afrikab Odesláno 25. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 Právě začínám ...... A muzu znat tve prvni planovane typy?
limax Odesláno 25. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 Ahoj mám tam nějaké sport a asi 5 různých druhů teprve začínám tak se v tipech moc neorientuji.
Gilius Odesláno 25. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 tak mrkni na katalog,někde se tu potuluje(najdeš ho přes vyhledávání)....
X-Bob Odesláno 25. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 tyto začátky (kolegy limaxe) jsou mi nějaké povědomé upozornění - občas se stav i zhoršuje
Gilius Odesláno 25. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 - občas se stav i zhoršuje občas skoro vždycky...
loki Odesláno 25. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 clovece, limaxi, cert vas vem. Pred dvema tydny jsem nestastnou nahodou narazil na ten cerveny soliterni Igen od Primu a moje srdce bylo zlomene. Potom jsem narazil na chronomag a tohle forum, a bylo to jeste horsi. Dva tydny uz uspesne bojuju s pokusenim koupit a nechat zrenovovat par primek, a ted tohle - "zakladam sbirku" .... ach jo.
limax Odesláno 25. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 život je boj ale proč si ho trošku neokořenit
Jindra Odesláno 25. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 tyto začátky (kolegy limaxe) jsou mi nějaké povědomé upozornění - občas se stav i zhoršuje No, taky to zacinam pocitovat :-D Me studentske vydaje do hodinek za chvili prestane pokryvat rozpocet, protoze se castky v uplynulych 2 mesicich splhaji do radu tisicu v poctu vic jak prstu jedne ruky :-D
xmenm05 Odesláno 25. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 clovece, limaxi, cert vas vem. Pred dvema tydny jsem nestastnou nahodou narazil na ten cerveny soliterni Igen od Primu a moje srdce bylo zlomene. Potom jsem narazil na chronomag a tohle forum, a bylo to jeste horsi. Dva tydny uz uspesne bojuju s pokusenim koupit a nechat zrenovovat par primek, a ted tohle - \"zakladam sbirku\" .... ach jo. Hele, renovace sport II udělá obrovskou radost, výsledkem jsou hooodně pěkný hodinky a cena se dá udržet někde okolo cca 2500 -3500 ... takže něvěš hlavu ...
Gilius Odesláno 25. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 mohu potvrdit....Sporty dvojky mám na pacce a nechtěj dolů.....jsem z nich nadšený!!!
loki Odesláno 25. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 clovece, limaxi, cert vas vem. Pred dvema tydny jsem nestastnou nahodou narazil na ten cerveny soliterni Igen od Primu a moje srdce bylo zlomene. Potom jsem narazil na chronomag a tohle forum, a bylo to jeste horsi. Dva tydny uz uspesne bojuju s pokusenim koupit a nechat zrenovovat par primek, a ted tohle - \"zakladam sbirku\" .... ach jo. Hele, renovace sport II udělá obrovskou radost, výsledkem jsou hooodně pěkný hodinky a cena se dá udržet někde okolo cca 2500 -3500 ... takže něvěš hlavu ... ze by? Mi se teda mnohem vic libi ten Sport I. ... prave jsem vubec nemel predstavu, kolik tak muze stat renovace ... Asi budu muset od mistra Prima zjistit, co vsechno jsou ochotni a co je mozne na tech hodinkach opravit/upravit. Ty hodinky, to je fakt mazec ... objevil jsem uplne novy svet.
afrikab Odesláno 25. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 clovece, limaxi, cert vas vem. Pred dvema tydny jsem nestastnou nahodou narazil na ten cerveny soliterni Igen od Primu a moje srdce bylo zlomene. Potom jsem narazil na chronomag a tohle forum, a bylo to jeste horsi. Dva tydny uz uspesne bojuju s pokusenim koupit a nechat zrenovovat par primek, a ted tohle - \"zakladam sbirku\" .... ach jo. Hele, renovace sport II udělá obrovskou radost, výsledkem jsou hooodně pěkný hodinky a cena se dá udržet někde okolo cca 2500 -3500 ... takže něvěš hlavu ... Co vsechno te renovaci za 2500 - 3500 je?
