Roman-ZA Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Teraz su v predajnej sekcii jedny Nautica. Su mladistve, sice quartz, ale vyzeraju zaujimavo. Pre mna maju Seiko dost usadly dizajn, skor pre starsieho. Je to vecou vkusu. Drzim palec, som zvedavy, co vyberies Upraveno 17. října 2013 uživatelem Roman-ZA
Stejskal.Vojtech Odesláno 23. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2013 Děkuju všem za nabídky a za rady .Rozhodl jsem se zvětšit investici a koupit si Omega Seamaster 300M Quartz z druhé ruky.Nebo Tag Heuer Aqualancer. Dám vědět co se mi povede sehnat!Díky všem!
Tomas_2002 Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 Z levných automatů skok na drahý quartz ? No jak myslíš .... Mě se třeba zrovna Omegy SMP v Quartzu nelíbí. Abych dal 30 papouchů a koukal, jak mi trhaně poskakuje ručička....to bych opravdu raději ty automaty......
jacob Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 Abych dal 30 papouchů a koukal, jak mi trhaně poskakuje ručička....to bych opravdu raději ty automaty......Co se týká opravdu sportovních hodinek (název tématu), tak podle mého skromného názoru je quartz jednoznačně lepší volba. Přesnost, odolnost a u SMP krásně tenké pouzdro. Já se vůči quartzu nevymezuji ani v cenové hladině 30+. Měl jsem superquartz Avengery za kilo, TH Aquaracery a Formule 1, 4x baterkové SMP, atd. Dokonce bych řekl, že u sportovních hodinek je baterka (nejlépe vymakané termokompenzační stroje Breitling, Sinn, ...) přínosem.
Stejskal.Vojtech Odesláno 24. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2013 A jak jsi byl spokojenej s těma TH Aquaracer?A je možné je dát na gumový pásek?Je mi 18 a vypadám ještě na míň, takže si netroufám nosit něco tak chlapskýho
Stejskal.Vojtech Odesláno 24. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2013 TOMAS_202, Chápu to, samozřejmě bych automaty bral radši, ale stojej prostě hrozně moc a nemám šanci na to zatím nikde sehnat cash.Mít omegy SM je můj sen, od tý doby co koukám na Jamese Bonda. A snad mě to nebudeš mít za zlý a opravdu nic nemám proti japonským hodinkám. Nevyznám se v v hodinářství, takže nemůžu posoudit, ale když řeknu že mám Omegy prostě to zní líp . Jak říkám, jsem mladej a nerozvážnej. Zatím dávám přednost "stylu a kráse" před principem strojku
jacob Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Odesláno 25. října 2013 A jak jsi byl spokojenej s těma TH Aquaracer?A je možné je dát na gumový pásek?Je mi 18 a vypadám ještě na míň, takže si netroufám nosit něco tak chlapskýho Já jsem měl TH Aquaracer Chronotimer. Spokojený jsem byl, ale jednoznačně doporučuji SMP - to je legenda. Já jsem je měl 1x v automatu, 4x baterkové a s odstupem času bych znovu koupil určitě quartz. Neměj pocit, že děláš nějaký případný ústupek kvůli penězům. Jsou to skvělé hodinky.
Stejskal.Vojtech Odesláno 7. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Omega Seamaster PROFESSIONAL jsou doma
VojtaB Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Dobře jsi udělal, super hodinky Já je mám asi od srpna a mockrát jsem je z ruky zatím nesundal..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se