Sovička Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 Dobrý večer,sháním páseček na JL 421.5.09 červený krokodýl. děkuji za odpověď
IzTaPa Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 mas dne moznosti - bud si jej nechat usit (treba u Ondreje sima-prague.com) nebo zajdes k Dusakovi do servisu a nechas si ho objednat. prvni moznost te vyjde levneji
Ohm-Aztec Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 S Ondřejem Šímou uděláš určitě velmi dobrou zkušenost. Nejen, že řemínek vyjde levněji, ale můžeš si nechat ušít řemínek takřka podle vlastních představ.
bandicoot Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Do třetice podpořím Ondru Šímu:Měl jsem na Reverso Grande Date originální řemen. Řemen, který mi ušil Ondra, byl lepší.Raznice "Sima-Prague" na spodku řemenu pro mě znamená víc než "Jaeger-LeCoultre".
blackhead Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Ja si ale nejsem jisty zda Ondra sije krome remenu i pasecky .
sery.vlk Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 U Ondřeje jsem byl před dvěma týdny, už má bohužel předvánoční frmol; navíc je třeba zjistit, zda vůbec vede požadovaný materiál - krokodýla v červeném.Rychlé a oproti OEM řemínku i trochu lacinější řešení je objednávka u firmy Camille Fournet (která dodává minimálně většinu řemínků JLC, pokud ne všechny kožené):http://www.camillefournet.com/shop/index.php?lang=enDoporučuji zaslat z kontaktního formuláře dotaz včetně reference hodinek, k nimž řemínek poptáváte, mně v odpovědi poslali doporučenou specifikaci řemínku, pak jen stačilo podle tohoto návodu zadat objednávku do systému. Za 5 kalendářních dní řemínek dorazil.
cigi Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Myslím, že strapshop prodává něco na JLC.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se