spineshank Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 aha,já si přečetl jen první příspěvěk proto jsem to sem dal,teď vidím že chce automaty v jiném příspěvku.....no myslím že tímto to bude o velkým kompromisu za ty peníze
vintage Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Mezi Švicarama, popřípadě Němcama za ty prachy ano... možná leda použitý a stejně mě teď nic nenapadá. Na druhou stranu takový japonský Seika SKX007 nebo Monstra bych kompromisem nazýval pouze v případě dalšího chronomagorického růstu :-) Ve srovnání s potápkama naříklad od Orisu, je to samo kompromis jak hrom, ale to jsme cenově úplně někde jinde ;-) Za mě za danou cenu 4-5 tis jedině Seiko. aha,já si přečetl jen první příspěvěk proto jsem to sem dal,teď vidím že chce automaty v jiném příspěvku.....no myslím že tímto to bude o velkým kompromisu za ty peníze
spineshank Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 tááák určitě já bych prostě v týto hladině radši volil pěkný quartzky ,výběr je mnohem větší i z renomovaných značek vím že je to klišé,ale pokud automaty tak ještě něco málo došetřit a výběr bude mnohem lepší
Čajíček Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Jo Vojto, ještě jsem si vzpomněl na jednu věc. U monster pozor. Jsou dvě verze. Ta nová má už strojek s hackingem. Ten je dražší a už by ses asi nevešel do 5000. Vybírej radši mezi SKX781(orange) a SKX779(black).Jinak vřele soulasím s tím přišetřit a pak vybírat z větší hromady
Dantechno Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Hlavne ty starsi monstra jsou hezci a ne tak vodflakly. Hacking nahradis jemnym pootocenim zpet proti smeru - pokud nejsou full natahly tak se rucka zastavi.
Slevin Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Mrkni na tyhle. Jsou zachove a ikdyz nejsou plne sportovni maji vodotesnost a nazacatek by mohly byt super. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65289-jacques-lemans-geneve-day-at-12/?hl=jacques
Stejskal.Vojtech Odesláno 15. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Dekuju mockrát všem.Samozřejmě by se mi líbili víc nějaký Breitlingy, ale prarodiče mi chtějí koupit dárek k 18 tinám, tak si říkám že ty hodinky jsou pěkný a symbolický.Jste tady všichno tak ochotný, to jsem fakt nikde nazažil . Jsem trošku zmatenej, ale stačí si to 2*3 pročíst.Trošku specifikuju co bych chtěl, nevím jestli jsem to sportovní nazval sportovním správně. Chtěl bych něco jako tyto:Myslím tím samozřejmě stylem, né značkou, strojkem, původem atd.Přál bych si to od nějaký solidní značky v cenový relaci těch 4-5 tisíc. Předem děkuju za odpovědi!
Stejskal.Vojtech Odesláno 15. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Jestli máte nějaké návrhy prosím pošlete odkazy a vůbec se nezaobírejte tím jaký to je strojek. Chtěl bych sice automatický, ale je to až druhotná záležitost.Jsem mladej takže je pro mě na prvním místě pořád vzhled
USER47 Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Ty subciferníčky jsou stopky, s tím se bohužel v mechanický podobě do rozpočtu zdaleka nevejdeš. Pokud na stopkách trváš, tak jedině quartz - a tam bych se opět probral nabídkou Seiko.
Stejskal.Vojtech Odesláno 15. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Mrknu na to. Ach jo proč je asi 1000000 typů hodinek :/
Stejskal.Vojtech Odesláno 15. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Ještě jedna maličká OT otázka, kde nejlíp koupit v Praze hodinky značek Casio, Seiko, Citizen apod.? Kde mají veliký výběr? Pořád všude vidím jen tisíce kusů FESTINA, ale ty nějak nemám rád
Frostie Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 pokud chrono, doporučím suverénně tento solar-quartz od Seika: http://www.watchspree.com.sg/shop/index.php/seiko-1/seiko-men-s/solar/seiko-watches-mens-chronograph-diver-solar-watch-ssc015-ssc015p-ssc015p1.html Obchod dostatečně renomovaný a prověřený, platba kartou nebo paypalem, poštovné do ČR zdarma, doba dodání cca 10-15 pracovních dní.
Frostie Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Ještě jedna maličká OT otázka, kde nejlíp koupit v Praze hodinky značek Casio, Seiko, Citizen apod.? Kde mají veliký výběr? Pořád všude vidím jen tisíce kusů FESTINA, ale ty nějak nemám rád docela slušný výběr má Koscom naproti Bílé labuti, jinak internet a ebay, spousta typů se u nás bohužel vůbec nevede...
Stejskal.Vojtech Odesláno 15. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Děkuju, zítra se tam podívám. Hodinky si koupím z internetu, jen si je chci zajít do nějakého obchodu vyzkoušet ať vidím jak mi padnou.
mAra_ Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 (upraveno) Ahojted se v prodejnim vlakne objevily tytohttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65843-seiko-skz-209-atlas/jen tak pro info aby trebas neunikly vyberu kdyby se libily.¨.. A hodne zdaru s vyberem Upraveno 15. října 2013 uživatelem mAra_
USER47 Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 (upraveno) Kromě Koscomu projdi ještě Paladium, u východu směrem na poříčí je taky jedno hodinářství, kde maj pár Seiko. Upraveno 15. října 2013 uživatelem USER47
USER47 Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 btw: Ty chronografy občas můžou působit trochu mrtvě. Většinou jsou řešený tak, že velká výrazná vteřinovka patří stopkám, a tudíž stojí většinu času nehybně na dvanáctce. Normální vteřiny jsou pak znázorněný na jednom z těch malejch subciferníčků. Někomu to může trochu vadit...
spineshank Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 myslím že pokud by se ti tyto podařilo sehnat za rozumnej peníz budeš spokojenej,je to quartz,ale ten design je asi to co chceš
Lion Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 (upraveno) pokud quartz chrona a máš na ně ruku tak bych neváhal http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65829-traser-supersport-chrono-black-steel/ Upraveno 16. října 2013 uživatelem Lion
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se