xmenm05 Odesláno 25. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 clovece, limaxi, cert vas vem. Pred dvema tydny jsem nestastnou nahodou narazil na ten cerveny soliterni Igen od Primu a moje srdce bylo zlomene. Potom jsem narazil na chronomag a tohle forum, a bylo to jeste horsi. Dva tydny uz uspesne bojuju s pokusenim koupit a nechat zrenovovat par primek, a ted tohle - \"zakladam sbirku\" .... ach jo. Hele, renovace sport II udělá obrovskou radost, výsledkem jsou hooodně pěkný hodinky a cena se dá udržet někde okolo cca 2500 -3500 ... takže něvěš hlavu ... ze by? Mi se teda mnohem vic libi ten Sport I. ... prave jsem vubec nemel predstavu, kolik tak muze stat renovace ... Asi budu muset od mistra Prima zjistit, co vsechno jsou ochotni a co je mozne na tech hodinkach opravit/upravit. Ty hodinky, to je fakt mazec ... objevil jsem uplne novy svet. Renovace sportů I je tak cca 4500,- podle toho, z jakého stavu to budou oživovat, výsledkem udou nerezvé hodinky s průhledem z minerál. skla na strojek ... Nákupní cena sportů cca 1500 - 2000. Sumasumárum ... 6000 - 6500 a budeš mít hodinky jako lusk ... pokud chceš něco jako ten červený solitér ... hmmm ... i to je možné, ale tam už je cena trochu jinde ... http://www.prim.cz/objednavka?1930 ale zase jsou to jiné hodinky ... Do sportů I nebo II a následného převlečení do nerezu má rozhodně smysl jít ...
xmenm05 Odesláno 25. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 clovece, limaxi, cert vas vem. Pred dvema tydny jsem nestastnou nahodou narazil na ten cerveny soliterni Igen od Primu a moje srdce bylo zlomene. Potom jsem narazil na chronomag a tohle forum, a bylo to jeste horsi. Dva tydny uz uspesne bojuju s pokusenim koupit a nechat zrenovovat par primek, a ted tohle - \"zakladam sbirku\" .... ach jo. Hele, renovace sport II udělá obrovskou radost, výsledkem jsou hooodně pěkný hodinky a cena se dá udržet někde okolo cca 2500 -3500 ... takže něvěš hlavu ... Co vsechno te renovaci za 2500 - 3500 je? Trocha info je tady: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=6398 je v tom kompletní nový zevnějšek, nějaká ta renovace ciferníku a ruček. Neboli nové sporty II v nerezu ... A takhle nějak může vypadat výsledek ... http://forum.chronomag.cz/postgallery.php?...001_sportII.JPG http://forum.chronomag.cz/postgallery.php?...002_sportII.JPG http://forum.chronomag.cz/postgallery.php?...004_sportII.JPG
pilot Odesláno 25. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2007 jsem o malinkatý kousíček vpředu = jen o pár hodinek...ůvodní PSII čekaj´ na renovaci (se změnou ciferníku, protože od mechana[DÍKY!]mám vlastně stejné s mými původními...); letecké, v šuplíku Igen.., do toho 3133 Poljot r.1979, po tátovi k.50, z mládí k.66, po mamince hezké UMF Ruhly, u mechanpo obou dědeh kapesní...; výhledově diplomaty... = a proboha, kdy to skončí???? ale nějak se mi s nimi vrací takový ten dětský pohled na krásné věci a připadám si víc svůj... no co mám povídat: už jsem to tu psal = upozornění shora nelže!!
Pege1012 Odesláno 28. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2007 Hm, gratuluji dalšímu podobně postiženému. Je to rozhodně horší než infekční tyfus!!! Viz jako u mně doma, za dva měsíce asi 50 kusů, poslední úlovky díky Cyberovi diplomaty, jako diplomaty, automaty a ještě jedny prim sport 1. Ach jo, na kontě penízky zmizely, ale radost obrovská. Hm jenom se hrozím jak to bude vypadat dál! A jestli se to dá léčit??? Tak jen tak dále, ať je nás více!
JJ Odesláno 28. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2007 Renovace sportů I je tak cca 4500,- podle toho, z jakého stavu to budou oživovat, výsledkem udou nerezvé hodinky s průhledem z minerál. skla na strojek ... Nákupní cena sportů cca 1500 - 2000. Sumasumárum ... 6000 - 6500 a budeš mít hodinky jako lusk Ceny renovací jsou o něco vyšší - jen samotné pouzdro (ehm, samotné, tedy včetně dýnka, lunety, korunky, předního skla apod.) stojí o něco více než 4.000 Kč. Plus pak hodně záleží na tom, v jakém stavu je číselník, ručky, samozřejmě strojek apod. Takže jakkoli to finančně není žádná hrůza a Sport I jsou nádherné hodinky, za 4k5 se to bohužel pořidit nedá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se