyiqing.com: 'Tianjin Seagull Watch Group Co.,Ltd.' (englisch) ? Hochspringen nach:a b c www.europastar.com: 'Tianjin Sea-Gull Watch' (englisch) Hochspringen? forums.watchuseek.com: 'A brief history of Seagull Watch' (englisch) Hochspringen? amchpr.com: 'Short Overview of Sea-Gull Watch history' (englisch) Hochspringen? 'ST2590 Perpetual Calendar Watch' (englisch) Hochspringen? 'Sea-Gull Perpetual Calendar' (englisch) Hochspringen? www.europastar.com: 'Chinese persistence with exquisite high-end watches' (englisch) Hochspringen? 'A Chinese Microrotor Automatic!' (englisch) Hochspringen? 'Seagull Watch won the trademark fight against Omega' (englisch) Hochspringen? 'Tianjin watchmaker sets record straight in Switzerland' (englisch)
Frantik Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Možna myslel pro ty mixery nebo vysavace od Ety.
Micey Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Frostie: Dík za odkazy, ale stačil by jeden, kde to fakt píšou. Než mě to přestalo bavit, rozklikl jsem jich tak osm a nikde to nebylo:)
Daemonultimate Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Tohle vlákno mi uteklo,Ingersoll nebrat,měl jsem svýho času před fórem v jednu chvíli dvoje.Radši se poperu s Frantíkem o Festinu,pádnější argument nemohu předložit.
Frostie Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Frostie: Dík za odkazy, ale stačil by jeden, kde to fakt píšou. Než mě to přestalo bavit, rozklikl jsem jich tak osm a nikde to nebylo:)tak třeba hned v tom prvním, zhruba uprostřed stránky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se